Megi_ona 101 Napisano niedziela o 00:08 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Nie wiem czy będę potrafił stringi uprasować Mi nie trzeba prasować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 00:09 1 minutę temu, parabatai napisał: Po piwie? Nie sądzę że można to określić słowem pachniał Umyje zęby A po drugie to słyszała Pani o nijakim Ferdynandzie Kiepskim? No to ja będę nim, a moje żony będą Halinki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 00:09 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Nie wiem czy będę potrafił stringi uprasować Tak mało materiału, dasz radę, na YT na pewno znajdziesz film instruktażowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 00:09 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Luknij sobie w neta, zobacz nawet filmik Ok zaraz zerkne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 00:10 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Mi nie trzeba prasować W takich pogniecionych będziesz chodziła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 00:10 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Umyje zęby A po drugie to słyszała Pani o nijakim Ferdynandzie Kiepskim? No to ja będę nim, a moje żony będą Halinki Sorry ale ja frajerką nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 00:12 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: W takich pogniecionych będziesz chodziła? Będziesz musiał sobie rozpisać której prasować a której nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 227 Napisano niedziela o 00:12 9 minut temu, Megi_ona napisał: A co to? Nieczysta samoobrona z elementami kopnięć w jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 00:12 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Bo to jest cała filozofia i żeby te techniki skutecznie zastosować, to właśnie tyle czasu u nich trwa. Często też całe życie to trenują. Na pewno jesteś niższa więc krótki zasięg nóg i rąk co wywoła komedie jak ktoś to zobaczy Najlepiej gaz Ci kupić , albo odprowadzać Cię i problem z głowy. To ja dziękuję żeby tak długo to trenować to już nie chce No mam aż 160 cm a co? Dobra już może wezmę ten gaz albo będę mieć swojego ochroniarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 00:12 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: W takich pogniecionych będziesz chodziła? Tak mi nie przeszkadza to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 00:13 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Nieczysta samoobrona z elementami kopnięć w jaja Ooo chętnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 00:13 3 minuty temu, parabatai napisał: Tak mało materiału, dasz radę, na YT na pewno znajdziesz film instruktażowy Podejrzewam że nie ma, chociaż tam wszystko jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 00:13 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Tak mi nie przeszkadza to Jesteś za mało wymagająca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 00:14 3 minuty temu, parabatai napisał: Sorry ale ja frajerką nie jestem Przecież to taka dobra kobieta była, nie chciała byś być dobrą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 00:15 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Ooo chętnie Wiedziałam że się ucieszysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 00:15 Przed chwilą, parabatai napisał: Jesteś za mało wymagająca Jestem mało wymagająca a mężczyźni uciekają ode mnie i jaki wniosek z tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 00:15 3 minuty temu, parabatai napisał: Będziesz musiał sobie rozpisać której prasować a której nie O nie, nie ma takiej opcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 00:15 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Przecież to taka dobra kobieta była, nie chciała byś być dobrą? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 00:16 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Jestem mało wymagająca a mężczyźni uciekają ode mnie i jaki wniosek z tego? No właśnie, oni lubią wyzwania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 00:16 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: O nie, nie ma takiej opcji A co pisać nie umiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 00:17 1 minutę temu, parabatai napisał: No właśnie, oni lubią wyzwania Czyli wymagać więcej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 00:17 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Tak mi nie przeszkadza to Eee no pokaż klasę no gdzie w pogniecionych co ludzie powiedzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 00:18 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Eee no pokaż klasę no gdzie w pogniecionych co ludzie powiedzą Przecież nikt nie będzie oglądał chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 00:18 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Czyli wymagać więcej? Oczywiście, nie ma co tanio sprzedawać skóry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 227 Napisano niedziela o 00:19 3 minuty temu, Megi_ona napisał: To ja dziękuję żeby tak długo to trenować to już nie chce No mam aż 160 cm a co? Dobra już może wezmę ten gaz albo będę mieć swojego ochroniarza Ale mała jesteś W tej sytuacji korzystaj z psychologii ... uśpić czujność, wprowadzić dezorientacje i takie tam techniki socjotechniczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 00:19 2 minuty temu, parabatai napisał: Nie To może dobra będziesz w dzień, a w nocy niegrzeczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 00:20 3 minuty temu, parabatai napisał: A co pisać nie umiesz? Pisać umiem, przecież to robię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 00:20 Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Ale mała jesteś W tej sytuacji korzystaj z psychologii ... uśpić czujność, wprowadzić dezorientacje i takie tam techniki socjotechniczne. Zaraz ty będziesz mały dobra będę pamiętać a jakby co ty będziesz moim ochroniarzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 227 Napisano niedziela o 00:21 6 minut temu, Megi_ona napisał: Ooo chętnie Też zależy jaki kto ma próg bólu, ale po czymś takim uciekaj do sklepu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 00:21 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Przecież nikt nie będzie oglądał chyba Jak to nie? No nie mów że takie ładne majteczki zaslonisz jakąś kiecką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach