Gość Gość Anna 1059 Napisano Wrzesień 12, 2023 Dnia 10.09.2023 o 14:59, Lupinek napisał: Pisała ze wszystko prawie sie wyprzedało, ja chciałam kupic sweter, ale mowila ze praktycznie wsystko zeszlo i od nowego tygodnia będą dostawy Jak miała mało to się wyprzedało, dużo by nie dała rady nadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lili.83 560 Napisano Wrzesień 13, 2023 słabe składy maja te oferowane przez nią ciuchy, praktycznie wszystko ma poliester Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wego 35 Napisano Wrzesień 13, 2023 Hit, nie dość że słabe, to jeszcze w kilku ubraniach sklad nie ma po zsumowaniu 100%. Nie wiem jak można coś przepisać i nawet nie sprawdzić czy się zgadza? Na stories użyła też zdjęcia z oficjalnej strony hurtowni, z której pochodzi sweter i nawet nie oznaczyła źródła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zolta 75 Napisano Wrzesień 14, 2023 Kurtka lekka bo słaby skład i wypełnienie. Sam poliester nie ogrzeje. 300 zł za ten kawałek materiału?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wego 35 Napisano Wrzesień 14, 2023 Oj skład ubrań w opisie juz poprawiony chyba ktoś tu czyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wego 35 Napisano Wrzesień 14, 2023 Ups, a jednak nie wszystkie ubrania poprawione, dalej jest błąd w opisie, który wprowadza w błąd konsumenta. A czy w opisach produktu nie powinna być informacja o kraju, z którego produkt pochodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lupinek 11 Napisano Wrzesień 14, 2023 8 minut temu, Wego napisał: Oj skład ubrań w opisie juz poprawiony chyba ktoś tu czyta Ktos jej napisał pod zdjęciem i odpisała Dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zolta 75 Napisano Wrzesień 15, 2023 Znów ją wysypało na twarzy. Czy ta dziewczyna nie rozumie, że część bardzo dużej ilości kosmetyków, których używa może jej szkodzić. Stąd zmiany atopowe na twarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pycholina 520 Napisano Wrzesień 16, 2023 Wcina ciasto i będzie znowu gadać, że ona nie je cukru? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zolta 75 Napisano Wrzesień 16, 2023 Konsumpcjonizm do potęgi. Ale stać ją, bo w końcu ma butik (ironia). Dostała dofinansowania to szaleje. Zobaczymy za rok, dwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaba19 300 Napisano Wrzesień 17, 2023 Dnia 14.09.2023 o 17:21, Lupinek napisał: Ktos jej napisał pod zdjęciem i odpisała Dzieki Juz pousuwala komentarze - chce pokazac jaka to z niej nieomylna bizneswoman. Smiech na sali 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zolta 75 Napisano Wrzesień 17, 2023 Komentarze znikają od rana. Usuwa wypowiedzi na temat poliestrowych kurtek, wysokich cen i braku jakości. Takim zachowaniem tylko sobie zaszkodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lili.83 560 Napisano Wrzesień 17, 2023 jakoś tak dziwnie,że ona kupiła coś w Niemczech w firmowym sklepie , i odsprzedaje w Polsce? Bo jak kupuje w Pl hurtowniach to sprzedaje na terenie Pl, a to z Michaela Korsa to jest zza granicy, wszystko z tym gra podatkowo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zolta 75 Napisano Wrzesień 17, 2023 Ciekawe jak wrzuci w koszty towar skoro napewno nie wzięła faktury, a jeśli wzięła to nie z stawką 0%, bo nie ma złożonego VAT-UE. Generalnie w Niemczech zapłaciła VAT i w Polsce o to podniesie cenę sprzedaży. Zupełnie nie opłaca się kupować od niech. Ceny kosmiczne, zero kalkulacji cenowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaba19 300 Napisano Wrzesień 17, 2023 35 minut temu, Zolta napisał: Ciekawe jak wrzuci w koszty towar skoro napewno nie wzięła faktury, a jeśli wzięła to nie z stawką 0%, bo nie ma złożonego VAT-UE. Generalnie w Niemczech zapłaciła VAT i w Polsce o to podniesie cenę sprzedaży. Zupełnie nie opłaca się kupować od niech. Ceny kosmiczne, zero kalkulacji cenowej. Pewnie zaplacila za to ze 200, max 250 a sprzedaje za 400 zeby sobie podatki odbic. Biznesłumen ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2197 Napisano Wrzesień 17, 2023 19 minut temu, Zaba19 napisał: Pewnie zaplacila za to ze 200, max 250 a sprzedaje za 400 zeby sobie podatki odbic. Biznesłumen ;D Robili wycieczki po outletach, czyli zapewne kupiła to w dużej promocji, i modele pewnie ze starych kolekcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pycholina 520 Napisano Wrzesień 17, 2023 Hahaha rekin biznesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaba19 300 Napisano Wrzesień 18, 2023 W ogole jaka trzeba miec inwencje, zeby maly sklepik z poliestrowymi ciuchami nieznanych marek nazywac BUTIKIEM. Hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Anna 1059 Napisano Wrzesień 24, 2023 Oho już się zaczęło narzekanie, że pracować trzeba, ciekawe co będzie dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaba19 300 Napisano Wrzesień 24, 2023 Sylwia skasowala konto na tik toku czy tylko ja jej nie moge znalezc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evil Bitch 387 Napisano Wrzesień 25, 2023 4 godziny temu, Zaba19 napisał: Sylwia skasowala konto na tik toku czy tylko ja jej nie moge znalezc? Może masz bana? Mi wyszukuje normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaba19 300 Napisano Wrzesień 25, 2023 3 godziny temu, Evil Bitch napisał: Może masz bana? Mi wyszukuje normalnie Nie moge miec bana, bo nie mam konta. Znalazlam ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alcazar 77 Napisano Wrzesień 25, 2023 10 godzin temu, Zaba19 napisał: Nie moge miec bana, bo nie mam konta. Znalazlam ;D Podasz jej nick na tiktoku, bo ja nie mogę znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zolta 75 Napisano Wrzesień 28, 2023 D. znowu wyjeżdża na weekend. Podejrzewam, że na Podkarpacie. On ma chyba tam rodzinę lub nawet dzieci. Częste są te jego wyjazdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lili.83 560 Napisano Wrzesień 28, 2023 2 godziny temu, Zolta napisał: D. znowu wyjeżdża na weekend. Podejrzewam, że na Podkarpacie. On ma chyba tam rodzinę lub nawet dzieci. Częste są te jego wyjazdy. on chyba do Niemiec jeździ, albo do roboty albo weekendy z dziećmi 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaba19 300 Napisano Wrzesień 29, 2023 Tez obstawiam, ze ma dzieci i wypada raz na jakis czas sie z nimi spotkac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Anna 1059 Napisano Wrzesień 30, 2023 Dziwne, że ona nie planuje nawet nic związanego ze ślubem kościelnym, nie sądzicie. Może serio to rozwodnik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zolta 75 Napisano Październik 1, 2023 20 godzin temu, Gość Gość Anna napisał: Dziwne, że ona nie planuje nawet nic związanego ze ślubem kościelnym, nie sądzicie. Może serio to rozwodnik. Stąd ten dom na Podkarpaciu. Ostał się bo tam budował rodzinę. Wszystko się układa w całość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaba19 300 Napisano Październik 1, 2023 Wizyta w Żabce i kawalek ciasta kupiony - oczywiscie wymowka, ze dla Daniela. A gdzie dieta bez cukru? Sylwunia, noc Ci rosnie jak u Pinokia : D 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skowronkowa 1719 Napisano Październik 2, 2023 Dnia 30.09.2023 o 16:23, Gość Gość Anna napisał: Dziwne, że ona nie planuje nawet nic związanego ze ślubem kościelnym, nie sądzicie. Może serio to rozwodnik. W jej przypadku to jest właśnie mega dziwne, przecież ona co niedzielę do kościoła, albo na spowiedź a tu nagle bez ślubu kościelnego?? Nie wierzę, że Sylwusia taka strojnisia nie chciałaby założyć białej sukni i wyjsc za mąż " po Bożemu" , on jest napewno rozwodnikiem. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach