parabatai 575 Napisano piątek o 23:03 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Dobra ja muszę kończyć idę spać bo późno już dla mnie a jutro rano praca. Dobranoc. Dobrej nocy chyba już wszyscy spadamy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 575 Napisano piątek o 23:07 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Akurat chodziło mi o mnie, ale u Ciebie niech chociaż zostaną dwa, dwa za odpowiednie aby zająć się nimi i odpowiednio pieścić Ty tylko myślisz o sobie, a to JA byłam u kosmetyczki!!! Jest już późno i zaczynamy bredzić ze zmęczenia Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 91 Napisano piątek o 23:09 Myślę i o Tobie, o nas Kolorowych snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MKA 215 Napisano sobota o 07:54 11 godzin temu, Seven napisał: Nowy rok i nowe postanowienia? Dobrze by było zacząć się oszczędzać. Zacznę, obiecuję. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MKA 215 Napisano sobota o 09:42 24 minuty temu, BSDF0RALL napisał: kocham Cie MKA, wyjdziesz za mnie? W życiu nigdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MKA 215 Napisano sobota o 10:03 7 minut temu, BSDF0RALL napisał: dlaczego Jeszcze się nie urodził taki który by skradł moje serce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MKA 215 Napisano sobota o 10:08 3 minuty temu, BSDF0RALL napisał: Ty za to skradlas moje, piekny skarbie Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MKA 215 Napisano sobota o 10:18 1 minutę temu, BSDF0RALL napisał: Jestes cudowna Cudna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MKA 215 Napisano sobota o 10:23 3 minuty temu, BSDF0RALL napisał: Cudna i bajecznie nieziemska Boli głowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1977 Napisano sobota o 10:41 11 godzin temu, przewr(l)otna napisał: To bardzo popularny lakier. Nie wiem czy kupisz w Hebe. Tam raczej droższe są. Mam obok siebie 3 małe drogerie i w każdej jest ten lakier. Jak trafisz, kup te najmniejsze buteleczki. Też uciekam. Kolorowych snów życzę W Hebe nie było... Zamówiłam 2 na alle... jakiś bezbarwny i jeszcze jeden. : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mar_Gret 16 Napisano sobota o 11:08 12 godzin temu, Tajemniczy On napisał: A co taki pan mógłby Ci zrobić jak on sam byłby w strachu co innego pani jej ręka by poleciała za nisko i mogła by coś obciąć, rzęsy to pikuś Uważaj by Ci tutaj czegoś tego nie urwały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mar_Gret 16 Napisano sobota o 11:10 (edytowany) 28 minut temu, marawstala napisał: W Hebe nie było... Zamówiłam 2 na alle... jakiś bezbarwny i jeszcze jeden. : ) Mara a Miss sporty nie lubisz? Mi te pędzelki odpowiadają. Edytowano sobota o 11:10 przez Mar_Gret 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1977 Napisano sobota o 11:22 10 minut temu, Mar_Gret napisał: Mara a Miss sporty nie lubisz? Mi te pędzelki odpowiadają. Może kiedyś miałam, ale nie pamiętam tak żeby cokolwiek na ich temat napisać... ale ok. przetestuje jak wpadną mi kiedyś w ręce. Póki co te dwa wystarczą. dzięki : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 575 Napisano sobota o 15:07 A mi się dzisiaj kompletnie nic nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 575 Napisano sobota o 15:13 2 minuty temu, BSDF0RALL napisał: mi tez nie ale maszeruje sobie za miasto do lesnego bajorka umyc sie mydelkami w.lodowatej wodzie z lasu bardzo czysta i swieza A zimą kąpiesz się w przeręblu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Better Call Paul 6 Napisano sobota o 15:14 3 minuty temu, BSDF0RALL napisał: mi tez nie ale maszeruje sobie za miasto do lesnego bajorka umyc sie mydelkami w.lodowatej wodzie z lasu bardzo czysta i swieza Alfons nie pozwala ci się w domu myć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 91 Napisano sobota o 15:34 4 godziny temu, Mar_Gret napisał: Uważaj by Ci tutaj czegoś tego nie urwały Co jak co ale o to to kobiety powinny dbać a nie urywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 575 Napisano sobota o 15:38 19 minut temu, BSDF0RALL napisał: Szkoda, ze jest babcia Ale nie Twoją, to w czym problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 91 Napisano sobota o 16:10 1 godzinę temu, parabatai napisał: A mi się dzisiaj kompletnie nic nie chce. Dobry wieczór A cóż to za przyczyna że masz lenia? Może że buziak poprawi humor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 575 Napisano sobota o 16:16 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Dobry wieczór A cóż to za przyczyna że masz lenia? Może że buziak poprawi humor Dobry Leniwa jestem z natury tylko życie mnie zmusza do działania A dziś nic mnie nie zmusza BTW leń nie przepędził humoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 695 Napisano sobota o 16:19 5 godzin temu, marawstala napisał: W Hebe nie było... Zamówiłam 2 na alle... jakiś bezbarwny i jeszcze jeden. : ) Też byłam dzisiaj w tym sklepie. Sprawdzałam raz jeszcze, nie mają lakieru tej firmy więc kupiłam sobie 3 flaszki pachnideł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1977 Napisano sobota o 16:25 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Też byłam dzisiaj w tym sklepie. Sprawdzałam raz jeszcze, nie mają lakieru tej firmy więc kupiłam sobie 3 flaszki pachnideł Co chwilę mają tam jakieś promocję... i wybór dość duży. Chodzę tam online .) ostatnio za wysyłkę płaciłam tylko 5 zł bardziej mi się opłaca tak niż jechać osobiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 91 Napisano sobota o 16:26 7 minut temu, parabatai napisał: Dobry Leniwa jestem z natury tylko życie mnie zmusza do działania A dziś nic mnie nie zmusza BTW leń nie przepędził humoru Ale nie masz czym się przejmować 99,9 % kobiet ma taką naturę i ja jako mężczyzna też zaliczam się do tej natury Już ja bym przepędził tego lenia i Cię rozruszał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 695 Napisano sobota o 16:31 4 minuty temu, marawstala napisał: Co chwilę mają tam jakieś promocję... i wybór dość duży. Chodzę tam online .) ostatnio za wysyłkę płaciłam tylko 5 zł bardziej mi się opłaca tak niż jechać osobiście. Tak. Dziś mi wciskała perfumy w promocyjnej cenie. Podziękowałam. Za 200 zł wolę kupić kilka flaszek. Na tester się ino załapałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 575 Napisano sobota o 16:33 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Ale nie masz czym się przejmować 99,9 % kobiet ma taką naturę i ja jako mężczyzna też zaliczam się do tej natury Już ja bym przepędził tego lenia i Cię rozruszał Skutecznie poprawiasz mi nastrój a mój mąż z tego korzyści czerpie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 91 Napisano sobota o 16:37 2 minuty temu, parabatai napisał: Skutecznie poprawiasz mi nastrój a mój mąż z tego korzyści czerpie Ej to jest nie w porządku w podzięce trofeum powinienem ja zgarniać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1977 Napisano sobota o 16:38 4 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Tak. Dziś mi wciskała perfumy w promocyjnej cenie. Podziękowałam. Za 200 zł wolę kupić kilka flaszek. Na tester się ino załapałam Przy kasie to zawsze coś proponują... zawsze super produkty które trzeba mieć .) z takich tańszych to c-thru (niektóre) ma ladny zapach... nie są ciężkie takie bardziej rześkie. Zwykła niezwykla woda toaletowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 575 Napisano sobota o 16:40 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Ej to jest nie w porządku w podzięce trofeum powinienem ja zgarniać Świat nie jest sprawiedliwy ciesz się że możesz dostąpić mojego towarzystwa choćby tylko w takiej formie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 91 Napisano sobota o 16:49 7 minut temu, parabatai napisał: Świat nie jest sprawiedliwy ciesz się że możesz dostąpić mojego towarzystwa choćby tylko w takiej formie No cieszę się cieszę w końcu to zaszczyt móc rozmawiać z królową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 575 Napisano sobota o 16:54 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: No cieszę się cieszę w końcu to zaszczyt móc rozmawiać z królową No ba tylko... czemu emotki z wywieszonym jęzorem? przecież byś sobie z tego nie żartował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach