Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Klitek

Na świecie nie ma sprawiedliwości i to ma minusy ale ma również plusy

Polecane posty

Mi się wydawało że jeśli byłem dobrym człowiekiem i nie robiłem nikomu nic złego to należało mi się żebym miał przyjaciół żeby mnie ludzie lubili i żebym miał dziewczynę ale okazało się że w życiu nie ma sprawiedliwości ani nic się nikomu nie należy za dobre uczynki

Obecnie jestem dużo gorszym człowiekiem i krzywdzę wielu ludzi i nasuwa mi się myślenie że przez to że jestem niedobry to nie zasługuje już na szczęście ani na to żeby ktoś mnie kochał-Ale uświadomiłem sobie że brak sprawiedliwości na świecie w tym przypadku jest dla mnie szansą bo w życiu jest tak że nie ma żadnej karmy i można być kanalią a mimo tego być szczęśliwym i kochanym

9 minut temu, kopanie po brzuchu napisał:

w jaki sposob? 

Sposób nieważny

Ważne że tak bardzo że przeze mnie płaczą i odechciewa im się żyć czyli chyba bardzo

14 minut temu, Klitek napisał:

Mi się wydawało że jeśli byłem dobrym człowiekiem i nie robiłem nikomu nic złego to należało mi się żebym miał przyjaciół żeby mnie ludzie lubili i żebym miał dziewczynę ale okazało się że w życiu nie ma sprawiedliwości ani nic się nikomu nie należy za dobre uczynki

Obecnie jestem dużo gorszym człowiekiem i krzywdzę wielu ludzi i nasuwa mi się myślenie że przez to że jestem niedobry to nie zasługuje już na szczęście ani na to żeby ktoś mnie kochał-Ale uświadomiłem sobie że brak sprawiedliwości na świecie w tym przypadku jest dla mnie szansą bo w życiu jest tak że nie ma żadnej karmy i można być kanalią a mimo tego być szczęśliwym i kochanym

De facto to chyba nawet osoby złe i które krzywdzą ludzi częściej są kochane niż osoby dobre

5 minut temu, kopanie po brzuchu napisał:

ważny, opisz co odpierradalasz 

A co jesteś takim sadystą że lubisz się dowiedzieć jak inni są krzywdzeni?

Przed chwilą, Klitek napisał:

A co jesteś takim sadystą że lubisz się dowiedzieć jak inni są krzywdzeni?

to po prostu bardzo interesujące co takeigo robisz 

10 minut temu, kopanie po brzuchu napisał:

to po prostu bardzo interesujące co takeigo robisz 

No nie wiem czy mogę ci zaufać

1 godzinę temu, Klitek napisał:

De facto to chyba nawet osoby złe i które krzywdzą ludzi częściej są kochane niż osoby dobre

Bzdura. Osoby, które krzywdzą, są nienawidzone, a nie kochane. Zawsze tak było, jest i będzie. Ja np. jak kogoś nienawidzę (mało mam takich osób, ale są), to z premedytacją bym takiej osobie nie pomogła, cokolwiek by to nie było, z zemsty. Jakby potrzebowała np. mojego szpiku, to specjalnie bym powiedziała, że nie zasłużyła, i żeby szukał/szukała innego genetycznego bliźniaka 😁 I fałszywie życzyłabym powodzenia, tak, że ta osoba by to wiedziała, że robię to wszystko specjalnie. Także sama (nie czekając na karmę) wymierzyłabym sprawiedliwość po swojemu takiej osobie, która mnie jakoś skrzywdziła. I miałabym z tego jeszcze dziką satysfakcję 😌

Ale nie wiem jak inni.

Co Wy na to, co napisałam? Macie podobnie, czy nie jesteście w ogóle mściwi i czekacie na złą karmę, która może nigdy nie nadejść? 😆

Edytowano przez Jestem Jaka Jestem

14 godzin temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Na szczęście mniej niż Ty 😄 

a dlaczego "kopanie po brzuchu" jest chore psychicznie?

13 minut temu, kopanie po brzuchu napisał:

będzie sparwiedliwość na świecie już wielokrotnie się pojawiała. 

jak sie przejawiała ta sprawiedliwość?

14 minut temu, kopanie po brzuchu napisał:

będzie sparwiedliwość na świecie już wielokrotnie się pojawiała. 

jakiej jesteś płci?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować