Oh Celinee 5274 Napisano Listopad 28, 2024 Dla mnie takie słupy reklamowe sobie same strzelają w kolano bo dzięki widzom mogły zrezygnować z pracy na etat a w podziękowaniu nagrywają dla nich prawie same reklamy czym tych widzów do siebie zniechęcają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakaja1@tlen.pl 359 Napisano Listopad 28, 2024 (edytowany) 6 godzin temu, Oh Celinee napisał: Dla mnie takie słupy reklamowe sobie same strzelają w kolano bo dzięki widzom mogły zrezygnować z pracy na etat a w podziękowaniu nagrywają dla nich prawie same reklamy czym tych widzów do siebie zniechęcają. A jak tam ,,meal prep,,? Fajny taki, nie za zróżnicowany. Wszystko ze słonecznikiem, pestkami dyni. I znowu gram zamiast gramów. No i oczywiście nie mogło zabraknąć sosu bolongese. Opowieść o siostrze i cynamonie mnie rozwaliła. Przedstawia cały obraz rozgarnietej Justynki. Edytowano Listopad 28, 2024 przez jakaja1@tlen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2077 Napisano Listopad 28, 2024 Ja ostatni vlog to przewinęłam. Przyspieszenie level hard. Reklama, pitolenie Justyny i gotowanie nudne jak flaki z olejem i Kasi „oczywiście” „proszę bardzo”. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakaja1@tlen.pl 359 Napisano Listopad 28, 2024 32 minuty temu, redżina napisał: Ja ostatni vlog to przewinęłam. Przyspieszenie level hard. Reklama, pitolenie Justyny i gotowanie nudne jak flaki z olejem i Kasi „oczywiście” „proszę bardzo”. I prze - pięknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitella 1654 Napisano Grudzień 1, 2024 Dnia 24.11.2024 o 13:06, jakaja1@tlen.pl napisał: A te jej kowbojki i upchnięte w nie dżinsy? Dla mnie okropnie to wygląda. A tak poza tym to ciągle to samo. Papla nie p włosach w łazience, o chorobach, alergiach. Odwalone? To można dalej nic nie robić. Kowbojki to generalnie nie mój klimat. Dla mnie to takie amerykanckie discopolo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maseło 99 Napisano 2 Styczeń Grudzień z ich vlogami był fajny, ale teraz pewnie znowu będzie wielki odpoczynek… 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach