Ismael de Mexico 0 Napisano niedziela o 20:53 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srun_official 5 Napisano niedziela o 20:55 boli mnie to ze moderacja mnie banuje i kasuje moje tematy to niesprawiedliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 0 Napisano niedziela o 20:58 Gracias por tu confesión. Salud Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srun_official 5 Napisano niedziela o 21:24 gracias Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 77 Napisano 8 godzin temu que maldita vieja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 12 Napisano 7 godzin temu Ola mi kiedyś obladzala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 71 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Myślałam że to troll parodiujący Lexa xd Edytowano 6 godzin temu przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 6 godzin temu ja z moim kolega papuga, fajny? https://i.ibb.co/Gx3ftKT/20241104-211820.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 71 Napisano 6 godzin temu Zacna ptaszyna, byle koty go nie zaatakowaly xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 6 godzin temu nie ma kotow, w weekens bedzie druga papuga xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 6 godzin temu to u kumpla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 6 godzin temu FAK https://i.ibb.co/G2XYbzB/20241104-215951.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 6 godzin temu ja prdl przed chwila ide znowu ciemna uliczka a tu jakas mloda dziewczyna sama idzie, gotowa zeby ja kochac XD a ja nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 6 godzin temu duumbo a ty poplywalabys kraulem w zimnej rzece? czy to normalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 71 Napisano 5 godzin temu Zdarzyło mi się, ale latem xd Nie dla mnie takie temperatury, zaraz bym zdychała xd masz przygotowanie do morsowania no mnie by to moglo przysposobić do mordowania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 5 godzin temu (edytowany) gleboko jest wiec jak ktos nie umie plywac to dead sprobowalem tak dzisiaj w dol nogami i nurkowanie ale bardzo gleboko, az sie posralem ze strachu, bo myslalem ze utone albo strace powietrze zanim wyplyne xD dzisiaj sobie siadam i sobie wgrywam na server jakis image hosting i bede sobie ma swojej stronce hostowal fotki a nie jakies imgury czy ibb Edytowano 5 godzin temu przez RymCymXX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 5 godzin temu w takiej rzece sobie plynalem https://i.ibb.co/ZNnftfZ/20241104-160102.jpg ogolnie jacys ludzie na kajakach plywaja i maja helmh na glowach, jakies gombinezony a ja w samych gaciach jeeb do wody xD z 10 ich plynelo XD i babka do mnie jakas ze refreshing? a ja ou jeah very refreshing XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 71 Napisano 4 godziny temu (edytowany) U UK może jeszcze nie tak zimno, u mnie mrozno, 1 stopień na plusie i ciężko wyczymac. Też lubię popływać, dawno nie byłam na basenie bo zamknęli na jakis czas, czytałam ploty że ktoś się utopił z ratownikami na sali xd Dobranoc Edytowano 4 godziny temu przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 4 godziny temu papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach