May1223 21 Napisano Styczeń 31, 2024 Witajcie. Jestem 4 Miesiące po usunięciu tarczycy. Macie sprawdzone żele, maści itd na bliznę ? Niestety moja nadal jest bardzo czerwona, nieestetyczna i bruzdowata ……. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yuyuyuyuy 0 Napisano Sierpień 1, 2024 Dziewczyny, muszę Wam opowiedzieć o moim odkryciu! Zupełnie przypadkiem znalazłam produkt, który świetnie rozjaśnia przebarwienia i wygładza zmarszczki, a kosztuje tylko 24,90 zł w Konopnej Farmacji! O co chodzi? Miałam wypadek w kuchni – gorący tłuszcz prysnął mi na twarz. Na jednym z forów ktoś polecił krem na oparzenia, żeby uniknąć blizn, więc postanowiłam go wypróbować. Ku mojemu zaskoczeniu, zauważyłam, że tzw. plamy starcze zaczęły znikać, a zmarszczki się wygładziły! Polecam Wam krem na blizny po oparzeniach Editt. Ma świetny skład, w tym wyciąg z cebuli, aceroli, aloes i masło shea. Możecie go dostać w Konopnej Farmacji w Poznaniu i online. Wyciąg z cebuli stymuluje produkcję kolagenu, co może wyjaśniać, dlaczego moja skóra stała się gładsza i bardziej jednolita. Wypróbujcie same i zobaczcie, jak skuteczny może być ten krem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach