annajakubowska 47 Napisano 6 Grudzień Kupiła 4 staniki i wszystkie oddaje bo nie pasują rozmiarem. Powinna zamówić inne rozmiary ale nie wie bo chyba jednak lepiej w sklepie kupić ale w sklepie nie ma promocji. No i nie wie co ma zrobić. 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eviqs 1914 Napisano 8 Grudzień Dnia 6.12.2024 o 21:41, annajakubowska napisał: Kupiła 4 staniki i wszystkie oddaje bo nie pasują rozmiarem. Powinna zamówić inne rozmiary ale nie wie bo chyba jednak lepiej w sklepie kupić ale w sklepie nie ma promocji. No i nie wie co ma zrobić. Ja to mam taką bekę z niej, że głowa mała Neverending story - Karolajna i jej zakupowy galimatias: „no nie wiem”, „czy ja tego na pewno potrzebuję? (pytanie zadawane po fakcie zakupienia), „chyba zwrócę”, „odsyłam”, „jadę do galerii bo muszę oddać”, „ojeejjj! jaki on jest pięęknyyyy!” i tak dalej i tak dalej… 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annajakubowska 47 Napisano 8 Grudzień 3 godziny temu, Eviqs napisał: Ja to mam taką bekę z niej, że głowa mała Neverending story - Karolajna i jej zakupowy galimatias: „no nie wiem”, „czy ja tego na pewno potrzebuję? (pytanie zadawane po fakcie zakupienia), „chyba zwrócę”, „odsyłam”, „jadę do galerii bo muszę oddać”, „ojeejjj! jaki on jest pięęknyyyy!” i tak dalej i tak dalej… Dokładnie tak ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annajakubowska 47 Napisano 8 Grudzień No dzisiejszy vlog to jakiś krindżp Gadał pół filmu o pracy a przecież ona o pracuje nie opowiada bo yt to jej odskocznia i tam tylko miłe tematy A przeżywa tą robotę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anno 183 Napisano 8 Grudzień I jeszcze chrzajila ile to ona ma roboty i ciągle ktoś coś od niej chciał a ona marzyła o dniu kiedy tylko przez Excelu będzie mogła posiedzieć i nie ma nic czasu i taki zajęty miała dzień. Tylko ze część tego dnia pracy spędziła nagrywając na yt. Ja myślę że ona tak jak w życiu jest tak niezorganizowana i wyolbrzymia wszystko że pracę ma zupełnie normalną i inny na jej miejscy by Dążył ogarnąć robotę w 8 h ale Karola musi o tym smucić jaka to ona nest obowiązkowa i jak ma dużo pracy ale ciiii.....nie mowiemy o pracy oglądający nie pytajcie jej o pracę bo na YT one nie porusza tego tematu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitella 1651 Napisano 14 Grudzień Dnia 8.12.2024 o 12:53, Eviqs napisał: Ja to mam taką bekę z niej, że głowa mała Neverending story - Karolajna i jej zakupowy galimatias: „no nie wiem”, „czy ja tego na pewno potrzebuję? (pytanie zadawane po fakcie zakupienia), „chyba zwrócę”, „odsyłam”, „jadę do galerii bo muszę oddać”, „ojeejjj! jaki on jest pięęknyyyy!” i tak dalej i tak dalej… Oj już nie przesadzaj, jak kupuje kubki to dylematów brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitella 1651 Napisano 14 Grudzień Dnia 8.12.2024 o 16:09, annajakubowska napisał: No dzisiejszy vlog to jakiś krindżp Gadał pół filmu o pracy a przecież ona o pracuje nie opowiada bo yt to jej odskocznia i tam tylko miłe tematy A przeżywa tą robotę! Nie przeżywa, tylko gada byle co, byle vloga zapchać. Ona jest wyrachowana i cwana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitella 1651 Napisano 14 Grudzień Niemniej podziwiam, że zdołałyście tego monologu wysłuchać. Ja nie mam cierpliwości... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skandia 213 Napisano piątek o 09:18 Ktoś pisał, że może jakiś awans w pracy się szykuje, a tu proszę zwolnienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anno 183 Napisano piątek o 13:03 3 godziny temu, Skandia napisał: Ktoś pisał, że może jakiś awans w pracy się szykuje, a tu proszę zwolnienie. To pewnie clickbajt 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zyzyryx 109 Napisano piątek o 13:33 30 minut temu, anno napisał: To pewnie clickbajt Jej firma likwiduje oddział w PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5642 Napisano piątek o 15:54 2 godziny temu, Zyzyryx napisał: Jej firma likwiduje oddział w PL Kurde współczuję jej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anno 183 Napisano piątek o 16:23 2 godziny temu, Zyzyryx napisał: Jej firma likwiduje oddział w PL Tak to nie fakt. Obejrzałam film. Mówi ze juz od dawna wiedziała o tym że firma sie zamyka. Czy ktoś z Was wie co to za firma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zyzyryx 109 Napisano piątek o 17:32 NatWest Group https://www.magazynrekruter.pl/natwest-wycofuje-sie-z-polski-i-oglasza-zwolnienia/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agamelon 16 Napisano 20 godzin temu Może teraz Karolina zdecyduje się zostać pełnoetatowa youtuberka? Wiecie w jakiej branży pracowała Karola? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anno 183 Napisano 13 godzin temu Jest wiele firm które się zamykają także jie wiadomo czy to ta frima 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zyzyryx 109 Napisano 10 godzin temu 3 godziny temu, anno napisał: Jest wiele firm które się zamykają także jie wiadomo czy to ta frima No akurat wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach