Pipi41 34 Napisano piątek o 08:37 1 godzinę temu, Sylka856 napisał: Będzie grać na sumieniu Dawida i on jej to zrobi Wszystko dla córki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ale_kicha 605 Napisano piątek o 11:38 3 godziny temu, Sylka856 napisał: Będzie grać na sumieniu Dawida i on jej to zrobi Myślę że zrobiła szopkę z przeprowadzka z całym majdanem do kawalerki, żeby zmusić Dawida do podziału domu i pozwolenia jej tam zostać. Przecież ona zrobi wszystko, żeby nie iść do bloku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4359 Napisano piątek o 11:50 12 minut temu, ale_kicha napisał: Myślę że zrobiła szopkę z przeprowadzka z całym majdanem do kawalerki, żeby zmusić Dawida do podziału domu i pozwolenia jej tam zostać. Przecież ona zrobi wszystko, żeby nie iść do bloku. + szantaż, że powie za dużo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 248 Napisano 22 godziny temu (edytowany) To wigilia wspólna rodzinna? U niej czy u rodziców bo już z głupiałam. Edytowano 22 godziny temu przez kotusdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ale_kicha 605 Napisano 22 godziny temu 19 godzin temu, Sylka856 napisał: + szantaż, że powie za dużo Pewnie gdyby nie Laura to Dawid nie miałby oporów żeby wywalić ja na zbity pysk. Ale poszła fama, że biedna kobieta z dzieckiem, czterema kotami i królikami będzie się gnieździć w kawalerce a on pan i władca zostanie na włościach. Więc pękł i przystał na ten cyrk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ale_kicha 605 Napisano 22 godziny temu Na jej miejscu wolałabym pójść do kawalerki niż mieszkać z byłym i jego rodziną. 3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ale_kicha 605 Napisano 22 godziny temu Przecież teraz zrobienie kuchni od podstaw razem ze sprzętami do koszt kilkudziesięciu tysięcy. Teraz ceny nie są takie jak 10 lat temu, kiedy oni się budowali. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ale_kicha 605 Napisano 22 godziny temu 34 minuty temu, kotusdf napisał: To wigilia wspólna rodzinna? U niej czy u rodziców bo już z głupiałam. Może rodzice przyjadą do nich a Dawid pójdzie do matki za ścianę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ale_kicha 605 Napisano 22 godziny temu Czy tylko mi się wydaje, że ostatni vlog to jakiś zlepek z kilku dni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2220 Napisano 20 godzin temu 2 godziny temu, ale_kicha napisał: Przecież teraz zrobienie kuchni od podstaw razem ze sprzętami do koszt kilkudziesięciu tysięcy. Teraz ceny nie są takie jak 10 lat temu, kiedy oni się budowali. Dlatego to się nie wydarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1277 Napisano 19 godzin temu 13 minut temu, Wsedno napisał: Dlatego to się nie wydarzy Dużo roboty pieniędzy, czasu i sprzątania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4359 Napisano 14 godzin temu 7 godzin temu, ale_kicha napisał: Pewnie gdyby nie Laura to Dawid nie miałby oporów żeby wywalić ja na zbity pysk. Ale poszła fama, że biedna kobieta z dzieckiem, czterema kotami i królikami będzie się gnieździć w kawalerce a on pan i władca zostanie na włościach. Więc pękł i przystał na ten cyrk. Bo nie było by to fajne, że względu na Laurę, tzn Laura ma prawo tam mieszkać a ona, zależy o co poszlo. Tak czy siak, cel osiągnięty, dzueki dziecku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4359 Napisano 14 godzin temu 7 godzin temu, ale_kicha napisał: Przecież teraz zrobienie kuchni od podstaw razem ze sprzętami do koszt kilkudziesięciu tysięcy. Teraz ceny nie są takie jak 10 lat temu, kiedy oni się budowali. Nie sądzę, że ona dysponuje większymi środkami finansowymi... Prędzej długi ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pipi41 34 Napisano 11 godzin temu Poza tym, że kupę kasy trzeba włożyć w przerobienie jakiegoś pokoju na kuchnię to jeszcze na początek będzie potrzebowała sprzęty typu pralka, suszarka itp. przecież nie będzie u Dawida prała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4359 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 14 minut temu, Pipi41 napisał: Poza tym, że kupę kasy trzeba włożyć w przerobienie jakiegoś pokoju na kuchnię to jeszcze na początek będzie potrzebowała sprzęty typu pralka, suszarka itp. przecież nie będzie u Dawida prała. Będzie będzie długo jechała na tym, ze ona biedna nie ma. Ja np mam ogromny honor i w takiej sytuacji, jeśli jego wina, to w ciągu roku bym się wyprowadziła, gdybym nie miała na szybko gdzue iść, (podziękowałabym za czas) a prała bym prędzej ręcznie niż w "jego" Edytowano 11 godzin temu przez Sylka856 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pipi41 34 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Sylka856 napisał: Będzie będzie długo jechała na tym, ze ona biedna nie ma. Ja np mam ogromny honor i w takiej sytuacji, jeśli jego wina, to w ciągu roku bym się wyprowadziła, gdybym nie miała na szybko gdzue iść, (podziękowałabym za czas) a prała bym prędzej ręcznie niż w "jego" Ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ale_kicha 605 Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, Sylka856 napisał: Będzie będzie długo jechała na tym, ze ona biedna nie ma. Ja np mam ogromny honor i w takiej sytuacji, jeśli jego wina, to w ciągu roku bym się wyprowadziła, gdybym nie miała na szybko gdzue iść, (podziękowałabym za czas) a prała bym prędzej ręcznie niż w "jego" Człowiek bez honoru i godności 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SheriDANKA ;-P 1220 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, ale_kicha napisał: Człowiek bez honoru i godności I prywatności Wszystko na sprzedaż ... 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach