Kingeczka 884 Napisano 6 godzin temu Ne kupujcie podróbek, lepiej sobie kupić torebkę za 10000 i jej nie nosić, tylko lidlowe siaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7287 Napisano 6 godzin temu Siwa, pieski zasikały już nową kołdrę ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 884 Napisano 6 godzin temu Ile sikow mogą przyjąć koce z temu? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7287 Napisano 6 godzin temu 25 minut temu, Kingeczka napisał: Ile sikow mogą przyjąć koce z temu? Dużo. Przecież nie będzie prała wielkiej, ciężkiej narzuty po jednorazowym siknięciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolajnaaaaa 99 Napisano 6 godzin temu Kocham te tytuły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 884 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Dobra _Dusza napisał: Dużo. Przecież nie będzie prała wielkiej, ciężkiej narzuty po jednorazowym siknięciu. Nic dziwnego, że nikt do niej nie przychodzi nawet pod jej nieobecność podlać rośliny, tam musi być "lattafa" w powietrzu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 884 Napisano 6 godzin temu Jak te torebki traktuje jako inwestycje ale twierdzi że żadnych markowych rzeczy nie sprzedaje nigdy, to jaka to jest inwestycja? 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 884 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Karolajnaaaaa napisał: Kocham te tytuły Te tytuły się ciągną już z 7 lat regularnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 1901 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Karolajnaaaaa napisał: Kocham te tytuły Ja kocham zdjęcia, najlepsze ujęcia z produkcji zawsze tu trafiają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 884 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, PandaCzerowna napisał: Ja kocham zdjęcia, najlepsze ujęcia z produkcji zawsze tu trafiają Pokazują unikatowe 'piękno' cesarzowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolajnaaaaa 99 Napisano 5 godzin temu Oby do konca internetowej kariery obsikanej damessy z lodzy 🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 884 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Karolajnaaaaa napisał: Oby do konca internetowej kariery obsikanej damessy z lodzy 🥳 Najlepsze były wycieki Residens Gate, o demonicznych okrzykach z paczkomatu i odgłosach tłuczonego szkła. Pamiętam czytałam te wątki z wypiekami na twarzy. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 884 Napisano 5 godzin temu 29 minut temu, Karolajnaaaaa napisał: Oby do konca internetowej kariery obsikanej damessy z lodzy 🥳 Dokładnie 🥳🥳🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 884 Napisano 5 godzin temu Jakie były dla was najbardziej ciekawe info o damie z kafe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
do_kitu55 947 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Kingeczka napisał: Jakie były dla was najbardziej ciekawe info o damie z kafe? Teżchętnie poczytam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 293 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kingeczka napisał: Jakie były dla was najbardziej ciekawe info o damie z kafe? Historia o zatruciu alkoholowym, zgonie na schodach i rzyganiu na weselu. Chcę poznać szczegóły 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 884 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Sowa z Mazur napisał: Historia o zatruciu alkoholowym, zgonie na schodach i rzyganiu na weselu. Chcę poznać szczegóły Oj też bym chciała więcej, i o lądowaniu w sałatce 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skandia 154 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Dobra _Dusza napisał: Siwa, pieski zasikały już nową kołdrę ? Zaznaczyły teren:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skandia 154 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Kingeczka napisał: Najlepsze były wycieki Residens Gate, o demonicznych okrzykach z paczkomatu i odgłosach tłuczonego szkła. Pamiętam czytałam te wątki z wypiekami na twarzy. Może ta szyba z okna sypialnego to z tej akcji też :) W końcu cała pęknięta :) 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 293 Napisano 4 godziny temu No i wściekły szpadlarz Bober na wierzchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 884 Napisano 4 godziny temu Ja widziałam boberka przez nogawkę w pidżamce , niestety przegapiłam robaczki w ekspresie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kafej 1719 Napisano 4 godziny temu Wy tu gadu gadu a w nowym vlogu 3 szczotki doczekały się czyszczenia - około 16:45 zdejmuje z nich całe poduszki ugniecionych włosów, takie małe tupeciki, śmiechłam. Dobrze, że nie jem kolacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spankolot 112 Napisano 3 godziny temu ciekawe co z jej super rzeczami: - rzeczy do tańca, tymi butami na metr wysokości xD - apką do liczenia kcal w tel - gliną kto da wiecej? co jeszcze było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
do_kitu55 947 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, spankolot napisał: ciekawe co z jej super rzeczami: - rzeczy do tańca, tymi butami na metr wysokości xD - apką do liczenia kcal w tel - gliną kto da wiecej? co jeszcze było? Stefan the zakwas i kilogramy mąki Bęben/gong Roczny zapas duszków Gdzie hulajnoga? Edytowano 3 godziny temu przez do_kitu55 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2217 Napisano 3 godziny temu Ja jestem ciekawa jak Siwa sprząta wokół swojej wanny wolnostojącej. Nawet nie ma dostępu ze wszystkich stron, żeby umyć tam podłogę czy przetrzeć boki... Chciałabym zobaczyć chodaki i krowbojki w akcji Różową ...enkę skims i torebkę od chińczyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6449 Napisano 3 godziny temu 15:20 start pokazu łazienki. JAKI GNÓJ. Jak można doprowadzić pomieszczenie do takiego stanu? Tłumaczy się głupio, że nie sprząta, jak laski na insta, czystych pomieszczeń. Wszystsko rozumiem, ale są granice. Jak jedna osoba może narobić takiego bajzlu i w nim funkcjonować? 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spankolot 112 Napisano 3 godziny temu lajw na tiktoku, siwa ewidentnie po procentach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2217 Napisano 3 godziny temu Ona nie pamięta, kiedy ostatni raz jadła nutellę. Nie pamiętać to mogę ja, bo robiłam to ostatnio pewnie z 8 lat temu na jakimś wyjeździe... Ale co ja tam wiem o pamięci ludzkiej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2517 Napisano 3 godziny temu 56 minut temu, Sowa z Mazur napisał: Historia o zatruciu alkoholowym, zgonie na schodach i rzyganiu na weselu. Chcę poznać szczegóły Twój avek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6449 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, madziuszek napisał: Ona nie pamięta, kiedy ostatni raz jadła nutellę. Nie pamiętać to mogę ja, bo robiłam to ostatnio pewnie z 8 lat temu na jakimś wyjeździe... Ale co ja tam wiem o pamięci ludzkiej... Pamiętaj Larwo, że ona tankuje. Tam już połowa neuronów obumarła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach