FashFash 901 Napisano Sierpień 15, 2023 Co się dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martawu 0 Napisano Sierpień 15, 2023 Też chce wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klarq 57 Napisano Sierpień 15, 2023 Też nie mogę wejść, błąd wyskakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaraka 384 Napisano Sierpień 15, 2023 U mnie to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FashFash 901 Napisano Sierpień 15, 2023 jest długi weekend, ja leżę z telefonem nad woda, pewnie po weekendzie się okaże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aysame 778 Napisano Sierpień 15, 2023 Pewnie jakaś awaria serwera czy coś. Jutro naprawią. Dziś wolne i święto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FashFash 901 Napisano Sierpień 15, 2023 7 minut temu, jedzonelka napisał: Świetne forum gdzie kopiowali moje posty bez zgody i oznaczenia, że to w ogole skopiowane, że o przypisaniu autora już nie wspomnę ja lubię, bo wszystko nie znika jak tutaj 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sklarie 185 Napisano Sierpień 15, 2023 Mi wyskakuje finished domain tylko Mam nadzieje ze ogarna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqq 1203 Napisano Sierpień 15, 2023 Pewnie awaria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackbirdie 43 Napisano Sierpień 15, 2023 50 minut temu, FashFash napisał: ja lubię, bo wszystko nie znika jak tutaj Ja również za to cenię Wandę. Mam nadzieję, że problem zostanie rozwiązany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hejzehej 0 Napisano Sierpień 15, 2023 5 minut temu, discord napisał: Zapraszam na disco, tam nic się nie wiesza. Jak cos to zapro wyślę na priv. Poproszę zapro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackbirdie 43 Napisano Sierpień 15, 2023 9 minut temu, discord napisał: Zapraszam na disco, tam nic się nie wiesza. Jak cos to zapro wyślę na priv. Nie lubię za bardzo Discorda, ale również poproszę o link . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psyl0cyna 17 Napisano Sierpień 15, 2023 Ja też poproszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anetka12217 0 Napisano Sierpień 15, 2023 Też poproszę link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonda 609 Napisano Sierpień 15, 2023 Wlasnie miałam pytać bo myślałam że zbanowali. A tu po prostu serwer padl prawdopodobnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JAWna 14 Napisano Sierpień 15, 2023 Tez poproszę link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1980milas 59 Napisano Sierpień 15, 2023 i ja rowniez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaraka 384 Napisano Sierpień 15, 2023 Wanda już działa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach