Megi_ona 101 Napisano sobota o 23:53 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Moja żona by oglądała mecze, a ja z kumplami poszedł bym na piwo Hmhm jeszcze pytanie która żona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 227 Napisano sobota o 23:54 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Może karate? Jak myślisz? To byś musiała z dziesięć lat trenować żeby coś z tego użyć skutecznie i to wygląda skutecznie i efektownie ale na filmach akcji. Kickboxing jest praktyczny, bo przydatny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano sobota o 23:54 1 minutę temu, parabatai napisał: Ja kibicuje obcym i to przeważnie statystycznie słabszym. Czasem wygrywają i wtedy to są emocje A po co kibicować obcym słabszym jak takich mamy rodaków i im można kibicować bo też czasem wygrają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano sobota o 23:54 Przed chwilą, parabatai napisał: Ani mi o tym pajacu nie mów Haha nie przystojny jest? Mi się tam Szczęsny nawet podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano sobota o 23:55 1 minutę temu, parabatai napisał: Ani mi o tym pajacu nie mów Podobne mam zdanie o nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 23:55 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Hmhm jeszcze pytanie która żona? Obie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano sobota o 23:56 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Hmhm jeszcze pytanie która żona? Ta która będzie w domu bo druga może pracować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano sobota o 23:57 Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: To byś musiała z dziesięć lat trenować żeby coś z tego użyć skutecznie i to wygląda skutecznie i efektownie ale na filmach akcji. Kickboxing jest praktyczny, bo przydatny... 10 lat? Aż tak myślisz jestem słaba? Tak i z tobą ten kickboxing byśmy trenowali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 23:58 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Haha nie przystojny jest? Mi się tam Szczęsny nawet podoba Ze współczesnych to Krzynówek, Błaszczykowski i Szczęsny jako bramkarz. Dziękuję lista zamknięta. Oczywiście mówię o zasługach dla reprezentacji. Przy czym Błaszczykowski bardzo niedoceniony i mnie to wkurza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 23:59 (edytowany) 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Ta która będzie w domu bo druga może pracować To ja na pewno będę w pracy Ale druga mi nagra i obejrzę powtórki Edytowano niedziela o 00:00 przez parabatai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 00:00 9 minut temu, Megi_ona napisał: Może karate? Jak myślisz? Proponuję krav magę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 00:00 Przed chwilą, parabatai napisał: Ze współczesnych to Krzynówek, Błaszczykowski i Szczęsny jako bramkarz. Dziękuję lista zamknięta. Oczywiście mówię o zasługach dla reprezentacji. Przy czym Błaszczykowski bardzo niedoceniony i mnie to wkurza. Krzyżówka plakat miałam nawet powieszony, no i Szczęsny fajny jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 00:01 1 minutę temu, parabatai napisał: To ja na pewno będę w pracy Ja będę na tarasie spać i nic nie robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 00:01 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Proponuję krav magę A co to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 00:01 1 minutę temu, parabatai napisał: To ja na pewno będę w pracy Nie wiem która z Was, bo mając tyle żon to ja pracować nie będę. To chyba oczywiste? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 00:02 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Krzyżówka plakat miałam nawet powieszony, no i Szczęsny fajny jest Wizualnie to straszni są, ten pierwszy mógłby straszyć a ten drugi wygląda jak neandertalczyk trochę, ale piłkarze dobrzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 00:03 Przed chwilą, Megi_ona napisał: A co to? Skoro lubisz się bić to to będzie odpowiednie dla Ciebie i szybko się nauczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 00:03 Przed chwilą, parabatai napisał: Wizualnie to straszni są, ten pierwszy mógłby straszyć a ten drugi wygląda jak neandertalczyk trochę, ale piłkarze dobrzy Wizualnie krzyżówek przypomina ten zarazek z było sobie życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 00:03 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Nie wiem która z Was, bo mając tyle żon to ja pracować nie będę. To chyba oczywiste? No tak, Ty posprzątasz, ugotujesz i upierzesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 00:04 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Wizualnie krzyżówek przypomina ten zarazek z było sobie życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 00:04 Przed chwilą, parabatai napisał: No tak, Ty posprzątasz, ugotujesz i upierzesz Dokładnie tylko pamiętaj bieliznę dobrze wypierz i dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 00:04 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Wizualnie krzyżówek przypomina ten zarazek z było sobie życie A ten serial też uwielbiałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 00:05 Przed chwilą, parabatai napisał: No tak, Ty posprzątasz, ugotujesz i upierzesz A co ja pralka? Kucharka? Sprzątaczka? Ja tylko będę leżał i pachniał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 00:05 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Dokładnie tylko pamiętaj bieliznę dobrze wypierz i dokładnie Oczywiście ręcznie żeby nie zniszczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 00:05 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Skoro lubisz się bić to to będzie odpowiednie dla Ciebie i szybko się nauczysz Ok ale nie wiem co to jest no? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano niedziela o 00:06 Przed chwilą, parabatai napisał: Oczywiście ręcznie żeby nie zniszczyć Tak każde majtki ręcznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 00:06 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Dokładnie tylko pamiętaj bieliznę dobrze wypierz i dokładnie Nie wiem czy będę potrafił stringi uprasować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano niedziela o 00:06 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Ja tylko będę leżał i pachniał Po piwie? Nie sądzę że można to określić słowem pachniał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano niedziela o 00:07 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Ok ale nie wiem co to jest no? Luknij sobie w neta, zobacz nawet filmik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 227 Napisano niedziela o 00:08 Przed chwilą, Megi_ona napisał: 10 lat? Aż tak myślisz jestem słaba? Tak i z tobą ten kickboxing byśmy trenowali Bo to jest cała filozofia i żeby te techniki skutecznie zastosować, to właśnie tyle czasu u nich trwa. Często też całe życie to trenują. Na pewno jesteś niższa więc krótki zasięg nóg i rąk co wywoła komedie jak ktoś to zobaczy Najlepiej gaz Ci kupić , albo odprowadzać Cię i problem z głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach