parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: A jak myślisz naleśniki można wpisać do majątku? W sądzie byłby podział naleśnikami? No ładnie... To Ty już myślisz o rozwodzie... I zaistnieje jako jeden z Twoich tatuaży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, parabatai napisał: Pie/przyć pierścionek, naleśniki dawaj A skąd ja Ci teraz wezmę naleśniki? Może zacznę od patelni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Megi_ona napisał: A chcesz frytki? Bo piekę właśnie A to smacznego - rzuc mi garść na łącza 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: No ładnie... To Ty już myślisz o rozwodzie... I zaistnieje jako jeden z Twoich tatuaży O jakim rozwodzie, tak pytam czysto teoretycznie co by było z naleśnikami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: A skąd ja Ci teraz wezmę naleśniki? Może zacznę od patelni Hahaha będziemy walczyć patelniami jak mieczami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, parabatai napisał: Ja go obezwładnię Ty związesz a jak oprzytomnieje bedziesz go tarmosić Dobra tylko od czego zacząć jak myślisz te tarmoszenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: A skąd ja Ci teraz wezmę naleśniki? Może zacznę od patelni Upieczesz w końcu ktoś musi tutaj w tym trójkącie naszym gotować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Hahaha będziemy walczyć patelniami jak mieczami? Akurat tu się poddaje bo Wy kobiety w tej dyscyplinie jesteście dobre, a zwłaszcza jak Was mężczyzna zirytuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Dobra tylko od czego zacząć jak myślisz te tarmoszenie? Ooo ja się na tym nie znam, choć... czytałaś 50 twarzy Greya? Tam znajdziesz parę wskazówek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Upieczesz w końcu ktoś musi tutaj w tym trójkącie naszym gotować Było losowanie i wypadło na Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: Ooo ja się na tym nie znam, choć... czytałaś 50 twarzy Greya? Tam znajdziesz parę wskazówek Oglądałam ten film niedawno i on miał tatą bawialnie na seks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Akurat tu się poddaje bo Wy kobiety w tej dyscyplinie jesteście dobre, a zwłaszcza jak Was mężczyzna zirytuje Tak, wtedy może dojść do bliskiego spotkania trzeciego stopnia męskiej twarzy z patelnią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Było losowanie i wypadło na Ciebie To przypomina głosowanie w Rosji, puste lokale wyborcze a frekwencja 120% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Było losowanie i wypadło na Ciebie Nic nie losowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Oglądałam ten film niedawno i on miał tatą bawialnie na seks No to Ci powiem ze w filmie to nic nie było, sięgnij po książkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: Tak, wtedy może dojść do bliskiego spotkania trzeciego stopnia męskiej twarzy z patelnią Mogli byście być bardziej kreatywne bo z dziada pradziada patelnia do tego Wam służy, a nie można pójść z postępem i czegoś innego używać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: No to Ci powiem ze w filmie to nic nie było, sięgnij po książkę Dobra czyli z tej książki będę wiedzieć to juz zaraz zamawiam książkę na tajemniczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Nic nie losowałam To nic byłem tak dobry że zrobiłem to za Ciebie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Mogli byście być bardziej kreatywne bo z dziada pradziada patelnia do tego Wam służy, a nie można pójść z postępem i czegoś innego używać? Używamy różnych narzędzi tortur: tłuczka do mięsa, wałka do ciasta... mam wymienić dalej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, parabatai napisał: To przypomina głosowanie w Rosji, puste lokale wyborcze a frekwencja 120% Kilka razy byłem w Rosji więc coś mi się udzieliło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: To nic byłem tak dobry że zrobiłem to za Ciebie Weź przestań żartowałam z tym robieniem za mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Dobra czyli z tej książki będę wiedzieć to juz zaraz zamawiam książkę na tajemniczego No trzeba mieć przewodnik po seksualnych torturach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Używamy różnych narzędzi tortur: tłuczka do mięsa, wałka do ciasta... mam wymienić dalej? W zupełności już mi to wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Weź przestań żartowałam z tym robieniem za mnie Ale dobrze wiesz że ja tu wszystko na poważnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, parabatai napisał: No trzeba mieć przewodnik po seksualnych torturach Będę mieć tylko czy dam radę tak zrobić by torturować i samej nie zrobić sobie krzywdy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Ale dobrze wiesz że ja tu wszystko na poważnie No wiadomo, żeś sie uparł na te naleśniki to do sądu chciałeś lecieć Edytowano 4 godziny temu przez parabatai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Będę mieć tylko czy dam radę tak zrobić by torturować i samej nie zrobić sobie krzywdy? Dasz radę, to będzie obopólna przyjemność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Ale dobrze wiesz że ja tu wszystko na poważnie Wiem właśnie ale ja bardzo źle gotuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Dasz radę, to będzie obopólna przyjemność Dzięki że wierzysz we mnie ale jakby co to pomożesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Wiem właśnie ale ja bardzo źle gotuje Ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach