Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

51 minut temu, Paryz London napisał:

Jak będzie cienko, chociaż nie musi, to będą ja wspierać rodzice. Mieszkać gdzie ma, na jedzenie i opłaty też jej nie poskąpią.

jesteś strasznie nudna i irytujaca zta swoją teorią którą powtarzasz miliard razy w kazdym wątku

1 godzinę temu, Luiza55 napisał:

jesteś strasznie nudna i irytujaca zta swoją teorią którą powtarzasz miliard razy w kazdym wątku

To są fakty. Już tak jest. Boogie mieszka u todzicow w dobudowce.

• Like 1
  • Thanks 1

Dzisiaj przeszła samą siebie, chociaż po vlogu po śmieci teściowej nic mnie już nie zdziwi. Torbo! jak śmiesz wykorzystwać śmierć dziecka dla wyświetleń, to zdjęcie z ręką na czole, ten clikbaitowy tutuł. Jesteś największym rakiem na youtubie. Gardzę tobą, tfu!

17 minut temu, ninka999000 napisał:

Dzisiaj przeszła samą siebie, chociaż po vlogu po śmieci teściowej nic mnie już nie zdziwi. Torbo! jak śmiesz wykorzystwać śmierć dziecka dla wyświetleń, to zdjęcie z ręką na czole, ten clikbaitowy tutuł. Jesteś największym rakiem na youtubie. Gardzę tobą, tfu!

Co gadała? 

28 minut temu, ninka999000 napisał:

Mnie już nic nie zdziwi. To zły człowiek. Tylko ona potrafiła w tak ochydny sposób potraktować teściową, wcześniej nagrywać filmiki jak wydarła się na kobietę w sklepie bo papierek wyrzuciła ze soku by zgrabnie przejść na temat uwalonego irobota bo psa nie wyprowadziła na spacer i w łazience się załatwił. 
Teściowa umierała a ta na kawki popylała i ciągnęła  Krzyśka, a ten jeszcze przytakuje. 
Dla mnie to jedna z wielu patoinflu. 

• Like 1

49 minut temu, ninka999000 napisał:

To prawda - myślałam że będzie clickbait na temat jakiejś ...y a ta zaczęła ciągnąć temat śmierci jakiegoś 5 letniego dziecka innej jutuberki a potem część do jutra pa - baba jest nienormalna 

Jak ktoś nie ma bana niech jej napisze proszę kilka słów do sluchu, wiadomo, że skasuje, ale przynajmniej może przez minutę się zastanowi na czym próbuje zrobić wyświetlenia

Najlepsze są jej widzowie piszący o sałatce “jażynowej” pisownią oryginalna - pod jej vlogiem traktujacym o śmierci dziecka - określenie ameba to za mało 

Edytowano przez Zniesmaczony 2
  • Thanks 1

45 minut temu, Zniesmaczony 2 napisał:

Najlepsze są jej widzowie piszący o sałatce “jażynowej” pisownią oryginalna - pod jej vlogiem traktujacym o śmierci dziecka - określenie ameba to za mało 

Ja gwiazda takie fanki 🤯

• Like 2

Nasza Bugi świętuje Halloween jak nastolatka. I co  ciekawe, nie pojechała w tym roku na grób teściowej. Pewnie Krzysiek z tatą sami byli, a ona świętowała w stolicy 

1 godzinę temu, marzena19768 napisał:

Nasza Bugi świętuje Halloween jak nastolatka. I co  ciekawe, nie pojechała w tym roku na grób teściowej. Pewnie Krzysiek z tatą sami byli, a ona świętowała w stolicy 

Z Mamusią popylała do Pepco i do biedronki po ambitne książki o wpływie kamieni i afirmacji bo ona jest molem książkowym 🥴

Pół jej dzel to przebitki i muzyczka. Wjechał mega Blur jaj u siwej. 

Po polsku wciąż wysłowić się dobrze nie umie

8 minut temu, redżina napisał:

Z Mamusią popylała do Pepco i do biedronki po ambitne książki o wpływie kamieni i afirmacji bo ona jest molem książkowym 🥴

Tak, a po przekartkowaniu wystawia na vinted. Nakupowala szmatek i wystawia, żeby sobie dorobić. Ciekawe gdzie to wszystko trzyma, tyle ubrań, książek, kubeczków i tych pierdółek

1 godzinę temu, marzena19768 napisał:

Wspaniały przykład dla dzieci - może i specyficzne to święta ale lambadziara zamiast z rodziną — uczyć dzieci szacunku dla rodziny,  spędzać czas z najbliższymi jedzie do koleżanek bawić się w piżamkowe helolin - współczuje mężowi i teściowi 

• Like 3
  • Thanks 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się