Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Klitek

Jedna osoba przy mnie powiedziała: "kocham moje życie" - aż o mało nie parsknąłem śmiechem i nie dodałem, że ja nienawidzę mojego życia

Polecane posty

5 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

Fajnie, lubie takie szare kolory, ja chyba na swoim forum zrobie sobie szaro niedlugo

Fotografia w podczerwieni później na tel przerobione na biało czarne : )

Szarość jest taka neutralna... kiedyś luknelam na Twój forumek. Podoba mi się tak wizualnie: )

Edytowano przez marawstala

widzialem teraz Nikon D5100 w sklepie za £220 z chyba obiektywem 18-55m mialem sobie kupic, ale byla uzywana i padlo na superkomputer w konsoli, bo tam grafika niezla i kolory i plynnosc wiec gierki beda wygladaly jak dzielo sztuki

aparat musi poczekac jeszcze, niestety 😜

powaznie?

no ja tam czesto kolory zmienialem, w sumie na smartfonie do dupy wyglada ale lubie najbardziej zielone kolory bo uspokajaja oczy, tutaj biale na srafe to razi troche i meczy

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

widzialem teraz Nikon D5100 w sklepie za £220 z chyba obiektywem 18-55m mialem sobie kupic, ale byla uzywana i padlo na superkomputer w konsoli, bo tam grafika niezla i kolory i plynnosc wiec gierki beda wygladaly jak dzielo sztuki

aparat musi poczekac jeszcze, niestety 😜

Co się odwlecze to nie uciecze : )

Sama mam dwa używane.

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

powaznie?

no ja tam czesto kolory zmienialem, w sumie na smartfonie do dupy wyglada ale lubie najbardziej zielone kolory bo uspokajaja oczy, tutaj biale na srafe to razi troche i meczy

Nie pamiętam już jak wyglądało, ale pamiętam że było spoko : )

Tutaj właśnie ta biel troche aż razi... można się przyzwyczaić ale... jest jakieś ale : )

Edytowano przez marawstala

nic ide sobie herbatke zaparzyc i cos na kompie porobic i jakas plyte poslucham i spadam na zewnatrz kapiel w bajorku zaliczyc

w poniedzialek z rana pojde poplywac kraulem w rzece bo wtedy ludzi malo za miastem, bo pracuja, dzisiaj piatek to sie moga krecic, a widowni nie potrzebuje xD

4 minuty temu, marawstala napisał:

Nie pamiętam już jak wyglądało, ale pamiętam że było spoko : )

spoko, no jestem tam adminem i sobir moge w kodzie grzebac i zmieniac wyglad czcionek, kolor tla, pelno kolorow wg fantazji i uznania i mi sie to podoba

dlatego zaraz sobie ide tam xD

Trochę zimno, ale lubisz morsować .)

Działaj... działaj. Trochę roboty pewnie przy nim było.

Też się zbieram. Pa : )

roboty, hahah

nie no jest pelno innych for ktore moge sobie testowac na serwerze i robic zeby fajnie wygladaly a potem np. znalezc sobie darmowa domene i tam wgrac, to ja tutaj trace czas xD

milego dnia xD

testuje sobie wlasnie rozne rzeczy na serwer wgrywam chce poobczajac rozne fora i cms do tworzenia blogow i strn internetowych i moze cos fajnego zrobie, jakas fajna stronke i wgram na domene i bede mial fajna strone 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się