Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

1 godzinę temu, kotusdf napisał:

• Poziom cukru mierzymy na czczo i dwie godziny po posiłku. Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia️

Odpowiedz szarlott

• Wiem, ale po wczorajszym mierzeniu chcę go zmierzyć w różnych sytuacjach

Ona wie lepiej XD 

No i gitara. 

Na czczo może mieć 60, co jest zdecydowanie za mało, a po jedzeniu 90, czyli niby prawidłowo 😏

• Haha 1

Faktycznie długo już ha ta nerwica trzyma, a już myślałam, że ją wyleczyła.

A tym cukrem to do lekarza na badania, a dopiero potem się martwić. A nie diagnozować przez internet.

CZY TO POST PRZERYWANY NISZCZY MI ZDROWIE? - kolejny film w którym znowu coś wymyśla o chorobach itp. 

same jakieś pogadanki, chyba już wyczerpał się temat ciekawych vlogów 
i opis historii koleżanek jak kto co inni mają a ona nie ma. denerwuje mnie to. 
...chyba te jej opowieści to nie są o znajomych tylko o niej XD 

włączyłam vlog ŚWIĘTA NA CAŁEGO! pepco, sinsay - żeby zobaczyć co  u niej a ona mówi 
- w pierwszej minusie filmu - "pi%pkę by wywiało dzisiaj " i sama się śmieje ze swojego żartu a ja wyłączam tą żenadę - ode chciało mi się oglądać to 

• Haha 1

Napisano (edytowany)

ja sprawdziłam na mapie gdzie ona mieszka jako rasowy hejter XD i ona mówi że od domu do lasu idzie a potem wraca, i że niby robi 10 tys kroków a nawet ostatnio zrobiła 19 tys ale nam nie pokaże bo zresetowała zegarek. kto resetuje zegarek? no ale sprawdziłam na mapie to jej trasa od domu do lasu to jest 1 km 15 min pieszo, czyli to jest max 30 min spaceru, a jak ona idzie i mówi, to tak sapie jakby daleko szła, widać że słaba aktywność fizyczna, męczy się, biedna.

jej chata - Józefowo 16 

a ostatnio mówiła że ona jest szczera i w ogóle nic nie kłamie. ale jeśli nie kłamie to dlaczego milion razu kasuje komentarze i blokuje ludzi? którzy słuchają jej opowieści ze zrozumieniem. 

Edytowano przez kotusdf
  • Haha 1

Wazne ze zaczela cos robic zeby ujedrnic cialo. Do tej pory byla narracja ze wystarczy tylko dieta. Jak widac jednak nie wystarczy.

no nie wystarczy, bo podczas głodówki bez ćwiczeń organizm za każdym razem zjada tkankę mięśniową i tak w nieskończoność nie można. Ciało z galarety to mniej ważny aspekt w tym wszystkim.

tak, wiem, za chwilkę wpadnie TROLL Paryż London i będzie trollować, że dobrze ma, chłopa ma, mieszkać gdzie ma.

Tak- wszyscy wiemy. Już napisalam za ciebie 🙂 nie ma za co

• Like 1
  • Haha 2

2 godziny temu, Luiza55 napisał:

tak, wiem, za chwilkę wpadnie TROLL Paryż London i będzie trollować, że dobrze ma, chłopa ma, mieszkać gdzie ma.

Tak- wszyscy wiemy. Już napisalam za ciebie 🙂 nie ma za co

Um

2 godziny temu, Paryz London napisał:

Um

już przywiało Trolla.

No z wiekiem tez metabolizm sie zmienia. A jak faktycznie byla na glodowkach tyle czasu to tym bardziej sama dieta nie wystarczy. Myslicie ze Tajlandia bedzie grana w tym roku i Szarlott cisnie te spacery zaby zablysnac nowa, wspaniala figura?

2 godziny temu, iceland napisał:

No z wiekiem tez metabolizm sie zmienia. A jak faktycznie byla na glodowkach tyle czasu to tym bardziej sama dieta nie wystarczy. Myslicie ze Tajlandia bedzie grana w tym roku i Szarlott cisnie te spacery zaby zablysnac nowa, wspaniala figura?

Zdziwiłabym się jakby nie było Tajlandii. 

4 godziny temu, iceland napisał:

Pewnie będzie, jak co roku. Ostatnio też paszport wyrabiała. Czas idealnie pasuje żeby na styczeń bez stresu na pewno był.

A niech jadą gdzie chcą, ale z tymi spacerami od półtorej miesiąca nie wierzę . Sory nie kupuje tego....

Dnia 15.11.2024 o 20:24, Papuga napisał:

A niech jadą gdzie chcą, ale z tymi spacerami od półtorej miesiąca nie wierzę . Sory nie kupuje tego....

Też w to nie wierzę. Chodzi teraz od paru dni żeby były filmiki inne niż w domu. Nie wierzę, że nie pokazałaby od początku jak chodzi na spacery. Minie jej to tak szybko jak te jej ćwiczenia w domu na macie🤣 

A jak gada o znajomych to na bank na myśli ma tylko Martę. Przecież tam nikt obok nie mieszka a oni niby tacy imprezowicze. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się