kingusianumer2 57 Napisano 20 Maj i okadzam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!GA 1374 Napisano 20 Maj Lajwa prowadzi osoba z wyraźnie przerzedzoną czupryną i zakolami... Wicki- co polecasz na porost włosów? Wicki: Jak totalna biologia odczytuje twoją złamaną nogę? Siwa- nie chcę mówić o swoich traumach Wicka: skoro tak wszystko działa, po co wet? Siwa: wiesz ile żyją lisy "na wolności?", no właśnie, a poza tym blokuję cię, bo mnie wkurzasz. 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapustapusta 631 Napisano 20 Maj 2 minuty temu, !GA napisał: Wicka: skoro tak wszystko działa, po co wet? Kłaniam się nisko, cieszę się że zostałam zauważona 2 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!GA 1374 Napisano 20 Maj 11 minut temu, kapustapusta napisał: Kłaniam się nisko, cieszę się że zostałam zauważona Faktycznie Cię zblokowała? Bo tam było kilka wpisów tego rodzaju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapustapusta 631 Napisano 20 Maj (edytowany) 9 minut temu, !GA napisał: Faktycznie Cię zblokowała? A żeby to raz? Ale tak, to ma moje pytanie zaczęła opowiadać łzawą historyjkę o biednych lisach Edytowano 20 Maj przez kapustapusta 2 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Retrogradacja 1982 Napisano 20 Maj 21 minut temu, kapustapusta napisał: A żeby to raz? Ale tak, to ma moje pytanie zaczęła opowiadać łzawą historyjkę o biednych lisach o tych co dokarmiała kebabem na mazurach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
secretgarden 980 Napisano 20 Maj Do serca przytul lisa, kebaba daj mu poczuć smak, orgiastycznej radości kulinarnej niechaj zazna jak i jaaaaa, tralalaaalaaaaa...... 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1171 Napisano 20 Maj Mam taką bejbi fejs powiedziała opryszczona od cytryny czarownica. Ta to ma o sobie mniemanie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maszeńka1980 1948 Napisano 20 Maj 4 minuty temu, secretgarden napisał: Do serca przytul lisa, kebaba daj mu poczuć smak, orgiastycznej radości kulinarnej niechaj zazna jak i jaaaaa, tralalaaalaaaaa...... Ale tylko przeterminowanego, pamiętaj. Na SWeże, to ona chętna była. Kupowała najtańsze, oraz rozrzucali to niezjadliwe już. A ona fooooxiiii kocha tylko na kubeczkach, miseczkach i obrazkach…. Taka empatyczna Wercia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szatanowska 296 Napisano 29 Wrzesień Haha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach