Piraania 31 Napisano Sierpień 8, 2023 A jeszcze tydzień temu mówiła, że Wojtas będzie przy porodzie. kto obstawiał szybki koniec związku??? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FrutakzAmeryki 1146 Napisano Sierpień 9, 2023 1 godzinę temu, wimięojcaisyna napisał: Pan Bóg na szczęście wie, co dobre dla zbłąkanych owieczek jak Julia i zakończył ten związek. Bóg zapłać. Zaraz znajdzie się kolejny dziadek.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piraania 31 Napisano Sierpień 9, 2023 Szybciej dziadek znajdzie młodsza i plastikowa niunie. Przecież on nie zwiąże się na stałe. Taki typ 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piraania 31 Napisano Sierpień 9, 2023 Z mamą Andziaksa dosyć długo tworzył rodzine bo Aga udawała ślepą i gluchą 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnieszka87k 28 Napisano Sierpień 9, 2023 48 minut temu, Piraania napisał: Z mamą Andziaksa dosyć długo tworzył rodzine bo Aga udawała ślepą i gluchą Czasami może lepiej przymknąć oko na niektóre rzeczy, z każdym będzie coś nie tak... Akurat mi było szkoda że rozstał się z Agą, lubiłam jak się spotykali wszyscy razem. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FrutakzAmeryki 1146 Napisano Sierpień 9, 2023 2 godziny temu, agnieszka87k napisał: Czasami może lepiej przymknąć oko na niektóre rzeczy, z każdym będzie coś nie tak... Akurat mi było szkoda że rozstał się z Agą, lubiłam jak się spotykali wszyscy razem. Oj chyba długo przymykała, bo było jej wygodniej. Panna z dzieckiem znalazła bogatego goscia. Nie rozumiem zachwytów nad nią.Jedno jest pewne, dobrze wykorzystała ten czas, poszła na studia, o przyszłość córki tez zadbała. 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piraania 31 Napisano Sierpień 10, 2023 18 godzin temu, FrutakzAmeryki napisał: Oj chyba długo przymykała, bo było jej wygodniej. Panna z dzieckiem znalazła bogatego goscia. Nie rozumiem zachwytów nad nią.Jedno jest pewne, dobrze wykorzystała ten czas, poszła na studia, o przyszłość córki tez zadbała. O tym mówię. Przymykała oko bo Budowala przysLosc swoją i Andzi. Gdyby Wojtek kasy nie mial To Andziaks nie utrzymywała by z nim kontaktow po rozstaniu z matka. Sa wyrachowane a po Andziaks widać ze kocha Przepych, zakupy, prezenty. Jak Ona reaguje na każda siatkę co ktoś przyniesie do domu. Od razu co tam masz dla mnie…. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1242 Napisano Sierpień 10, 2023 Ten kanał był czysto komercyjny chyba nie wierzycie w związek pary w której jest 40lat różnicy między nimi? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FrutakzAmeryki 1146 Napisano Sierpień 10, 2023 15 minut temu, Paryz London napisał: Ten kanał był czysto komercyjny chyba nie wierzycie w związek pary w której jest 40lat różnicy między nimi? W związek =układ wierzę, to była jego kolejna młoda dziewczyna. Każda chciała prezenty+dziecko z dziadkiem żeby się ustawić. Pytanie co on z tego miał, bo chyba nie zależało mu na wyświetleniach i polubieniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glos_rozsadku 421 Napisano Sierpień 10, 2023 1 minutę temu, FrutakzAmeryki napisał: W związek =układ wierzę, to była jego kolejna młoda dziewczyna. Każda chciała prezenty+dziecko z dziadkiem żeby się ustawić. Pytanie co on z tego miał, bo chyba nie zależało mu na wyświetleniach i polubieniach Pewnie lody dla ochłody 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1242 Napisano Sierpień 10, 2023 20 minut temu, FrutakzAmeryki napisał: W związek =układ wierzę, to była jego kolejna młoda dziewczyna. Każda chciała prezenty+dziecko z dziadkiem żeby się ustawić. Pytanie co on z tego miał, bo chyba nie zależało mu na wyświetleniach i polubieniach Co z tego miał to już oni wiedzą. Pokazują na yt to, co chcą pokazywać. Jakby ona chciała ciągnąć kanał dalej, to jakąś widownie już ma. Gdyby zaczynała od zera, jako randomiwa Julka studentka, skończyłoby się na 200 subach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnaniemamba 173 Napisano Sierpień 10, 2023 Nie wygląda na załamaną Torebka LV została także podejrzewam, że będzie milczeć w siedmiu językach i nie dowiemy się o co poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxmara 303 Napisano Sierpień 10, 2023 Haha liczba jej wyswietlen teraz vs gdy relacjonowała obiad z Wojtkiem hahaaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Różności 67 Napisano Sierpień 10, 2023 Zastanawia mnie dlaczego ona przybiera takie dziwne pozy do zdjęć. Jeszcze ta jej siostra... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnaniemamba 173 Napisano Sierpień 10, 2023 1 godzinę temu, Różności napisał: Zastanawia mnie dlaczego ona przybiera takie dziwne pozy do zdjęć. Jeszcze ta jej siostra... ta jej siostra mnie przeraża. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FrutakzAmeryki 1146 Napisano Sierpień 10, 2023 1 godzinę temu, maxmara napisał: Haha liczba jej wyswietlen teraz vs gdy relacjonowała obiad z Wojtkiem hahaaha Będzie jak z Niemodną, miała dużo obserwatorów ze względu na związek z Wojtkiem i całą rodziną Wandy. Z nią będzie tak samo, nie ma nic do zaoferowania , zajrzałam do niej na chwilę a tam same reklamy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2197 Napisano Sierpień 10, 2023 2 godziny temu, Różności napisał: Zastanawia mnie dlaczego ona przybiera takie dziwne pozy do zdjęć. Jeszcze ta jej siostra... Bo wszystko jest u niej sztuczne i wystudiowane. Milutka i słodziutka też jest pewnie na pokaz. 3 godziny temu, czarnaniemamba napisał: Nie wygląda na załamaną Torebka LV została także podejrzewam, że będzie milczeć w siedmiu językach i nie dowiemy się o co poszło Ja myślę, że o nic. Po prostu złapała kilka seksownych współprac i przestała udawać, że jest z Satyrem. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monik.kr77 0 Napisano Sierpień 10, 2023 Ciekawe co z psiakami, a w zasadzie z Holly. Tak strasznie ją kochała, i co , zostawiła w Warszawie. Ludzie pod filmikami pytają ją o to ale coś nie spieszy się z odpowiedzią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larwiątko 🐛 1283 Napisano Sierpień 10, 2023 Dziwna osoba. Obie z siostrą mają jakiegoś bzika na punkcie kalorii, czy o co tam chodzi? Psy były Starego, to i z nim zostaną. Może stary faktycznie zerwał po tym filmie porodowym Juleczki? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larwiątko 🐛 1283 Napisano Sierpień 11, 2023 Vlogi bez starego mają słabą oglądalność. Kocurkowa będzie musiała coś wykombinować by publiczność z nią została. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zazuzi 1188 Napisano Sierpień 11, 2023 Może tytuł " samotny poród"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomidorex 894 Napisano Sierpień 11, 2023 tragikomedia słodko pierdząco - antymądra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larwiątko 🐛 1283 Napisano Sierpień 11, 2023 18 minut temu, Zazuzi napisał: Może tytuł " samotny poród"? Mogłoby podbić oglądalność. Jednak obwieściła, że obie z siostrą mają "te" dni. Więc dzieci z tego nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolalola 1933 Napisano Sierpień 15, 2023 6 godzin temu, wimięojcaisyna napisał: Ten człowiek nie powinien się rozmnażać. Na szczęście ma tego świadomość albo natura mu nie pozwala. Ma w sobie dużo zła. On ma syna z tego co wiem, mieszka w Wiedniu chyba. Ale nigdy się nie pokazywał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaraka 384 Napisano Sierpień 15, 2023 Działa wam forum wanda?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JAWna 14 Napisano Sierpień 15, 2023 Nie ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5510 Napisano Sierpień 15, 2023 9 minut temu, wimięojcaisyna napisał: Ciekawe, czy syn tak samo zdeprawowany jak on. Koleżanko zdesperowana to była ta niunia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaolania 403 Napisano Sierpień 15, 2023 Dnia 9.08.2023 o 08:51, wimięojcaisyna napisał: Pan Bóg na szczęście wie, co dobre dla zbłąkanych owieczek jak Julia i zakończył ten związek. Bóg zapłać. Ty jesteś jakaś nawiedzona, nie pchaj wszystkim w twarz jakiegoś typa w sandałach i niemytych przydługich włosach. Katolskie zabobony, a tfu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaolania 403 Napisano Sierpień 15, 2023 Dnia 10.08.2023 o 10:45, wimięojcaisyna napisał: Przepych jest złem. Należy wystrzegać się nadmiaru. Sama nie masz i innym żałujesz? Spoiler alert, bieda nie uszlachetnia. A widzisz, jakbyś miała trochę złotówek na koncie mogłabyś rozpocząć leczenie, jakiś psychiatra na pewno by wyegzorcyzmował te nawiedzone wpychanie boga wszystkim. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimala963 0 Napisano Sierpień 15, 2023 Przeczytałam o forum Wanda w komentarzu pod wczorajszym filmem Julki na YT, chciałam założyć tam konto, ale nagle forum nie działa... dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach