Tajemniczy On 123 Napisano sobota o 23:00 2 minuty temu, parabatai napisał: A co, jak szaleć to na całego Oczywiście i jestem pewien że oglądając tą bajkę będę się śmiał, bo z seriali to na pewno nie, a zwłaszcza tych wyżej wspomnianych. Mógłby telewizor razem z oknem wylądować w ogrodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 23:01 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Nie ma takiego serialu, który mnie usidlił. To ja mam kilka na koncie, niektóre oglądałam po kilka razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 227 Napisano sobota o 23:01 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Chyba najbardziej lubię na bazie ziemniaków. Mi by wystarczyły frytki te z twojego przepisu Hehe wzbogacone rybą pieczoną są dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano sobota o 23:02 5 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Oj zbyt dużo tego jest i może być na bazie ziemniaków, ryby, makaronu, warzyw, kaszy, owoców, na wszystkim co w polu rośnie i nadaje się spożycia. Lubisz pitrasić? A dania z kociołka robiłeś? Jeśli nie to polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 23:03 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Oczywiście i jestem pewien że oglądając tą bajkę będę się śmiał, bo z seriali to na pewno nie, a zwłaszcza tych wyżej wspomnianych. Mógłby telewizor razem z oknem wylądować w ogrodzie To ja chyba najwięcej seriali obejrzałam na lapku i telefonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 724 Napisano sobota o 23:04 Przed chwilą, parabatai napisał: To ja mam kilka na koncie, niektóre oglądałam po kilka razy Moj nick nie wziął się z niczego Ludzie się podniecają Netflixem, a ja odmówiłam usługę po kilku miesiącach. Czasem i 2 tygodnie tam nie zaglądaliśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano sobota o 23:05 7 minut temu, parabatai napisał: Jak mi serial siądzie to i 7 sezonów na raz potrafię wciągnąć Jak to tak na strzała jednego dnia, nocy wszystkie sezony, odcinki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano sobota o 23:05 (edytowany) 3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Hehe wzbogacone rybą pieczoną są dobre. Też lubię z rybą i napewno byłby pyszne bo te frytki to cudo wyszło Edytowano sobota o 23:06 przez Megi_ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 23:06 Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Moj nick nie wziął się z niczego Ludzie się podniecają Netflixem, a ja odmówiłam usługę po kilku miesiącach. Czasem i 2 tygodnie tam nie zaglądaliśmy. To ja w każdy weekend coś obejrzę. A jak mnie jakiś serial porwie to i w tygodniu jadę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano sobota o 23:07 8 minut temu, Megi_ona napisał: Tragedia te bajki te nowe tylko się zabijają Tworząc takie bajki ja nie wiem co ten gość ma pod kopułą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 23:08 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Jak to tak na strzała jednego dnia, nocy wszystkie sezony, odcinki? Nie no, nie przeceniaj moich możliwości ale jadę z tym koksem w każdej jednej wolnej chwili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano sobota o 23:08 7 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: To powinno być oznaczone czerwonym kwadratem jak filmy dla dorosłych A żebyś wiedział bo dużo z dziećmi siedzę i widzę te bajki co leci a potem dzieciak boi się w nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 23:08 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Tworząc takie bajki ja nie wiem co ten gość ma pod kopułą. A najgorszy syf to chyba Teletubisie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 23:09 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Tworząc takie bajki ja nie wiem co ten gość ma pod kopułą. A Sigma i Pi pamiętasz? Możliwe że to się inaczej pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano sobota o 23:09 4 minuty temu, parabatai napisał: To ja chyba najwięcej seriali obejrzałam na lapku i telefonie Jeśli chodzi o Netflix to zazwyczaj na laptopie albo telefonie. W obecnej chwili bardzo mało używam TV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano sobota o 23:10 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Tworząc takie bajki ja nie wiem co ten gość ma pod kopułą. Jest taka bajka Cyferki i tam dzieciak oglądając to zakrywa oczy kołdrą jak mają wysłać cyferkę w teren bo ta muzyka jest jak z horroru bo naprawdę to jest horror. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano sobota o 23:10 1 minutę temu, parabatai napisał: A najgorszy syf to chyba Teletubisie A daj spokój to jakaś masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 23:10 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Jeśli chodzi o Netflix to zazwyczaj na laptopie albo telefonie. W obecnej chwili bardzo mało używam TV U mnie leci tv jak u innych radio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 724 Napisano sobota o 23:12 4 minuty temu, parabatai napisał: To ja w każdy weekend coś obejrzę. A jak mnie jakiś serial porwie to i w tygodniu jadę Mnie tylko sport porywa. Określone dyscypliny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 227 Napisano sobota o 23:12 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Też lubię z rybą i napewno byłby pyszne bo te frytki to cudo wyszło Cukinię np. można zrobić faszerowaną, albo paprykę. Mnie bardziej chodzi o wartości/vit. bo z czegoś siłę muszę mieć. Ty kobieta mało mięśni zakładam , więc na ziemniaku ujedziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano sobota o 23:12 8 minut temu, Tajemniczy On napisał: Lubisz pitrasić? A dania z kociołka robiłeś? Jeśli nie to polecam Jadłam w tym roku w wakacje takie z kapustą i mięso tam i kiełbasą i warzywa. Muszę przyznać że dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano sobota o 23:13 4 minuty temu, parabatai napisał: Nie no, nie przeceniaj moich możliwości ale jadę z tym koksem w każdej jednej wolnej chwili Mam podobnie jak wciągnie mnie jakiś serial, ale tylko oglądam nocami, a później wstaje niewyspany i na następną noc jest to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 23:13 Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Mnie tylko sport porywa. Określone dyscypliny. Sport oglądam tylko jak są olimpiady lub mistrzostwa w piłce nożnej i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano sobota o 23:15 Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Cukinię np. można zrobić faszerowaną, albo paprykę. Mnie bardziej chodzi o wartości/vit. bo z czegoś siłę muszę mieć. Ty kobieta mało mięśni zakładam , więc na ziemniaku ujedziesz Hahahaha ujade na ziemniaku ale mnie rozbawiłeś ja muszę mieć siłę do bicia mężczyzn nie pamiętasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 23:15 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Jadłam w tym roku w wakacje takie z kapustą i mięso tam i kiełbasą i warzywa. Muszę przyznać że dobre. Ja nie lubię. Dla mnie to trochę jak świńskie korytko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 724 Napisano sobota o 23:15 Przed chwilą, parabatai napisał: Sport oglądam tylko jak są olimpiady lub mistrzostwa w piłce nożnej i tyle. Piłki akurat nie lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano sobota o 23:15 5 minut temu, parabatai napisał: A najgorszy syf to chyba Teletubisie Hahahaha miałem o tym wspomnieć, była jakaś nawet afera że to niby jakieś homo czy coś w tym stylu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 637 Napisano sobota o 23:16 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Mam podobnie jak wciągnie mnie jakiś serial, ale tylko oglądam nocami, a później wstaje niewyspany i na następną noc jest to samo Witaj w klubie I Ty chcesz te geny powielać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano sobota o 23:16 1 minutę temu, parabatai napisał: Sport oglądam tylko jak są olimpiady lub mistrzostwa w piłce nożnej i tyle. oglądasz sport? Nie no w szoku jestem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 123 Napisano sobota o 23:17 6 minut temu, Megi_ona napisał: Jest taka bajka Cyferki i tam dzieciak oglądając to zakrywa oczy kołdrą jak mają wysłać cyferkę w teren bo ta muzyka jest jak z horroru bo naprawdę to jest horror. Czasami lubię obejrzeć horror, ale te horrory nie są straszne, może zacznę oglądać tą bajkę z tymi cyferkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach