PituPitu1 1727 Napisano Listopad 7, 2023 Czyli łódzka nastolatka gotuje, a dreamy blokuje ludzi na swoich socialach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arbuz 745 Napisano Listopad 7, 2023 22 minuty temu, PituPitu1 napisał: Czyli łódzka nastolatka gotuje, a dreamy blokuje ludzi na swoich socialach. Tytuł jak najbardziej trafny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FashFash 902 Napisano Listopad 7, 2023 oł noł! Wątek zniknął a ja byłam cały dzień zajęta. Nie mogłam czytać. Jak Dziewczyny firma dream reagowała? Nadal blokuje ludzi i usuwa komentarze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aluta 2650 Napisano Listopad 7, 2023 (edytowany) Jak nasza damessa. Nie sądziłam, że jakaś firma może prowadzić sociale jak ona. Edytowano Listopad 7, 2023 przez aluta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6618 Napisano Listopad 7, 2023 2 minuty temu, aluta napisał: Jak nasza damessa. Nie sądziłam, że jakaś firma może prowadzić sociale jak ona. Takich firm jest mnóstwo. Wystarczy źle dobrany, zdalny pracownik od obsługi SM i kiedy zamiast wrzucania podesłanych grafik trzeba reagować - nadciąga katastrofa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NikolaM 457 Napisano Listopad 7, 2023 Coś się musiało wydarzyć że oznacza współpracę, może UOKiK się odezwał w sprawie mlek Tymbark i dostała ostrzeżenie, bo było zgłaszane:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorenia20 148 Napisano Listopad 7, 2023 3 godziny temu, FashFash napisał: oł noł! Wątek zniknął a ja byłam cały dzień zajęta. Nie mogłam czytać. Jak Dziewczyny firma dream reagowała? Nadal blokuje ludzi i usuwa komentarze? Rozumiem smuteczek! Też dopiero teraz zaglądam na cafe, a wątek skasowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5513 Napisano Listopad 7, 2023 7 minut temu, dorenia20 napisał: Rozumiem smuteczek! Też dopiero teraz zaglądam na cafe, a wątek skasowany Jest wateczek. Jak zawsze na podium. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorenia20 148 Napisano Listopad 7, 2023 Przed chwilą, Etoile napisał: Jest wateczek. Jak zawsze na podium. Dzięki! Już sobie czytam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika19744 1083 Napisano Listopad 8, 2023 No ale przepis na chleb będzie? Stefan wreszcie wyjdzie z szafy. Kurna już żałuję, ze nie bedzie mnie stać na tego e-booka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arbuz 745 Napisano Listopad 8, 2023 Łysy paker wyszedł na miasto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach