Marisur 26 Napisano Październik 10, 2023 Kobieta konwertowała się na islam a ma się za feministkę i paraduje z flagą lgbt. Czy tylko ja widzę tu fikołek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1247 Napisano Październik 11, 2023 O kim to? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marisur 26 Napisano Październik 11, 2023 Jak w tytule, nie wiem czy jest jakoś szerzej znana, ale niestety jakoś się pojawia w mojej bańce. Baba, która się konwertowała na islam by wyjść za Araba, założyła hidżab na głowę i proklamuje islam jako coś wspaniałego, jednocześnie mając się za feministkę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piekielneoczy 1634 Napisano Październik 11, 2023 3 godziny temu, Marisur napisał: Jak w tytule, nie wiem czy jest jakoś szerzej znana, ale niestety jakoś się pojawia w mojej bańce. Baba, która się konwertowała na islam by wyjść za Araba, założyła hidżab na głowę i proklamuje islam jako coś wspaniałego, jednocześnie mając się za feministkę Nie będę się tutaj wykłócać, ale jest coś takiego jak feminizm muzułmański. Nie jest on taki sam jak my sobie wyobrażamy feminizm. Jest dostosowany do potrzeb konkretnej grupy społecznej i regionu. Jest sporo prac na ten temat. Polecam. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznan_zdzislawa 333 Napisano Październik 13, 2023 Dnia 11.10.2023 o 01:50, Marisur napisał: Kobieta konwertowała się na islam a ma się za feministkę i paraduje z flagą lgbt. Czy tylko ja widzę tu fikołek? Skoro używasz słowa fikołek w kontekście praw człowieka i feminizmu, tak tylko spytam, zanim zacznę snuć wnioski: Doprecyzuj proszę, w ilu krajach muzlumanskich byłaś, ilu muzułmanów znasz i jaki jest zakres twojej wiedzy o religiach, np ostatnio przeczytane opracowanie, bo coś czuje ze szok kulturowy to dopiero możesz przeżyć 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
altair 349 Napisano Październik 13, 2023 Dnia 11.10.2023 o 01:50, Marisur napisał: Kobieta konwertowała się na islam a ma się za feministkę i paraduje z flagą lgbt. Czy tylko ja widzę tu fikołek? Tak, tylko ty. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach