parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Ciekaw jaki cudem to zrobicie A co, nie chcesz być wytarmoszony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, parabatai napisał: Raz machnę w Twoim kierunku i wygram Tylko się nie przewróci bo jest ślisko, a może być jeszcze bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Akurat to to ja sobie wziąłem do serca To bym żart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: A co, nie chcesz być wytarmoszony? To zależy gdzie i w jaki sposób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: To bym żart Ale na nie żartowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Tylko się nie przewróci bo jest ślisko, a może być jeszcze bardziej Dobra, podzielimy się naleśnikami dla mnie większe pół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Ciekaw jaki cudem to zrobicie Ja będę cię bić pejdzem a koleżanka będzie cię wiązać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: To zależy gdzie i w jaki sposób O to musisz Megi pytać ona ma tarmosić ją mam tylko to nagrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Dobra, podzielimy się naleśnikami dla mnie większe pół Nic tylko z Tobą wchodzić w spółki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Ja będę cię bić pejdzem a koleżanka będzie cię wiązać No tak... Ja jak zwykle od brudnej roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: No tak... Ja jak zwykle od brudnej roboty No proszę bo ja muszę bić mężczyzn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Nic tylko z Tobą wchodzić w spółki Nie mamy rozdzielności majątkowej to co się martwisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Ja będę cię bić pejdzem a koleżanka będzie cię wiązać I tak się skończy że jedna drugą będzie biła tym pejczem, a ja ze śmiechu będę się turlał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, parabatai napisał: O to musisz Megi pytać ona ma tarmosić ją mam tylko to nagrać Wstydzę się powiedzieć jak to będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, parabatai napisał: O to musisz Megi pytać ona ma tarmosić ją mam tylko to nagrać Nie godzę się na to, rodo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: No proszę bo ja muszę bić mężczyzn Obie wiemy że Ci to nie wychodzi, wiec ja będę się musiala z nim szarpać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Nie mamy rozdzielności majątkowej to co się martwisz Pal licho z majątkiem, o naleśniki się martwię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Nie godzę się na to, rodo Ustaliliśmy już przecież że nie masz nic do powiedzenia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Pal licho z majątkiem, o naleśniki się martwię A Ty myślisz że ja o czym pisze? Naleśnik droższy pieniędzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Obie wiemy że Ci to nie wychodzi, wiec ja będę się musiala z nim szarpać No nie wychodzi ale może kiedyś wyjdzie dobra to to bij go a ja co mam robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Wstydzę się powiedzieć jak to będzie No nie wstydź się, odwagi, dalej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Ustaliliśmy już przecież że nie masz nic do powiedzenia Skoro nie mam nic do powiedzenia to co mi tu zawracajcie gitarę z jakimś pierścionkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: I tak się skończy że jedna drugą będzie biła tym pejczem, a ja ze śmiechu będę się turlał My nie będziemy się nigdy biły między sobą Edytowano 4 godziny temu przez Megi_ona 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Skoro nie mam nic do powiedzenia to co mi tu zawracajcie gitarę z jakimś pierścionkiem A ty masz gitarę? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Skoro nie mam nic do powiedzenia to co mi tu zawracajcie gitarę z jakimś pierścionkiem Pie/przyć pierścionek, naleśniki dawaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, parabatai napisał: A Ty myślisz że ja o czym pisze? Naleśnik droższy pieniędzy A jak myślisz naleśniki można wpisać do majątku? W sądzie byłby podział naleśnikami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 73 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: Pie/przyć pierścionek, naleśniki dawaj A chcesz frytki? Bo piekę właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: My nie będziemy się nigdy były między sobą Jedna drugą niechcący Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 607 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Megi_ona napisał: No nie wychodzi ale może kiedyś wyjdzie dobra to to bij go a ja co mam robić? Ja go obezwładnię Ty związesz a jak oprzytomnieje bedziesz go tarmosić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 106 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: A ty masz gitarę? Oczywiście że mam, na harcerstwie przy ognisku grywam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach