Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Czy nie wydaje wam się że Rudy wraca na salony? Spezetaja cały jego dom, garaż, zwoza jakieś rzeczy do esti, wynajmuje sprzątaczkę mieszkania a rudy od rana do nocy w domu esti. Wieczorek z winkiiem, obiadki. Coś jest na rzeczy. Wprowadza się? 

We vlogu jak przynosi jej prezenty od fryzjera a ona pokazuje zakupy daje mu znaki że nagrywa

19 godzin temu, MagMag napisał:

Czy nie wydaje wam się że Rudy wraca na salony? Spezetaja cały jego dom, garaż, zwoza jakieś rzeczy do esti, wynajmuje sprzątaczkę mieszkania a rudy od rana do nocy w domu esti. Wieczorek z winkiiem, obiadki. Coś jest na rzeczy. Wprowadza się? 

Oni sa razem ale mysle ze jej sie nie oplaca wprowadzic go do domu poniewaz benefity sie zmniejsza. 

No z ta sprzataczka to mi system rozwalili 🤣 laska nie chodzi do pracy dzieci w szkole a ona nie ma czasu sprzatac 🤣🤣🤣

• Haha 3

Drugi kot w domu? Z jednym nie mogła sobie dać Rady 🫣

• Like 2

Boże ta patuska wzięła drugiego kota… oczywiście dom dalej niezabezpieczony, kolejny kot wychodzący i o krok od tragedii… z dwojga złego lepszy drugi kot niż czwarte dziecko 🙂

• Like 2

Zawsze jak chce komuś pokazać, jaka jestem lojalna, to czytam publicznie swoją korespondencję z to osobą. Czasem też napomykam innym , o zmianach w życiu tej osoby i jej rodziny. To pomaga mi zdobyć zaufanie ludzi i dzięki temu mam wielu przyjaciół. A jakie są wasze sposoby budowania relacji z innymi?

• Thanks 1

Przestali się już z Łukaszem ukrywać i powiedzieli, że oficjalnie są razem? Nie mam czasu obejrzeć filmów, weszłam tylko na szybko komentarze poczytać i ludzie im gratulują 🤨

4 godziny temu, Evil Bitch napisał:

Przestali się już z Łukaszem ukrywać i powiedzieli, że oficjalnie są razem? Nie mam czasu obejrzeć filmów, weszłam tylko na szybko komentarze poczytać i ludzie im gratulują 🤨

Kupiła Łukaszowi piżamę taką samą, jak Dawidowi i Róży. Ludzie chyba po tym wywnioskowali. Wyglądają na szczęśliwych.

4 godziny temu, Bjutiguru napisał:

Kupiła Łukaszowi piżamę taką samą, jak Dawidowi i Róży. Ludzie chyba po tym wywnioskowali. Wyglądają na szczęśliwych.

Nieee, Rudy tam jest grany od dawna, ciągle u niej. A ona nawet się z tym nie kryje, mówi wprost np jak Łukasz w nocy nie mógł spać, jak gotuje dla niego jakieś jedzenie. Ciągle razem jeżdżą do sklepów itp. A w którymś z ostatnich vlogow Ryzy do esti zwraca się słowami "jak wróciMY na chatę, ja się przebiorę i wrócę tu do sklepu" (to miał być zart w kontekście kradzieży czegoś zamiast kupna). Tak ze Rudy tam jest od bardzo dawna. 

• Like 1

To, że on tam jest od dawna, to ja wiem 😄 myślałam po prostu, że może oficjalnie się przyznali. Ciekawe jak to wygląda w kontekście tego domu, skoro ona go dostała, żeby mieć się gdzie podziać z dziećmi po tym jak przemocowiec ich wyrzucił, a teraz sama radośnie go tam wprowadza 😅

Nie wiem jak Wam, ale tak głupio mi się zrobiło, kiedy mówiła o nawiedzonych laskach z forum, które sugerują, że jej partner mieszka z nią i że tym samym istnieje szansa na kolejną ciążę. Głupio mi było, bo była na tyle przebiegła, że mówiła to do niego wcześnie rano, kiedy leżał w salonie w pościeli, okna zasłonięte jeszcze ciemno na zewnątrz. Zasmiewali się do rozpuku skad taki pomysł mógl komukolwiek przyjść do głowy. Serio załamali mnie już całkowicie tym jacy są sprytni...

• Thanks 2
  • Haha 1

Dnia 9.12.2024 o 00:44, Evil Bitch napisał:

No właśnie, też czytałam te komentarze z gratulacjami, ale nigdzie we vlogu tego nie powiedzieli. 

10 godzin temu, Anitka napisał:

No właśnie, też czytałam te komentarze z gratulacjami, ale nigdzie we vlogu tego nie powiedzieli. 

Nie muszą mówić. Ludzie wyciągnęli wnioski z tego, co widzą. Wcześniej Łukasz we wlogach pojawiał się czasem- przyszedł po pracy, zrobił zakupy, wziął dziecko do siebie na noc, przywiózł z powrotem. A teraz pojawia się non stop, Estera już nie wspomina, tak jak kiedyś, że Łukasz przyjdzie po Róże, a nawet ostatnio latała po sklepach, bo chciała, żeby razem z Dawidem i Różą mieli takie same piżamy, co dla ludzi stało się jednoznaczne, że mieszkają razem. 

• Like 1

3 minuty temu, Bjutiguru napisał:

Nie muszą mówić. Ludzie wyciągnęli wnioski z tego, co widzą. Wcześniej Łukasz we wlogach pojawiał się czasem- przyszedł po pracy, zrobił zakupy, wziął dziecko do siebie na noc, przywiózł z powrotem. A teraz pojawia się non stop, Estera już nie wspomina, tak jak kiedyś, że Łukasz przyjdzie po Róże, a nawet ostatnio latała po sklepach, bo chciała, żeby razem z Dawidem i Różą mieli takie same piżamy, co dla ludzi stało się jednoznaczne, że mieszkają razem. 

No a ostatni wlog pod tytułem "Jestem w ciąży ", to już w ogóle gwóźdź do trumny, kiedy przychodzi do salonu z samego rana i zaczyna  rozmowę z Łukaszem- zasłony jeszcze wszędzie pozasłaniane,  kamera nie jest zwrócona na niego, tak jak często, kiedy z nim rozmawia, czyli pewnie leży jeszcze w łóżku. 

• Like 1

Czekam aż nagra film na tle jego  suszącego się prania, zaznaczając, że oczywiście pralka mu się zepsuła a ludzie snują teorie spiskowe.

• Like 1
  • Haha 2

8 godzin temu, Hit & Raszyn napisał:

Czekam aż nagra film na tle jego  suszącego się prania, zaznaczając, że oczywiście pralka mu się zepsuła a ludzie snują teorie spiskowe.

Było już chyba coś takiego, albo nawet gdzieś przemknął w ręczniku czy tam na gaciach i oczywiście to dlatego, że prysznic u niego nie działa i musiał się wykąpać u niej 

• Haha 3

No i jest? Łukasz w piżamce smaży z Różą naleśniki na śniadanie 😂Nie mówię, że to źle, ale Esterko dajesz mam takie dowody na to, że On z Wami mieszka, że nie dziw się, że ludzie gadają. Następnym razem proszę nie wyzywaj ich od idio.ów, czy deb.li. Już nie pamiętam, jak konkretnie ich nazwałaś w jednym z ostatnich wlogów. 

Edytowano przez Bjutiguru
  • Like 1
  • Thanks 1

No ewidentnie przyszedł że swojego mieszkania, przebrał się w piżamę i siuuu robić naleśniki na śniadanie 😆

• Like 2

Bo rozstaniu z Rudym miała iść na terapię, żeby więcej takich mężczyzn do siebie nie przyciągać. Albo nie poszła, albo nie zadziałało, bo kobieta ewidentnie nie uczy się na błędach..

• Like 1

W ostatnich produkcjach pojawia się lodówka Esti a na niej zdjęcia. Zdjęcia rudego z kwiatkiem, rudego z kwiatkiem i esti, rudego z esti.... 

Tez trzymacie zdjęcia byłych na lodówce??? :classic_biggrin:

• Like 1
  • Haha 2

11 godzin temu, Sillysheep napisał:

W ostatnich produkcjach pojawia się lodówka Esti a na niej zdjęcia. Zdjęcia rudego z kwiatkiem, rudego z kwiatkiem i esti, rudego z esti.... 

Tez trzymacie zdjęcia byłych na lodówce??? :classic_biggrin:

Tak, ale tylko tych, co chodzą w pizamie po moim domu 🤪

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się