Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Szara mysz

Szczotki jednak odkłaczone

Polecane posty

4 minuty temu, Dobra _Dusza napisał:

To ten od grzybków w occie ?

A tego to nie wiem bo wtedy nie byłam na lajwie 

Przypadkiem po Zakolaku na YT wyskoczyło mi to Great Depression Cooking with Clara. Jak zaczynała nagrywać gotowanie miała 91 lat. Jakby porównać jej osobowość, ruchy, sposób wypowiedzi i przepisy z Zakolakiem ponad połowę młodszą ... Jestem w szoku. Z czym do ludzi ogrze ..

Ja pierdzielę, co ten oszołom zrobił z włosami?Z tym ulizanym przedziałkiem wygląda strasznie dziwnie. Jakby nałożyła farbę poza linię włosów i zapomniała zmyć. W tej dziwnej, ulizanej fryzurze, ciemnych włosach i makijażu, bardzo przypomina jej matkę. No jakbym ją widziała, tyle że głos siwej.

• Thanks 1

Jak znaleźć tego siut*ka na tt? Nigdy nie pomyślałam żeby na jakimś livie kliknąć i spr.

3 minuty temu, Mi a napisał:

Jak znaleźć tego siut*ka na tt? Nigdy nie pomyślałam żeby na jakimś livie kliknąć i spr.

Jak będzie miała lajwa, to kliknąć na nazwe i wejść w profil, bo inaczej to ciężko znaleźć. Raczej wątpię że jest straight, jaki facet by siedzial na lajwach u damy.

• Like 1

Komentarz pochwalny pod jej vlogiem. Jak to dba o swoje pieski, żeby miały odpowiednie zabawki do bzy**nia. Wspaniała psia mama, po prostu cudowna.

• Haha 1

20 minut temu, Kingeczka napisał:

Jak będzie miała lajwa, to kliknąć na nazwe i wejść w profil, bo inaczej to ciężko znaleźć. Raczej wątpię że jest straight, jaki facet by siedzial na lajwach u damy.

On pisał że ma sklep monopolowy i że 4 tys zusu placi. I że teraz w pon będzie mieć pierwszy raz wolne chyba od 3 lat bo pracownica , której ktoś zmarł chce iść do pracy wiec siutek dzięki temu ma wolne. Zastanawiam się czy to nie ajent żabki.

23 godziny temu, Kingeczka napisał:

Te 

Dzidzia piernik. Niech sobie kupi bluzę czy piżamkę z Jabbą ze Star Wars jeszcze.

Wystarczy, że zrobi nadruk ze swoim zdjęciem 🤣🤣🤣

• Haha 2

28 minut temu, arbuz napisał:

Komentarz pochwalny pod jej vlogiem. Jak to dba o swoje pieski, żeby miały odpowiednie zabawki do bzy**nia. Wspaniała psia mama, po prostu cudowna.

"Odpowiednie" czyli ludzkie dla dzieci, bo są tanie. Żal jej wydać na zabawki dla psa przystosowane do jego gatunku, bo są drogie!!! 

Czasami nie wierzę, że można tak traktować zwierzęta w sensie jak dzieci. Mam tylu znajomych mających, kochających zwierzęta (konie, psy, koty) ale w życiu nie widziałam takiej zachwianej osoby. 

1 godzinę temu, GabrielaNowicki napisał:

Ona uważa, że psy w ten sposób wyładowują pozytywne emocje 🤦

Może w jej przypadku tak było 😌

10 godzin temu, Etoile napisał:

Taka bogata a ciągle pyta ile co kosztuje, operacja biustu za 20 tys to dla niej dużo. Ona zaczyna mi przypominać K. Derpienski ktora tez udawała bogactwo.

Przypomniała mi się słynna sauna za 2tys. Hahaha

• Haha 2

Siutek komentuje szoty o Ance cukrowej. W ogóle jak siwa je, to mam ankę cukrową przed oczami. Jak widać, nie daleko pada jabłko od jabłoni 😆

Zastanawiam się czy dama ćwiczy chociaż 3 minuty  dziennie np. jakieś przysiady itp.

Edytowano przez Kingeczka

Jakby ktoś szukał czegoś z HollyŁódź do obejrzenia to polecam WALENTYNKI LIVE (miniatura z parówką). Bejlejs z mlekiem owsianym plus duszki w 1h 15 min się tworzą 😱😵

12 minut temu, Sowa z Mazur napisał:

Jakby ktoś szukał czegoś z HollyŁódź do obejrzenia to polecam WALENTYNKI LIVE (miniatura z parówką). Bejlejs z mlekiem owsianym plus duszki w 1h 15 min się tworzą 😱😵

Jeszcze przed mutacją dama🥲🥹

19 minut temu, Sowa z Mazur napisał:

A to nie opowiadała, że przez 9 miesięcy od rozwodu w ogóle nie piła alkoholu. Słyszałam to mnóstwo razy. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się