Ktoś całkiem obcy 227 Napisano sobota o 23:34 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Ale ja siedzę z dziećmi którymi się opiekuje więc są to maluchy które jeszcze nie siedzą na komputerze. Taki 3 latek nie gra na komputerze raczej No i szybko dojrzewają bo są bardzo mądre jak popatrzeć u kogoś kto ma maluchy. Nie no 3 latek nie ogarnie Internetów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano sobota o 23:35 2 minuty temu, parabatai napisał: Ukształtowały nas na porządnych prawych obywateli, czyż nie ? No jak nie jak tak i tą wiedzę powinniśmy przekazać dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano sobota o 23:36 2 minuty temu, parabatai napisał: Bo jesteś facetem A co to za różnica czy to kobieta czy facet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 227 Napisano sobota o 23:37 1 minutę temu, Megi_ona napisał: A to ja nie wiem co ty próbujesz bo nic nie rozumiem a co boisz się że jak ja potężna to ty padniesz położony na łopatki? Hmmm Sam jestem szczupły więc jak na wstępie i zawsze tak jest że czegoś się dowiemy o kimś podczas rozmowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano sobota o 23:37 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: No i szybko dojrzewają bo są bardzo mądre jak popatrzeć u kogoś kto ma maluchy. Nie no 3 latek nie ogarnie Internetów. Tak bardzo mądre ale i kochane i słodkie szkraby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 23:38 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: A co to za różnica czy to kobieta czy facet? Poza zasadniczą? wg mnie facetów bardziej ciagnie do pichcenia niż kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano sobota o 23:39 Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Hmmm Sam jestem szczupły więc jak na wstępie i zawsze tak jest że czegoś się dowiemy o kimś podczas rozmowy. Szczupła jestem też ale z tobą bić się nie będę boś trenował boks i się ciebie boje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 23:40 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Tak bardzo mądre ale i kochane i słodkie szkraby. Straciłam wątek, ale wy dalej o zwierzakach gadacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 227 Napisano sobota o 23:40 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Tak bardzo mądre ale i kochane i słodkie szkraby. Patrząc z perspektywy czasu jak ja chodziłem do przedszkola, to my nic nie wiedzieliśmy, a znajoma ma i jak z nimi pogadać to zastanawia skąd wiedza u nich ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano sobota o 23:41 Przed chwilą, parabatai napisał: Straciłam wątek, ale wy dalej o zwierzakach gadacie? My o dzieciach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano sobota o 23:43 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Patrząc z perspektywy czasu jak ja chodziłem do przedszkola, to my nic nie wiedzieliśmy, a znajoma ma i jak z nimi pogadać to zastanawia skąd wiedza u nich ... Dzieci chłoną wiedzę jak gąbka tylko trzeba umieć z nimi rozmawiać ale przyznam się nie chwaląc wcale że ja potrafię haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 23:43 Przed chwilą, Megi_ona napisał: My o dzieciach Ach no tak... zapomniałam że niektórzy mogą tak myśleć o tych małych potworkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 227 Napisano sobota o 23:43 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Szczupła jestem też ale z tobą bić się nie będę boś trenował boks i się ciebie boje Ja w ogóle nie używam tych umiejętności i tylko parę razy w życiu kogoś szturchnąłem ale to nie były kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano sobota o 23:43 2 minuty temu, parabatai napisał: Poza zasadniczą? wg mnie facetów bardziej ciagnie do pichcenia niż kobiety Polemizował bym że mężczyzn bardziej ciągnie do gotowania, ale osobiście jak byś powiedziała chodź obejrzymy piłkę nożną, to wolał bym pójść do kuchni i coś ugotować przez te 90 min Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 227 Napisano sobota o 23:44 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Dzieci chłoną wiedzę jak gąbka tylko trzeba umieć z nimi rozmawiać ale przyznam się nie chwaląc wcale że ja potrafię haha Z tv czerpią wiedzę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 23:45 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Polemizował bym że mężczyzn bardziej ciągnie do gotowania, ale osobiście jak byś powiedziała chodź obejrzymy piłkę nożną, to wolał bym pójść do kuchni i coś ugotować przez te 90 min Hahahaha znam więcej takich jak Ty, pewnie stąd moje przekonanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 227 Napisano sobota o 23:46 3 minuty temu, Megi_ona napisał: My o dzieciach A wracając do zwierząt kupisz sobie jakieś stworzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano sobota o 23:46 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ja w ogóle nie używam tych umiejętności i tylko parę razy w życiu kogoś szturchnąłem ale to nie były kobiety No wiem ja żartuje sobie. Czyli że ja biłabym ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 23:46 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ja w ogóle nie używam tych umiejętności i tylko parę razy w życiu kogoś szturchnąłem ale to nie były kobiety A "szturchać" powinieneś przede wszystkim, jeśli nie tylko, kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano sobota o 23:47 (edytowany) 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: A wracając do zwierząt kupisz sobie jakieś stworzenie Nie wiem dziś zdechł mi szczurek i jestem w żałobie. Edytowano sobota o 23:47 przez Megi_ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano sobota o 23:48 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Polemizował bym że mężczyzn bardziej ciągnie do gotowania, ale osobiście jak byś powiedziała chodź obejrzymy piłkę nożną, to wolał bym pójść do kuchni i coś ugotować przez te 90 min Czyli ty byś gotował a twoja żona by oglądała mecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 227 Napisano sobota o 23:48 Przed chwilą, Megi_ona napisał: No wiem ja żartuje sobie. Czyli że ja biłabym ciebie? O boże Ty po prostu to lubisz i uważam że mogłabyś coś trenować jakieś sztuki walki żeby technicznie dopracować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano sobota o 23:50 Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: O boże Ty po prostu to lubisz i uważam że mogłabyś coś trenować jakieś sztuki walki żeby technicznie dopracować Może karate? Jak myślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano sobota o 23:50 4 minuty temu, parabatai napisał: Hahahaha znam więcej takich jak Ty, pewnie stąd moje przekonanie A bo to wszystko przez tych piłkarzy bo tak słabo grają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano sobota o 23:51 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: A bo to wszystko przez tych piłkarzy bo tak słabo grają Weź oni się starają jak mogą Lewandowski i spółka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano sobota o 23:51 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Czyli ty byś gotował a twoja żona by oglądała mecz Moja żona by oglądała mecze, a ja z kumplami poszedł bym na piwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 227 Napisano sobota o 23:51 3 minuty temu, parabatai napisał: A "szturchać" powinieneś przede wszystkim, jeśli nie tylko, kobiety W razie przypału lepiej tak powiedzieć, a że oponent wywrócił się potykając się o własne nogi to już się nie odpowiada za to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 23:52 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: A bo to wszystko przez tych piłkarzy bo tak słabo grają Ja kibicuje obcym i to przeważnie statystycznie słabszym. Czasem wygrywają i wtedy to są emocje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano sobota o 23:52 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Weź oni się starają jak mogą Lewandowski i spółka Już oni niech tak się nie starają bo czasami ze śmiechu nie mogę wyrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 23:53 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Weź oni się starają jak mogą Lewandowski i spółka Ani mi o tym pajacu nie mów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach