Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Szara mysz

Szczotki jednak odkłaczone

Polecane posty

28 minut temu, GabrielaNowicki napisał:

Jej żal wydać pieniądze na naprawę "kibla". Co chwilę analizuje paragony z dyskontów, kupuje podróbki, remont pewnie z 5 lat będzie robić. Dajta spokój 😁

Tak się zastanawiam ile ma, bo kredyty można brać nawet jak się mało zarabia/ niska emerytura moja ciocia ostatnio mówiła że w babku jej proponowali kilkadziesiąt tysi.

8 minut temu, kinga2208 napisał:

Czyżby w garderobie nie miała już połowy markowych ciuchów? Teraz królują tam prajmani, a reszta pewnie sprzedana żeby podreperować budżet.

prędzej spleśniały albo mole je zjadły

12 minut temu, kinga2208 napisał:

Czyżby w garderobie nie miała już połowy markowych ciuchów? Teraz królują tam prajmani, a reszta pewnie sprzedana żeby podreperować budżet.

Ona ma niewiele markowych ubran, nie nosi ich bo w wiekszosc sie pewnie nie miesci. Kupowala je w outletach,wiec od dawna niemodne, takze oprocz torebek ona nie ma czego sprzedawac. 

• Like 1

Jej wypowiedzi są tak bez sensu, bez związku przyczynowo skutkowego. Gada np. że pri* to jedyny sklep, do którego chodzi stacjonarnie. Można by pomyśleć, że lubi klimat tego sklepu, ale nie, pri* nie ma sklepu online. Gada o legginsach, że podoba jej się styl u innych dziewczyn jak mają jasne leginsy i jasne buty, ale jej nogi wyglądają grubo w takich leginsach dlatego nie chce wydawać na to dużo kasy. Ale kupiła dres, a nie leginsy (?)  Pokazuje krótką bluzę w rozmiarze xl i później gada, że ona lubi za duże bluzy żeby pu*pę zakrywały, a bluza miała krój krótki do pasa. 
Druga sprawa żeby coś pochwalić ona zawsze musi porównać to do czegoś innego, w jej mniemaniu gorszego. Chodzi o wypowiedź o dresach ga*p. Często to robi, musi czemuś/komuś umniejszyć, porównać, toksyczne zachowanie. 

Edytowano przez Mi a
  • Like 2

Rada dla Zakolaka. Skoro nie da się dostać części do spłuczki, naprawa trwa ponad 4 miejsce, trzeba rozwalić płytki, to sugeruję kupić nowy tron bez zabudowy. Albo ruszyć leniwe d*psko i złożyć reklamację do producenta w sprawie gwarancji. Opcja trzecia - niech się zgłosi do remontów w TVN (przy okazji powie, że jej głupio za Afrykę i pojedzie na smencie o byciu ofiarą przemocy psychicznej, zdradzaną rozwódką) albo szuka współpracy z jakimś hydraulikiem na YT.

Czuję, że panowie ją olali.

2 minuty temu, Sowa z Mazur napisał:

Rada dla Zakolaka. Skoro nie da się dostać części do spłuczki, naprawa trwa ponad 4 miejsce, trzeba rozwalić płytki, to sugeruję kupić nowy tron bez zabudowy. Albo ruszyć leniwe d*psko i złożyć reklamację do producenta w sprawie gwarancji. Opcja trzecia - niech się zgłosi do remontów w TVN (przy okazji powie, że jej głupio za Afrykę i pojedzie na smencie o byciu ofiarą przemocy psychicznej, zdradzaną rozwódką) albo szuka współpracy z jakimś hydraulikiem na YT.

Jest jeszcze opcja 4. 💩 Do wiadra🤣

• Haha 3

Wyobraźcie sobie jak ktoś do niej przyjdzie i tam kibelek pełny... A nawet jak nie to trzeba iść po wiadro napełnić w łazience i spłukać. Jak w krajach trzeciego świata...

5 minut temu, Ta_z_1_ napisał:

Myślę zbyt słaby refleks i koordynacja na wiadro, bardziej położyć się na macie chłonnej (jak dla piesków) i zrobić 💩 zwinąć i do sławnego kosza pod zlewem.

Edytowano przez Kingeczka

2 godziny temu, PandaCzerowna napisał:

Mnie dziwi czemu nie wzięła kilku pościeli, doniczek, takich rzeczy do domu? Tylko badziewnej jakości dziecinne ubrania. Zamiast iść w kontent dla dorosłych czyli chociażby dbanie o dom, wystrój itd to ona nagrywa dla nastolatek, piżamki i koszulki z postaciami z bajek?

Bo najwieksza publicznosc z tiktoka to dzieciaki, starsze panie i ludzie typu wicki cesarzowej?

tak tylko zgaduje

7 minut temu, Kingeczka napisał:

Wyobraźcie sobie jak ktoś do niej przyjdzie i tam kibelek pełny... A nawet jak nie to trzeba iść po wiadro napełnić w łazience i spłukać. Jak w krajach trzeciego świata...

Nie wyobrażam sobie, że ktoś do niej przychodzi oprócz kuriera i dostawcy żarcia 🤣

Ona kupiła pluszaki dla dzieci z myślą o tym żeby jej psy to „bz*ykały”. Ona jest stuk*nięta. Zachowuje się jak star*y zbocze*niec. Czuję się tym zniesmaczona, słuchając tego. Te fragmenty to chyba można gdzieś zgłosić? Takie zachowania u psów normalne nie są i ona powinna je oduczyć tego, a ona kupuje zabawki żeby jej psy mogły robić takie zbo*czone rzeczy i jeszcze maskotkami dla dzieci. I jeszcze się zastanawia czy ciało tych pluszaków będzie odpowiednie? Czy to już nie jest objaw zbo*czenia?

• Like 1
  • Thanks 2

7 minut temu, GabrielaNowicki napisał:

Nie wyobrażam sobie, że ktoś do niej przychodzi oprócz kuriera i dostawcy żarcia 🤣

Też w sumie racja, tam się może dziać co chce, jakby ktoś przychodził to byśmy już widziały z zapowiedzi z vlo albo live.

Przed chwilą, Ta_z_1_ napisał:

Dama co ma zastawę z Bolesławca???? Toć panienka winna robić w porcelanowy nocnik.

1 minutę temu, Mi a napisał:

Ona kupiła pluszaki dla dzieci z myślą o tym żeby jej psy to „bz*ykały”. Ona jest stuk*nięta. Zachowuje się jak star*y zbocze*niec. Czuję się tym zniesmaczona, słuchając tego. Te fragmenty to chyba można gdzieś zgłosić? Takie zachowania u psów normalne nie są i ona powinna je oduczyć tego, a ona kupuje zabawki żeby jej psy mogły robić takie zbo*czone rzeczy i jeszcze maskotkami dla dzieci. I jeszcze się zastanawia czy ciało tych pluszaków będzie odpowiednie? Czy to już nie jest objaw zbo*czenia?

Kiedyś mówiono, że tacy ludzie przechodzą w takie upodobania z samotności i braku możliwości znalezienia partnera, pamiętam jak w tv się wypowiadali lata temu specjaliści.

Dama co ma zastawę z Bolesławca???? Toć panienka winna robić w porcelanowy nocnik.

Haha jak sąsiadka przeczyta to już nigdy nic u niej nie zje chyba, że z talerzyków jednorazowych.

Przed chwilą, Mi a napisał:

Cud, że nie daje im wibratora. Jest obrzydliwa

21 minut temu, Ta_z_1_ napisał:

Na tarasie 😉

2 minuty temu, Kingeczka napisał:

Też w sumie racja, tam się może dziać co chce, jakby ktoś przychodził to byśmy już widziały z zapowiedzi z vlo albo live.

Na czym goscie by usiedli? Krzesla zawalone ...mi, na kanapie koce, poduszki i psie zabawki, na fjutonie poplamiona narzuta, smaczki. 

Przed chwilą, Busz3131 napisał:

Na czym goscie by usiedli? Krzesla zawalone ...mi, na kanapie koce, poduszki i psie zabawki, na fjutonie poplamiona narzuta, smaczki. 

Jacy goście? 😂

• Like 1

6 minut temu, Mi a napisał:

Niech się dzban dokształci / wygugluje sobie, co to oznacza jak pies b*zyka kołdrę koc czy zabawke. Serio jej to strach karalucha dać.

• Like 1

3 godziny temu, GabrielaNowicki napisał:

To samo przykuło moją uwagę. A skoro jest nas dwie to już tłum 🤣 też obstawiam współpracę. Jak płaci ze swoich, to jednak znacznie mniej kupuje, a tutaj pofrunęła, zwłaszcza, że na drugi dzień znów poszła i nakupiła znowu czy za swoje czy nie napewno zrobi drugi haul to zobaczymy.

Dokładnie i jak ktoś tez zauwazyl, że jak kupuje za swoje to 10razy podkreśla to w filmie 

Przypomniało mi się, że miala 50 talii kart tarota. I co, kariera wiedźmy już się zakończyła? 😉 jak wszytsko..

6 minut temu, Kingeczka napisał:

Kiedyś mówiono, że tacy ludzie przechodzą w takie upodobania z samotności i braku możliwości znalezienia partnera, pamiętam jak w tv się wypowiadali lata temu specjaliści.

Ona chyba nie ma wyczucia co wypada mówić. Kiedyś ta jej sąsiadka napisała przez insta zaproszenie do siwej, że pokój w tym jej domu za miastem na nią czeka. A siwa odpisała, że ona chce z jej córką na piętowym łóżku spać. Wiem, że  nie miała nic złego na myśli, ale ostatecznie siwa nigdy nie zawitała do tego domu.  

Przed chwilą, biednakicia napisał:

Przypomniało mi się, że miala 50 talii kart tarota. I co, kariera wiedźmy już się zakończyła? 😉 jak wszytsko..

Znaków zodiaku też nie umie

6 minut temu, Sowa z Mazur napisał:

Jacy goście? 😂

Kurier podrywacz, pilkarz Realu, przystojniak z lidla, czyli herbatka czterolatki dla wyimaginowanych goscy. 🤣

Edytowano przez Busz3131

Przed chwilą, Mi a napisał:

Ona chyba nie ma wyczucia co wypada mówić. Kiedyś ta jej sąsiadka napisała przez insta zaproszenie do siwej, że pokój w tym jej domu za miastem na nią czeka. A siwa odpisała, że ona chce z jej córką na piętowym łóżku spać. Wiem, że  nie miała nic złego na myśli, ale ostatecznie siwa nigdy nie zawitała do tego domu.  

OMG ... zabrzmiało jednoznacznie

33 minuty temu, Sowa z Mazur napisał:

Konstrukcja tej spłuczki nie zmieniła się od wielu lat i producent ma 10 lat gwarancji na wszystkie części. To Siwa nie ogarnia rzeczywistości, wzięła pewnie jakiegoś pana z ogłoszenia, co to pojęcia nie ma i teraz musi się z tym męczyć. Dodatkowo, jakby tego bylo mało, to jeszcze jej się odpływ zatkał 😄 Fajnie tam w tym paczkomacie.

14 minut temu, Sowa z Mazur napisał:

Może zawsze stanąć na blacie. Może jej się odechce. Słyszałam że w niektórych przypadkach działa 🤣

• Haha 1

Przed chwilą, Busz3131 napisał:

Kurier podrywacz, pilkarz Realu, przystojniak z lidla, czyli herbatka czterolatki dla wyimaginowanych goscy. 🤣

A polski hydraulik z Francji? 😂

5 minut temu, Mi a napisał:

Serio?! Jezus. Co ona ma w głowie... Ja wiem, że ona jest mega dziecinna... Ale bez przesady O_o

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się