Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
KochamKlaudiusza

Ja teraz klaudiusza kocham, bo leosia mnie olala, wiec powrocilem do mojej starej milosci Klaudiusza, bo nowa milosc leosia okazala sie byc porazka, dlatego zbieram na pierscionek za £500-2500 zeby sie oswiadczyc Klaudiuszowi, myslicie, ze powie tak?

Polecane posty

Ja teraz klaudiusza kocham, bo leosia mnie olala, wiec powrocilem do mojej starej milosci Klaudiusza, bo nowa milosc leosia okazala sie byc porazka, dlatego zbieram na pierscionek za £500-2500 zeby sie oswiadczyc Klaudiuszowi, myslicie, ze powie tak?

no coz bede modlil sie o to, zeby Leo poznala gdzies innego sobowtora swojego chlopaka i sie szczesliwie zakochala, moze bedzie normalny, nie to co ja

Podobno pierscionek powinien kosztowac 3 wyplaty, przynajmniej w Anglii jest taki zwyczaj, ale Ty nie pracujesz wiec kapsel z Tymbarka wystarczy.

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

Podobno pierscionek powinien kosztowac 3 wyplaty, przynajmniej w Anglii jest taki zwyczaj, ale Ty nie pracujesz wiec kapsel z Tymbarka wystarczy.

no i co z tego ze nie pracuje?

to jak widac nie jest problemem, zeby miec pieniadze, jestem bezrobotny a pieniadze mam, bo mam wszystko za darmo, wiec nie wydaje na nic xD

moze wygram na loterii milion funtow i co mam kupic wtedy Klaudiuszowi piersxoicnek za 3 miliony funtow?

troche z duupy twoja teoria jest

3 minuty temu, KochamKlaudiusza napisał:

no i co z tego ze nie pracuje?

to jak widac nie jest problemem, zeby miec pieniadze, jestem bezrobotny a pieniadze mam, bo mam wszystko za darmo, wiec nie wydaje na nic xD

Wyceniam wartosc pierscionka na podstawie wypaty.

no ja mam 0 wyplaty wiec jak kupie pierscionek za 500 funtow zareczynowy to bedzie to 500 razy wiecej warty niz 3 razy XD

chociaz za 2500 bylby fajniejszy pewno XD

Edytowano przez KochamKlaudiusza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować