Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
błogoslawiony

Czy wstydzicie się tego kim jesteście i jak wygląda wasze życie? Czy jesteście dumni z tego kim jesteście i jak wygląda wasze życie?

Polecane posty

Ja przez 99,9% czasu mojego życia wstydzę się tego kim jestem i jak wygląda moje życie. A przez 0,1% czasu mojego życia czułem się dumny z tego kim jestem i co robię w danej chwili. Tak było kiedy zdałem prawo jazdy, kiedy dostałem się na studia i kiedy skończyłem studia.

Nie mysle o tym w kategoriach wstydu lub dumy. Kazdy ma w zyciu dumne i wstydliwe momenty, ale to nie znaczy, ze od razu cale zycie jest zenujace lub wspaniale. Trzeba zyc tak, jak w miare mozna dobrze, bo mamy jedno zycie i wkrotce nas tu nie bedzie.

24 minuty temu, Żaba Monika napisał:

Nie mysle o tym w kategoriach wstydu lub dumy. Kazdy ma w zyciu dumne i wstydliwe momenty, ale to nie znaczy, ze od razu cale zycie jest zenujace lub wspaniale. Trzeba zyc tak, jak w miare mozna dobrze, bo mamy jedno zycie i wkrotce nas tu nie bedzie.

No to ja niestety nie żyję w miarę dobrze, tylko tak że się wstydzę, a jeśli nic się nie zmieni, to na łożu śmierci będę na 100000 tylko wszystkiego w życiu żałował

Edytowano przez błogoslawiony

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować