Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

23 minuty temu, Sillysheep napisał:

Ta spowiedz dzisiaj to ni w piec ni dziewięć. Obejrzałam wczesniejszy, z dekorowania domu. 

Faktem jest, że ostatnio tylko właśnie ona i mała. Nawet w tle nie ma Dawida. Tylko pytanie co tam musiało się odwalic nagle, że aż film nagrała. 

Prawda taka, że gdyby było podbramkowo to wróciłaby do rodziców. Tam pokoj jest, bo siostra mieszka z chłopakiem. 

Nie wiem, dla mnie to wszystko takie dziwne....

Tak czytam wasze wypowiedzi że aż muszę chyba znowu oglądać szarlot. Bo miałam mała przerwę bo była nudna jak flaki z olejem .

Czyli nie będzie Tajlandii. 

A ciekawe ile ona zarabia czy jest w stanie się sama utrzymać 

I tak jak sobie ostatnio żartowała że jak mąż zobaczy przemeblowany salon to będzie zlý.. Ale kto by pomyślał że powie rozwód. 

Ale on taki burak bez zębów 

No i to się zgadza że sluby przed 30stka kończą się rozwodem.. 

A jezcze koscielny ... współczuję choć jej nie lubię 

Szkoda mi Laury

6 godzin temu, redżina napisał:

I jeszcze jedno. 
Wiedząc że nie jest dobrze i nie układa się od dłuższego czasu wolałabym te pieniądze zaoszczędzić na właśnie takie momenty. A laska władowała kasę w kwiatki, plastik, firanki i wyspę kuchenną. 
Czasem się zastanawiam co te kobiety mają w głowach. I tak, piszę to jako kobieta. Amen 

Może myślała że jak każdy z nich będzie miał hobby on ryby ona kwiaty to będzie się lepiej Układało. Ale żeby robić sobie dziecko bo może będzie lepiej w związku? 

I tracić hajs na duperele? Chyba że ta cała jej nerwica i depresja to właśnie przez męża..  stany lękowe. 

9 godzin temu, Luiza55 napisał:

Obstawiam że alkoholizm męża wjechał. 

Ale też dlaczego od razu zakładacie że to jego wina? 

A może po prostu porozmawiali ze sobą. 

On bez zębów ona chudnie fryzjer itp.

Może ona chciała coś więcej Może ona dla kogoś innego tak się stroiła? Tak chudła żeby ktoś inny zwrócił na nią uwagę. ? 

A on Może zazdrosny.

• Like 1

6 godzin temu, ale_kicha napisał:

Z jednej strony bardzo mi jej żal a z drugiej teraz widać jaka z niej zakłamana osoba. Przecież kilka filmów wcześniej mówiła, jak to ona nie umie kłamać i nie lubi udawać. Tymczasem widać, że całe jej życie to jedno wielkie udawanie i kłamanie w żywe oczy.

Oj tak!

4 godziny temu, SheriDANKA 😜 napisał:

Czyli nie ma co dzielić, więc logiczne, że poruszać cudzego majatku nie ma prawa, stąd tematu nie ma i nie będzie.

Będzie mieszkać z mamą tata i siostra XD

4 godziny temu, SheriDANKA 😜 napisał:

Doskonale pytania! Dodalabym jeszcze: dlaczego nagrane jest to w seksownej koronkowej halce /bluzeczce/su.k.i.eneczc.e? Dlaczego w takim razie nadal ma pierścionek zaręczynowy i obrączkę na palcach ( kojarzy mi się nawiązanie do jej idolki jak to podczas pierwszego zwiania lefka kręciła obrączka przed kamerą)? I najważniejsze, dlaczego na kalendarzu za nią jest data mikołajkowa - 6 grudnia? To kiedy ona to nagrywała? Dzisiaj bladym świtem, gdzie ledwo co makijaż zrobiła czy jak? Czyżby jakaś akcja w domu się odbywała czy co? I dopiero teraz zastanawia się gdzie będzie mieszkać? Tam musiało się coś stać na już, i to że strony męża, bo inaczej ona sama szukałaby i rozglądała by się za ewakuacja stamtąd już wcześniej, a nie tak, że ona nic jeszcze nie wie i będzie kiblować jeszcze w święta z mężem. Ja nie jestem w stanie sobie wyobrazić jakie święta będzie miała w tym roku ona i mała.....

Jedno trzeba jej przyznać, genialna aktorka albo profesjonalista w swoim influenserskim fachu, nic po sobie poznać nie dała.

Mnie też zdziwił jej ciuchy. 

Na co dzień nosi piżamy. 

Może to ona ma kochanka i ją nakrył mąż? 

Podejrzewam że nie nagrała tego dla wyświetleń które już wzrosły w porównaniu do innych bezdennych filmów ale pamiętam jak kłamała co do ciąży. Wmawiała ludziom że mają urojenia i się wtrącają w jej życie prywatne i zaprzeczała że jest w ciąży. Mnóstwo ludzi wtedy poblokowala i mnóstwo też od niej odeszło. A potem się okazało że mieli racje i wtedy też nie obyło się wulgaryzmów z jej strony. I dobrze ktoś napisał…trzeba było po prostu nie poruszać tego tematu. 
Mam nadzieję że dotrzyma słowa o niepraniu brudów i zrobi odwrotnie jak idolka Szusz, bo wzór zdecydowanie słaby. 

• Thanks 1

No mam nadzieje że tak ładnie się pomalowała i ubrała nie do tego filmu, tylko chciała gdzieś wyjść. Bo ona jak się tak maluje tzn reklama. 

A może chciała właśnie nagrać jakąś reklamę i mąż ją zdenerwował i jej puściły nerwy? 

Ale z drugiej strony skoro nigdy nie dzieli się prywatą to po co teraz. 

Ale ile komentarzy pod filmem. Wyświetlenia to na pewno sobie podniosła. XD

Znowu ją subskrybuje żeby nie przegapić następnych dram. Czyli sukces kanału jest.

Na razie w komentarzach jest zachowawcza, nie wiem tylko czemu wciaz wtrąca o tym, że powiedziała o depresji. 

Mnie się wydaje, że nie do końca to wina Dawida. 

Kiedyś szarlotka dbała o siebie, codziennie do filmu był lekki mejkap i włosy zrobione, ubierała się dobrze, do okazji, chodziła do pracy, miala jakieś koleżanki. Ba, nawet jej filmy były ciekawsze. Odkąd jest Laura jest równia pochyla. Ok, nawrot nerwicy, może depresja. Ale Laura ma już kilka lat, a od stanów lekowych są psychiatrzy, a od depresji psycholodzy. A ona ma kompulsje zakupowe, kwiaty i zero innych zainteresowań. Nawet do filmów ubiera się byle jak. Kasy z yt nie ma za szczególnie, o czym świadczy jej wypowiedź że kawalerka może być i że musi pieniędzy nazbierać. Ale złota łazienka musiała być, samochód w dobrej klasie (coś kojarzę że blisko 70 tys. dali) musi być, Tajlandia musi być, na wszystko musi być. Dodatkowo ona tam siedzi non stop sama. Nawet siostra już tak często nie przyjezdza, więc na bank w jego stronę lecą pretensje że jej nie pomaga, że siedzi w robocie etc. 

Wcale się nie zdziwię, jak uznała że Dawid jest przemocowcem (guru szusz) I postanowiła dac mu nauczkę. Publicznie. By wszyscy wiedzieli. Osiągnęła cel, w komentarzach, łagodnie, ale jednak leje się na Dawida. Wszyscy zakładają że to on jest zły.... oj Lew coś na ten temat wie. 

Nie sądzę by ktokolwiek zmusił ją do nagrania tego filmu, tym bardziej nie sądzę by Dawid ja o to prosił. 

Kwestia domu, stoi na działce teściów, maja wspólną kotłownie, czyli jest formalnie teściów. Ona w komentarzach pisze, że chce nowego początku i że ma świetne relacje z rodziną męża...taaaaa. Jakoś od dawna nie ma w filmach Ewy oraz nie słychać by dzieciaki bawiły się razem, odwiedzały. 

Szarlot nie ma wyjścia. Może będzie mogła starać się o zwrot kosztów, jednak musi udowodnić, Sąd musi to przyklepać,  a teściowie muszą mieć na to środki. Ale z tego co pamiętam Dawid pracowal w składzie budowlanym, więc na moje tam żadnych faktur na nikogo nie ma. 

Szarlotka natomiast zawsze miala wielkopańskie mniemanie o sobie. No, to została z ręką w nocniku.

• Like 2
  • Thanks 1

Gdyby miała to przepracowane, przemyślane, nie ładowałby pracy w dom (bo raczej nie sądzę że kasę laduje). 

Ogarnęłaby, że więcej kasy jest z pracy. Posszlaby choćby na pół etatu gdzieś jak Laura jest w przedszkolu lub podszkoliła się trochę, co zrobić by mieć więcej kasy z yt. Odłożyłaby, wynajęła mieszkanie, przeniosła się i wtedy powiedziała wprost ze się rozstali.  Ale tam jest bieda mentalna. Najbardziej żal Laury w tym wszystkim. 

Chyba że to jest przebiegły plan. Wyświetlenia skoczyły, ludzie zaczęli ją obserwować oczekując dram. Kontent jest a dodatkowo jazdy na emocjach, bo szarlotce trzeba pomóc. 

• Like 1

Napisano (edytowany)
9 minut temu, Sillysheep napisał:

Gdyby miała to przepracowane, przemyślane, nie ładowałby pracy w dom (bo raczej nie sądzę że kasę laduje). 

Ogarnęłaby, że więcej kasy jest z pracy. Posszlaby choćby na pół etatu gdzieś jak Laura jest w przedszkolu lub podszkoliła się trochę, co zrobić by mieć więcej kasy z yt. Odłożyłaby, wynajęła mieszkanie, przeniosła się i wtedy powiedziała wprost ze się rozstali.  Ale tam jest bieda mentalna. Najbardziej żal Laury w tym wszystkim. 

Chyba że to jest przebiegły plan. Wyświetlenia skoczyły, ludzie zaczęli ją obserwować oczekując dram. Kontent jest a dodatkowo jazdy na emocjach, bo szarlotce trzeba pomóc. 

Tu masz racje. 

Jeszcze taka prośba do widzów czy nie mają mieszkania na wynajem, to już w ogóle dla mnie żałosne. 

To tak jakby nie umiała sama się zająć sobą. 

To tym bardziej uważam że to nie wina Dawida. Przynajmniej nie w 100%. Pół na pół pewnie jak zawsze. 

A później powiedzą że jednak się pogodzili 😆

Edytowano przez kotusdf
  • Like 1
  • Thanks 1

Są już komentarze że historia się nie klei. 

szarlott atakuje i pewnie zaraz blokuje ludzi 

A komentarze o zrzutkę dla Karoliny? To już zart jakiś 

Jakby to była prawda. To bym się spakowała i na święta pojechała z dzieckiem do mamy, a później ogarnęłabym wszystko. A nie udawała że jest okej. 

W jakimś komentarzu szarlot to nawet podaje przykład to mówi o samobójstwie . Wściekła jest na te negatywne komentarze. 

58 minut temu, kotusdf napisał:

Tu masz racje. 

Jeszcze taka prośba do widzów czy nie mają mieszkania na wynajem, to już w ogóle dla mnie żałosne. 

To tak jakby nie umiała sama się zająć sobą. 

To tym bardziej uważam że to nie wina Dawida. Przynajmniej nie w 100%. Pół na pół pewnie jak zawsze. 

A później powiedzą że jednak się pogodzili 😆

Jak tak powie to znaczy że w ogóle tego filmu nie miała przemyślanego. Oglądalność jej po takiej akcji poleci na łeb na szyję. Bo ludzie stwierdza że sobie z nich żarty zrobiła i to w taki sposób...

1 godzinę temu, Sillysheep napisał:

Na razie w komentarzach jest zachowawcza, nie wiem tylko czemu wciaz wtrąca o tym, że powiedziała o depresji. 

Mnie się wydaje, że nie do końca to wina Dawida. 

Kiedyś szarlotka dbała o siebie, codziennie do filmu był lekki mejkap i włosy zrobione, ubierała się dobrze, do okazji, chodziła do pracy, miala jakieś koleżanki. Ba, nawet jej filmy były ciekawsze. Odkąd jest Laura jest równia pochyla. Ok, nawrot nerwicy, może depresja. Ale Laura ma już kilka lat, a od stanów lekowych są psychiatrzy, a od depresji psycholodzy. A ona ma kompulsje zakupowe, kwiaty i zero innych zainteresowań. Nawet do filmów ubiera się byle jak. Kasy z yt nie ma za szczególnie, o czym świadczy jej wypowiedź że kawalerka może być i że musi pieniędzy nazbierać. Ale złota łazienka musiała być, samochód w dobrej klasie (coś kojarzę że blisko 70 tys. dali) musi być, Tajlandia musi być, na wszystko musi być. Dodatkowo ona tam siedzi non stop sama. Nawet siostra już tak często nie przyjezdza, więc na bank w jego stronę lecą pretensje że jej nie pomaga, że siedzi w robocie etc. 

Wcale się nie zdziwię, jak uznała że Dawid jest przemocowcem (guru szusz) I postanowiła dac mu nauczkę. Publicznie. By wszyscy wiedzieli. Osiągnęła cel, w komentarzach, łagodnie, ale jednak leje się na Dawida. Wszyscy zakładają że to on jest zły.... oj Lew coś na ten temat wie. 

Nie sądzę by ktokolwiek zmusił ją do nagrania tego filmu, tym bardziej nie sądzę by Dawid ja o to prosił. 

Kwestia domu, stoi na działce teściów, maja wspólną kotłownie, czyli jest formalnie teściów. Ona w komentarzach pisze, że chce nowego początku i że ma świetne relacje z rodziną męża...taaaaa. Jakoś od dawna nie ma w filmach Ewy oraz nie słychać by dzieciaki bawiły się razem, odwiedzały. 

Szarlot nie ma wyjścia. Może będzie mogła starać się o zwrot kosztów, jednak musi udowodnić, Sąd musi to przyklepać,  a teściowie muszą mieć na to środki. Ale z tego co pamiętam Dawid pracowal w składzie budowlanym, więc na moje tam żadnych faktur na nikogo nie ma. 

Szarlotka natomiast zawsze miala wielkopańskie mniemanie o sobie. No, to została z ręką w nocniku.

Komentarze w kierunku Dawida pojawiłyby się i tak prędzej czy później. Wychodzi na to że ona nadal chce nagrywać na YT więc nawet jeśli nie teraz to w momencie jakby zaczęła nagrywać z innego mieszkania i powiedziała że się rozwiedli to byłyby spekulacje dlaczego...

Ale zawsze można powiedzieć prawdę. Że od dawna się nie dogadywali, że np mieli różna perspektywę, że wyprowadziła się bo taka jest jej decyzja, że np dom zle jej się kojarzy  i nie ma to związku z Dawidem. 

Krótkie iswiadczenie po wywołałoby mniej spekulacji i szumu niż wielkie oswiadczenie między jednym vlogiem a drugim gdzie emocje w niej buzują. 

Ale szarlot zawsze robi wszystko pod wpływem emocji, bez przemyślenia. Jak to że rzuciła prace, bo nagle zarabiała (na tamten moment) tyle samo i stwierdziła że bez sensu. A moim zdaniem mogła to pociągnąć, rok, dwa, te vlogi byly ciekawsze. Ale pewnie wielka gwiazda z Babiaka wstydziła się pracy w osiedlowym spozywczaku, ludzie ja rozpoznawali i nie moglaby już tak kreować rzeczywistości w internecie. 

• Like 1
  • Thanks 1

44 minuty temu, Sillysheep napisał:

Ale zawsze można powiedzieć prawdę. Że od dawna się nie dogadywali, że np mieli różna perspektywę, że wyprowadziła się bo taka jest jej decyzja, że np dom zle jej się kojarzy  i nie ma to związku z Dawidem. 

Krótkie iswiadczenie po wywołałoby mniej spekulacji i szumu niż wielkie oswiadczenie między jednym vlogiem a drugim gdzie emocje w niej buzują. 

Ale szarlot zawsze robi wszystko pod wpływem emocji, bez przemyślenia. Jak to że rzuciła prace, bo nagle zarabiała (na tamten moment) tyle samo i stwierdziła że bez sensu. A moim zdaniem mogła to pociągnąć, rok, dwa, te vlogi byly ciekawsze. Ale pewnie wielka gwiazda z Babiaka wstydziła się pracy w osiedlowym spozywczaku, ludzie ja rozpoznawali i nie moglaby już tak kreować rzeczywistości w internecie. 

Po części teraz powiedziała prawdę. Powiedziała że już kilka razy się rozstawali za czasu kiedy jest już laurka na świecie. A nie wiadomo ile razy tak było jeszcze przed nią... Dla mnie to było trochę dziwne że Karolina czasem na dłużej jakby nocowała u rodziców sama. Niby nic w tym złego i pewnie sporo ludzi tak robi. Ale jakoś tak oglądając czasem te vlogi gdzie była sama to było czuć takie dziwne emocje u niej.

Szarlot to na, negatywne w jej mniemaniu, komentarze to potrafi odpowiedzieć, ale żeby polajkować chociażby komentarze swoich wiernych widzów którzy wspierają to już nie łaska. Słabe to. 

Ja tam już dawno stwierdziłam że w kwestiach rodzinnych i prywaty to ona ściemnia... Chociażby wtedy co mówiła że nie jest w ciąży a już wiedziała że jest. Jasne nie musiała się z tego tłumaczyć. Ale mogła po prostu pomijać temat i powiedzieć że jest w ciąży dopiero kiedy postanowiła że chce powiedzieć. Nie trzeba było ściemniać że nie jest. Nie spodziewałam się co prawda że jest aż tak źle tam że aż rozwód będzie. Ale można było podejrzewać że czasem ściemnia. Chociaż ja to przestałam ją oglądać  regularnie jakoś właśnie w ciąży z Laura. 

41 minut temu, redżina napisał:

Szarlot to na, negatywne w jej mniemaniu, komentarze to potrafi odpowiedzieć, ale żeby polajkować chociażby komentarze swoich wiernych widzów którzy wspierają to już nie łaska. Słabe to. 

To też prawda. Fanki wiernie piszą a ona je ignoruje. Smutne.

34 minuty temu, Ta_z_1_ napisał:

Ja tam już dawno stwierdziłam że w kwestiach rodzinnych i prywaty to ona ściemnia... Chociażby wtedy co mówiła że nie jest w ciąży a już wiedziała że jest. Jasne nie musiała się z tego tłumaczyć. Ale mogła po prostu pomijać temat i powiedzieć że jest w ciąży dopiero kiedy postanowiła że chce powiedzieć. Nie trzeba było ściemniać że nie jest. Nie spodziewałam się co prawda że jest aż tak źle tam że aż rozwód będzie. Ale można było podejrzewać że czasem ściemnia. Chociaż ja to przestałam ją oglądać  regularnie jakoś właśnie w ciąży z Laura. 

Kłamie z cudowną dietą,  cudownym mężem i cudownym życiem. 

Jeszcze się nie rozwiodla ale już nagrała filmik. Do tego sama przyznaje,  że będzie tam jeszcze mieszkać kilka miesięcy( bardzo dziwne). Dla mnie to wygląda jak skok na kasę z wyswietlen vlogmasowych. A potem nagle powie, że się pogodzili. Póki co nie wierze jej. Zobaczymy za jakoś czas czy mowila prawde czy ściemniała dla wyswietlen. 

• Like 2

2 minuty temu, Etoile napisał:

Jeszcze się nie rozwiodla ale już nagrała filmik. Do tego sama przyznaje,  że będzie tam jeszcze mieszkać kilka miesięcy( bardzo dziwne). Dla mnie to wygląda jak skok na kasę z wyswietlen vlogmasowych. A potem nagle powie, że się pogodzili. Póki co nie wierze jej. Zobaczymy za jakoś czas czy mowila prawde czy ściemniała dla wyswietlen. 

Jak tak odwali to ten kanał upadnie bo ludzie sobie pójdą i guzik będzie miała nie wyświetlenia. Musiałaby całkiem tego nie przemyśleć.

7 minut temu, Ta_z_1_ napisał:

Jak tak odwali to ten kanał upadnie bo ludzie sobie pójdą i guzik będzie miała nie wyświetlenia. Musiałaby całkiem tego nie przemyśleć.

Popatrz na siwa. Też kłamie a ludzie dalej ją oglądają a  tez wzrosnie jej ogladalnosc bo ludzie beda ciekawi jak tam bedzie dalej im sie ukladac. Teraz będzie nagrywać jakby nigdy nic, powie że to dla dziecka udają że wszystko jest ok a potem powie ze sie pogodzi i postanowiki sobie dać jeszcze jedna sznase. Nikt nie odejdzie a jeszcze  fanki będą jej życzyć wszystkiego dobrego. Fanki potrafią najwieksza scieme oraz  patologię wytłumaczyć i wybaczyć.

1 minutę temu, Etoile napisał:

Popatrz na siwa. Też kłamie a ludzie dalej ją oglądają a  tez wzrosnie jej ogladalnosc bo ludzie beda ciekawi jak tam bedzie dalej im sie ukladac. Teraz będzie nagrywać jakby nigdy nic, powie że to dla dziecka udają że wszystko jest ok a potem powie ze sie pogodzi i postanowiki sobie dać jeszcze jedna sznase. Nikt nie odejdzie a jeszcze  fanki będą jej życzyć wszystkiego dobrego. Fanki potrafią najwieksza scieme oraz  patologię wytłumaczyć i wybaczyć.

No z tym że u Siwej jednak się nie zeszli więc fanki mogą jej dalej wierzyć i nie czuć się oszukane. A tu u Szarlott myślę że skucha by była.

15 minut temu, Etoile napisał:

Oczywiście że tak i dziwię się że ludzie sie ja to nabierają 

Gdyby to była prawda to decyzją musiała być świeża,  bo jeszcze dzień dwa trzy itd wcześniej planowała remonty itd a jeśli decyzją świeża to coś się nagle odwaliło,  kurde przecież rodzice mają 3 pokoje....nie rozumiem mieszkania dalej razem

Ściema i tyle...  Dla wyświetleń

Jakie to żałosne

Ludzie swoich idoli z kazdego absurdu wytłumaczą. Siwa też przyznala że udawała szczęśliwe małżeństwo i jakoś ludziom te kłamstwo nie przeszkadza w dalszym oglądaniu jej. Laska oficjalnie potwierdziła że jej kanał to jedna wielka ściema i jakos fanki noe odeszly.

Pozostaje jedynie czekać. Bo prawy dowiemy się za jakis czas.

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się