MaGo2 865 Napisano sobota o 22:14 4 godziny temu, JoloOo napisał: A mnie ciekawi ta nowa seria. Powie o puzzlach, gotowaniu - i co dalej? Ciekawi mnie jak długo to pociągnie i jak właściwie to ogra. Inna sprawa, że mogła to po prostu upchnąć do podcastu. Ale Julka lubi ubijać projekty do których straciła motywacje i zaczynać wszystko na hura od nowa, jakby ludzie mieli pamięć złotej rybki, a rozpoczęcie nowej serii wymazywało im z pamięci poprzednie niewypały. Tak. Ona nie umie podejmować się małych zmian. Ona od razu na hurra, kilka rzeczy na raz. Jak sport, to od razu zakłada nie wiadomo co. Jak książki, to hurtowo. A w postanowieniach i planach kluczowy jest plan minimum. Postaram się ćwiczyć/biegać/chodzić na basen lub jogę 2 razy w tygodniu. Postaram się czytać 1 książkę na miesiąc. Jak będzie więcej, to super. Ale plan minimum pomaga w tym, żeby się nie zniechęcić, gdy po miesiącu okaże się, że jednak za dużo sobie narzucamy i nie dajemy rady. Człowiek się na siebie wkurza i rzuca postanowienia, bo znowu się nie udało. I nie mówię, fajnie, że ma teraz zapał i chęci. Tylko rok w rok ona popełnia ten sam błąd i w ogóle się nie uczy na tym błędzie. Załóż sobie plan minimum i się staraj go trzymać. Ale staraj naprawdę, a nie to jest okieeej gdy nie dotrzymasz terminu czy obietnicy złożonej widzom 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaGo2 865 Napisano sobota o 22:20 Teraz obiecuje regularne filmy na kanale, ale chyba nikt się nie łudzi, że tak będzie. Poprzednie lata są na to najlepszym dowodem. Zawsze jest zryw, a potem wielka klapa. Tak jak kalendarz adwentowy na Instagramie czy niedokończony vlogmas, w którym bezczelnie łączyła 3 dni w 11-minutowym filmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 301 Napisano sobota o 22:54 45 minut temu, MaGo2 napisał: "fajny, mega kjuuuuuucz, ultra". I pomyślałam sobie że brakuje tylko jeszcze "Kur%@ zajebis%a książeczka " 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coffeeja 350 Napisano wczoraj o 07:18 jeju wczoraj YT przypomnial mi o jej filmach sprzed 8 lat, jeszcze w mieszkaniu gdzie byla z aleksem i maksem. calkiem inna julka! zaradna, samodzielna i taka ogarnieta mimo gorszych warunkow itp. i nawet o siebie dbala jesli chdzi o wyglad... to byla julka ktora wszyscy polubili... 4 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach