Etoile 5452 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Dobra _Dusza napisał: To ten od grzybków w occie ? A tego to nie wiem bo wtedy nie byłam na lajwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 315 Napisano 7 godzin temu Przypadkiem po Zakolaku na YT wyskoczyło mi to Great Depression Cooking with Clara. Jak zaczynała nagrywać gotowanie miała 91 lat. Jakby porównać jej osobowość, ruchy, sposób wypowiedzi i przepisy z Zakolakiem ponad połowę młodszą ... Jestem w szoku. Z czym do ludzi ogrze .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arbuz 734 Napisano 6 godzin temu Ja pierdzielę, co ten oszołom zrobił z włosami?Z tym ulizanym przedziałkiem wygląda strasznie dziwnie. Jakby nałożyła farbę poza linię włosów i zapomniała zmyć. W tej dziwnej, ulizanej fryzurze, ciemnych włosach i makijażu, bardzo przypomina jej matkę. No jakbym ją widziała, tyle że głos siwej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mi a 1670 Napisano 6 godzin temu Jak znaleźć tego siut*ka na tt? Nigdy nie pomyślałam żeby na jakimś livie kliknąć i spr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 900 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Mi a napisał: Jak znaleźć tego siut*ka na tt? Nigdy nie pomyślałam żeby na jakimś livie kliknąć i spr. Jak będzie miała lajwa, to kliknąć na nazwe i wejść w profil, bo inaczej to ciężko znaleźć. Raczej wątpię że jest straight, jaki facet by siedzial na lajwach u damy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arbuz 734 Napisano 6 godzin temu Komentarz pochwalny pod jej vlogiem. Jak to dba o swoje pieski, żeby miały odpowiednie zabawki do bzy**nia. Wspaniała psia mama, po prostu cudowna. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5452 Napisano 6 godzin temu 20 minut temu, Kingeczka napisał: Jak będzie miała lajwa, to kliknąć na nazwe i wejść w profil, bo inaczej to ciężko znaleźć. Raczej wątpię że jest straight, jaki facet by siedzial na lajwach u damy. On pisał że ma sklep monopolowy i że 4 tys zusu placi. I że teraz w pon będzie mieć pierwszy raz wolne chyba od 3 lat bo pracownica , której ktoś zmarł chce iść do pracy wiec siutek dzięki temu ma wolne. Zastanawiam się czy to nie ajent żabki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnula40 338 Napisano 6 godzin temu 23 godziny temu, Kingeczka napisał: Te Dzidzia piernik. Niech sobie kupi bluzę czy piżamkę z Jabbą ze Star Wars jeszcze. Wystarczy, że zrobi nadruk ze swoim zdjęciem 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 701 Napisano 6 godzin temu 28 minut temu, arbuz napisał: Komentarz pochwalny pod jej vlogiem. Jak to dba o swoje pieski, żeby miały odpowiednie zabawki do bzy**nia. Wspaniała psia mama, po prostu cudowna. "Odpowiednie" czyli ludzkie dla dzieci, bo są tanie. Żal jej wydać na zabawki dla psa przystosowane do jego gatunku, bo są drogie!!! Czasami nie wierzę, że można tak traktować zwierzęta w sensie jak dzieci. Mam tylu znajomych mających, kochających zwierzęta (konie, psy, koty) ale w życiu nie widziałam takiej zachwianej osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2526 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, GabrielaNowicki napisał: Ona uważa, że psy w ten sposób wyładowują pozytywne emocje Może w jej przypadku tak było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnula40 338 Napisano 6 godzin temu 10 godzin temu, Etoile napisał: Taka bogata a ciągle pyta ile co kosztuje, operacja biustu za 20 tys to dla niej dużo. Ona zaczyna mi przypominać K. Derpienski ktora tez udawała bogactwo. Przypomniała mi się słynna sauna za 2tys. Hahaha 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolajnaaaaa 104 Napisano 5 godzin temu Siutek komentuje szoty o Ance cukrowej. W ogóle jak siwa je, to mam ankę cukrową przed oczami. Jak widać, nie daleko pada jabłko od jabłoni 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 900 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Zastanawiam się czy dama ćwiczy chociaż 3 minuty dziennie np. jakieś przysiady itp. Edytowano 5 godzin temu przez Kingeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 315 Napisano 5 godzin temu Jakby ktoś szukał czegoś z HollyŁódź do obejrzenia to polecam WALENTYNKI LIVE (miniatura z parówką). Bejlejs z mlekiem owsianym plus duszki w 1h 15 min się tworzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 900 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, Sowa z Mazur napisał: Jakby ktoś szukał czegoś z HollyŁódź do obejrzenia to polecam WALENTYNKI LIVE (miniatura z parówką). Bejlejs z mlekiem owsianym plus duszki w 1h 15 min się tworzą Jeszcze przed mutacją dama🥲🥹 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 701 Napisano 4 godziny temu 19 minut temu, Sowa z Mazur napisał: Jakby ktoś szukał czegoś z HollyŁódź do obejrzenia to polecam WALENTYNKI LIVE (miniatura z parówką). Bejlejs z mlekiem owsianym plus duszki w 1h 15 min się tworzą A to nie opowiadała, że przez 9 miesięcy od rozwodu w ogóle nie piła alkoholu. Słyszałam to mnóstwo razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 315 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, GabrielaNowicki napisał: A to nie opowiadała, że przez 9 miesięcy od rozwodu w ogóle nie piła alkoholu. Słyszałam to mnóstwo razy. Tankowała jak kierowcy po obniżce cen paliw 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mi a 1670 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Kingeczka napisał: Zastanawiam się czy dama ćwiczy chociaż 3 minuty dziennie np. jakieś przysiady itp. Nie. Nawet jak ją plecy bolały to nie przyszło jej do głowy żeby się trochę porozciągać, zrobić kilka skłonów. Ona jest przekonana, że należy w takiej sytuacji jeszcze więcej wypoczywać na leżąco;) bo plecy to uwielbiają:D 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 900 Napisano 3 godziny temu 44 minuty temu, Mi a napisał: Nie. Nawet jak ją plecy bolały to nie przyszło jej do głowy żeby się trochę porozciągać, zrobić kilka skłonów. Ona jest przekonana, że należy w takiej sytuacji jeszcze więcej wypoczywać na leżąco;) bo plecy to uwielbiają:D Zawał, udar, to tylko niektóre zagrożenia braku ruchu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SamIam 275 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 godziny temu, Czarnula40 napisał: Wystarczy, że zrobi nadruk ze swoim zdjęciem Z wielkim napisem LODZIA Edytowano 1 godzinę temu przez SamIam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach