MKA 215 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BSDF0RALL napisał: Jestes cudowna Cudna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 20 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, MKA napisał: Cudna Cudna i bajecznie nieziemska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MKA 215 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, BSDF0RALL napisał: Cudna i bajecznie nieziemska Boli głowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 20 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, MKA napisał: Boli głowa mnie przedwczoraj bolala : ( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1974 Napisano 3 godziny temu 11 godzin temu, przewr(l)otna napisał: To bardzo popularny lakier. Nie wiem czy kupisz w Hebe. Tam raczej droższe są. Mam obok siebie 3 małe drogerie i w każdej jest ten lakier. Jak trafisz, kup te najmniejsze buteleczki. Też uciekam. Kolorowych snów życzę W Hebe nie było... Zamówiłam 2 na alle... jakiś bezbarwny i jeszcze jeden. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mar_Gret 11 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Tajemniczy On napisał: A co taki pan mógłby Ci zrobić jak on sam byłby w strachu co innego pani jej ręka by poleciała za nisko i mogła by coś obciąć, rzęsy to pikuś Uważaj by Ci tutaj czegoś tego nie urwały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mar_Gret 11 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 28 minut temu, marawstala napisał: W Hebe nie było... Zamówiłam 2 na alle... jakiś bezbarwny i jeszcze jeden. : ) Mara a Miss sporty nie lubisz? Mi te pędzelki odpowiadają. Edytowano 3 godziny temu przez Mar_Gret 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1974 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Mar_Gret napisał: Mara a Miss sporty nie lubisz? Mi te pędzelki odpowiadają. Może kiedyś miałam, ale nie pamiętam tak żeby cokolwiek na ich temat napisać... ale ok. przetestuje jak wpadną mi kiedyś w ręce. Póki co te dwa wystarczą. dzięki : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach