Pipi41 47 Napisano środa o 17:08 57 minut temu, Paryz London napisał: Albo iść do baru mlecznego na pierogi, naleśniki czy zupę albo mięso z ziemniakami i sałatką. Babcia mogłaby chociaż wnuczce obiad dać jeśli faktycznie, aktualnie nie mają możliwości gotować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1291 Napisano środa o 17:20 (edytowany) 11 minut temu, Pipi41 napisał: Babcia mogłaby chociaż wnuczce obiad dać jeśli faktycznie, aktualnie nie mają możliwości gotować. Może dała wnuczce obiad, ale Szarlot tego nie pokazała? Albo chciała dać, a Katola powiedziała, że nie trzeba i pojechała do maka? Edytowano środa o 17:20 przez Paryz London 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pipi41 47 Napisano środa o 20:34 3 godziny temu, Paryz London napisał: Może dała wnuczce obiad, ale Szarlot tego nie pokazała? Albo chciała dać, a Katola powiedziała, że nie trzeba i pojechała do maka? Tam jest wszystko możliwe. Pewnie była jej gadka typu: ja sama, dam radę itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Detektywka 48 Napisano środa o 21:31 W dodatku faktycznie mam wrażenie, że tam się coś dzieje. O ile czegoś nie przeoczyłam we vlogach, to ona ostatnio tylko na górze nagrywa. Zero salonu i kuchni. Na początku, jak ogłosiła rozwód to nagrywała na dole tak, jakby nic się nie zmieniło, ubierały choinkę z laurka, gotowała itp. Teraz zupełna cisza. I albo jakaś nowa kłótnia była i dadid jej teraz nie pozwala bez celu po dole się kręcić i nagrywać, albo to ona nie chce mieć już w ogóle z nim styczności, albo faktycznie ta ścianę na dole stawiają. Przez co teraz nie ma czasu i dołu nie pokazuje chyba, że nic się u nich nie dzieje, przeczytała komentarze na kafe i udaje, że na dole nie siedzi, żeby potwierdzić w oczach innych swój rozwod 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 292 Napisano środa o 22:29 (edytowany) No wlasnie ... !!!! ona nie nagrywa dołu specjalnie żeby była drama i żeby nie dowiarki uwierzyli ze jest rozwód a tak na prawdę jest wszystko po staremu między nimi. Edytowano środa o 22:32 przez kotusdf 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 292 Napisano środa o 22:31 (edytowany) Bo jakby mi się związek walił i nie chciało mi się gotować to dbałaby przede wszystkim tylko o dziecko a nie o siebie.. A ona zamówiłam dużo ciuchów żeby było mierzymy na kanał czyli przebieranki. Hajs wydaje na ciuchy. Wiadomo zwróci ale to takie zawracajcie głowy. Wystarczyły by vlogi . Edytowano środa o 22:32 przez kotusdf 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2235 Napisano środa o 23:08 (edytowany) 1 godzinę temu, Detektywka napisał: W dodatku faktycznie mam wrażenie, że tam się coś dzieje. O ile czegoś nie przeoczyłam we vlogach, to ona ostatnio tylko na górze nagrywa. Zero salonu i kuchni. Na początku, jak ogłosiła rozwód to nagrywała na dole tak, jakby nic się nie zmieniło, ubierały choinkę z laurka, gotowała itp. Teraz zupełna cisza. I albo jakaś nowa kłótnia była i dadid jej teraz nie pozwala bez celu po dole się kręcić i nagrywać, albo to ona nie chce mieć już w ogóle z nim styczności, albo faktycznie ta ścianę na dole stawiają. Przez co teraz nie ma czasu i dołu nie pokazuje chyba, że nic się u nich nie dzieje, przeczytała komentarze na kafe i udaje, że na dole nie siedzi, żeby potwierdzić w oczach innych swój rozwod Nie stawiają żadnej ściany. Jak Laura była chora, to Karo raz nagrywała w salonie i w tle widać było kuchnię. Tak samo nagrywała ostatnio w kwiatuszkolandii. Ona tam się mości, jak pączek w maśle, wszystko jej. Tam nie ma żadnego remontu, żadna ściana nie powstaje, bo postawienie ściany i WYBICIE DZIURY na dodatkowe drzwi to gruba sprawa, całe pomieszczenie, łącznie z kuchnią byłoby wyłączone z użytku, zresztą nie zrobią czegoś takiego zimą. O ile zrobią w ogóle Dodam jeszcze, że tam tego Dadida nie słychać i nie widać śladów jego obecności w ogóle, jakby go tam PO PROSTU NIE BYŁO (gdzie tu podział przestrzeni w domu?). Może już dawno się wyprowadził, dlatego ona bez skrępowania korzysta z całego domu, albo stwarzają pozory, że go tam nie ma... Ja bym jednak obstawała przy tej drugiej opcji. Edytowano środa o 23:13 przez Wsedno Dopisek 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pipi41 47 Napisano środa o 23:59 Niby nie ma czasu nagrywać a jak daje vloga co drugi dzień to mówi: no mamy kolejny dzień. Czyli nagrywa pokrótce każdego dnia. Tym bardziej te jej filmy nie zajmują jej całego dnia, bo nagrywa cokolwiek w danej chwili np. Makijaż- koniec filmu, jazdę w aucie-koniec filmu, to nie jest zlepek z różnych części dnia. Tak samo nagrała vloga z paczką z hebe a to zamówienie już z hebe miała w okolicach Sylwestra jak jechała do paczkomatu i odbierała paczki sobie i "niby" koleżance. Nie wspomniała już ani razu o tej kolejnej gorączce Laury i o tym jak ją rozkładało. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 292 Napisano 18 godzin temu Dawida w ogóle rzadko się pojawiał. Pewnie ciągle pracuje jak ona nagrywa i dlatego go nie ma. Zgadzam się z tym że ona te filmy ma już wszystkie nagrane i dodaję co drugi dzień żeby udawać że coś się dzieje ważnego w jej życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3846 Napisano 17 godzin temu Tam jest poziom odklejenia gorszy niż u Szusz widzę. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magmag 15 Napisano 17 godzin temu Oni ten podział mieli dopiero po rozwodzie robić. Pewnie jak Dawid jest w domu to nie chce się ma dole pokazywać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3846 Napisano 14 godzin temu 2 godziny temu, Magmag napisał: Oni ten podział mieli dopiero po rozwodzie robić. Pewnie jak Dawid jest w domu to nie chce się ma dole pokazywać.. A jak jest to tak sobie lazi po "jego części"? Rozumiem w kuchni coś na obiad przygotowac. Ale kwiatuszkolandia? Czyli sypialnia 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 292 Napisano 6 godzin temu No i dziś znowu taki filmik że to nie wiadomo po co. Tylko przewinęłam. W kuchni jeszcze choinka to nie wiadomo kiedy to nagrywane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 292 Napisano 6 godzin temu Pomijając obiad. Ale kawy miała by się nie napić rano jak ta tak wielbi kawusie z ekspresu Czy kawiarki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magmag 15 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 10 godzin temu, Ta_z_1_ napisał: A jak jest to tak sobie lazi po "jego części"? Rozumiem w kuchni coś na obiad przygotowac. Ale kwiatuszkolandia? Czyli sypialnia On do południa w pracy jest jak ona kręci to Sz. na dole wtedy przebywa. Zauważyłam że jak jest ciemno to gada ze swojej sypialni. Z resztą nie wiadomo gdzie on jest faktycznie, że niby śpi na tej wersalce gdzie te kwiaty? Wątpię. Albo jest u matki albo wyprowadził się gdzieś w piz.. na czas do rozwodu, może gdzieś bliżej swojej pracy. Edytowano 4 godziny temu przez Magmag Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magmag 15 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, kotusdf napisał: Pomijając obiad. Ale kawy miała by się nie napić rano jak ta tak wielbi kawusie z ekspresu Czy kawiarki ? Ale jak ona nie pokazuje że coś robi to nie znaczy że tego nie robi.. ile te vlogi mają 20 minut? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach