libedowsky 78 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Leżę. powstan bo iskra przepowiedziala koniec swiata niebawem trzeba albo uciekac albo sie modlic ona chyba ostatnio chadza tymi samymi drogami co miecz mam takie wrazenie. Edytowano 7 godzin temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: ona chyba ostatnio chadza tymi samymi drogami co miecz mam takie wrazenie. I nie tylko tymi drogami chadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1102 Napisano 7 godzin temu Ide spac i Wam tez radze. Dobranoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 78 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Ide spac i Wam tez radze. Dobranoc! dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 77 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: I nie tylko tymi drogami chadza. Dragami tez? Dobre fazki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Vlad Srakula napisał: Dragami tez? Dobre fazki O tym nic mi nie wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 316 Napisano 36 minut temu 7 godzin temu, libedowsky napisał: ale przecież libido nie powoduje tego że zdejmujesz majty i rzucasz sie na kasjera w biedrze. libido to jedno a to czy ci sie ktos podoba to drugie przeciez impotencja nie powoduej braku zainteresowania plcia przeciwna. to musi byc jakas nieprzepracowana trauma byc moze po prababce To może byłam wcześniej nimfomanka. Myślałam że każdy tak ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1102 Napisano 21 minut temu 15 minut temu, Qwerty88 napisał: To może byłam wcześniej nimfomanka. Myślałam że każdy tak ma Po prostu bylas wyposzczona. A teraz w ogole nie uprawiasz seksu czy od czasu do czasu to robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 762 Napisano 7 minut temu 21 godzin temu, ZłyKróliczek napisał: A związek Ci się nie rozpadnie? Wtedy będzie skok libido Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach