Oh Celinee 5252 Napisano czwartek o 11:06 Dla mnie takie słupy reklamowe sobie same strzelają w kolano bo dzięki widzom mogły zrezygnować z pracy na etat a w podziękowaniu nagrywają dla nich prawie same reklamy czym tych widzów do siebie zniechęcają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakaja1@tlen.pl 359 Napisano czwartek o 17:40 (edytowany) 6 godzin temu, Oh Celinee napisał: Dla mnie takie słupy reklamowe sobie same strzelają w kolano bo dzięki widzom mogły zrezygnować z pracy na etat a w podziękowaniu nagrywają dla nich prawie same reklamy czym tych widzów do siebie zniechęcają. A jak tam ,,meal prep,,? Fajny taki, nie za zróżnicowany. Wszystko ze słonecznikiem, pestkami dyni. I znowu gram zamiast gramów. No i oczywiście nie mogło zabraknąć sosu bolongese. Opowieść o siostrze i cynamonie mnie rozwaliła. Przedstawia cały obraz rozgarnietej Justynki. Edytowano czwartek o 17:41 przez jakaja1@tlen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2035 Napisano czwartek o 18:28 Ja ostatni vlog to przewinęłam. Przyspieszenie level hard. Reklama, pitolenie Justyny i gotowanie nudne jak flaki z olejem i Kasi „oczywiście” „proszę bardzo”. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakaja1@tlen.pl 359 Napisano czwartek o 19:01 32 minuty temu, redżina napisał: Ja ostatni vlog to przewinęłam. Przyspieszenie level hard. Reklama, pitolenie Justyny i gotowanie nudne jak flaki z olejem i Kasi „oczywiście” „proszę bardzo”. I prze - pięknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach