Luiza55 366 Napisano 25 Październik 51 minut temu, Paryz London napisał: Jak będzie cienko, chociaż nie musi, to będą ja wspierać rodzice. Mieszkać gdzie ma, na jedzenie i opłaty też jej nie poskąpią. jesteś strasznie nudna i irytujaca zta swoją teorią którą powtarzasz miliard razy w kazdym wątku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1238 Napisano 25 Październik 1 godzinę temu, Luiza55 napisał: jesteś strasznie nudna i irytujaca zta swoją teorią którą powtarzasz miliard razy w kazdym wątku To są fakty. Już tak jest. Boogie mieszka u todzicow w dobudowce. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luiza55 366 Napisano 25 Październik A takie pasożyty są dla ciebie ideałem 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ninka999000 1244 Napisano 29 Październik Dzisiaj przeszła samą siebie, chociaż po vlogu po śmieci teściowej nic mnie już nie zdziwi. Torbo! jak śmiesz wykorzystwać śmierć dziecka dla wyświetleń, to zdjęcie z ręką na czole, ten clikbaitowy tutuł. Jesteś największym rakiem na youtubie. Gardzę tobą, tfu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misha 174 Napisano 29 Październik 17 minut temu, ninka999000 napisał: Dzisiaj przeszła samą siebie, chociaż po vlogu po śmieci teściowej nic mnie już nie zdziwi. Torbo! jak śmiesz wykorzystwać śmierć dziecka dla wyświetleń, to zdjęcie z ręką na czole, ten clikbaitowy tutuł. Jesteś największym rakiem na youtubie. Gardzę tobą, tfu! Co gadała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 1999 Napisano 29 Październik 28 minut temu, ninka999000 napisał: Dzisiaj przeszła samą siebie, chociaż po vlogu po śmieci teściowej nic mnie już nie zdziwi. Torbo! jak śmiesz wykorzystwać śmierć dziecka dla wyświetleń, to zdjęcie z ręką na czole, ten clikbaitowy tutuł. Jesteś największym rakiem na youtubie. Gardzę tobą, tfu! Mnie już nic nie zdziwi. To zły człowiek. Tylko ona potrafiła w tak ochydny sposób potraktować teściową, wcześniej nagrywać filmiki jak wydarła się na kobietę w sklepie bo papierek wyrzuciła ze soku by zgrabnie przejść na temat uwalonego irobota bo psa nie wyprowadziła na spacer i w łazience się załatwił. Teściowa umierała a ta na kawki popylała i ciągnęła Krzyśka, a ten jeszcze przytakuje. Dla mnie to jedna z wielu patoinflu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zniesmaczony 2 1083 Napisano 29 Październik 49 minut temu, ninka999000 napisał: Dzisiaj przeszła samą siebie, chociaż po vlogu po śmieci teściowej nic mnie już nie zdziwi. Torbo! jak śmiesz wykorzystwać śmierć dziecka dla wyświetleń, to zdjęcie z ręką na czole, ten clikbaitowy tutuł. Jesteś największym rakiem na youtubie. Gardzę tobą, tfu! To prawda - myślałam że będzie clickbait na temat jakiejś ...y a ta zaczęła ciągnąć temat śmierci jakiegoś 5 letniego dziecka innej jutuberki a potem część do jutra pa - baba jest nienormalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ninka999000 1244 Napisano 29 Październik Jak ktoś nie ma bana niech jej napisze proszę kilka słów do sluchu, wiadomo, że skasuje, ale przynajmniej może przez minutę się zastanowi na czym próbuje zrobić wyświetlenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zniesmaczony 2 1083 Napisano 29 Październik (edytowany) Najlepsze są jej widzowie piszący o sałatce “jażynowej” pisownią oryginalna - pod jej vlogiem traktujacym o śmierci dziecka - określenie ameba to za mało Edytowano 29 Październik przez Zniesmaczony 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Autobusyitramwaje 331 Napisano 29 Październik 45 minut temu, Zniesmaczony 2 napisał: Najlepsze są jej widzowie piszący o sałatce “jażynowej” pisownią oryginalna - pod jej vlogiem traktujacym o śmierci dziecka - określenie ameba to za mało Ja gwiazda takie fanki 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena19768 88 Napisano 12 godzin temu Nasza Bugi świętuje Halloween jak nastolatka. I co ciekawe, nie pojechała w tym roku na grób teściowej. Pewnie Krzysiek z tatą sami byli, a ona świętowała w stolicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 1999 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, marzena19768 napisał: Nasza Bugi świętuje Halloween jak nastolatka. I co ciekawe, nie pojechała w tym roku na grób teściowej. Pewnie Krzysiek z tatą sami byli, a ona świętowała w stolicy Z Mamusią popylała do Pepco i do biedronki po ambitne książki o wpływie kamieni i afirmacji bo ona jest molem książkowym 🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1070 Napisano 10 godzin temu Pół jej dzel to przebitki i muzyczka. Wjechał mega Blur jaj u siwej. Po polsku wciąż wysłowić się dobrze nie umie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marichuy 57 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, redżina napisał: Z Mamusią popylała do Pepco i do biedronki po ambitne książki o wpływie kamieni i afirmacji bo ona jest molem książkowym 🥴 Tak, a po przekartkowaniu wystawia na vinted. Nakupowala szmatek i wystawia, żeby sobie dorobić. Ciekawe gdzie to wszystko trzyma, tyle ubrań, książek, kubeczków i tych pierdółek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zniesmaczony 2 1083 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, marzena19768 napisał: Nasza Bugi świętuje Halloween jak nastolatka. I co ciekawe, nie pojechała w tym roku na grób teściowej. Pewnie Krzysiek z tatą sami byli, a ona świętowała w stolicy Wspaniały przykład dla dzieci - może i specyficzne to święta ale lambadziara zamiast z rodziną — uczyć dzieci szacunku dla rodziny, spędzać czas z najbliższymi jedzie do koleżanek bawić się w piżamkowe helolin - współczuje mężowi i teściowi 3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach