Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kopanie po brzuchu

w indiach to na przykład jak ktoś jest kryminalistą to mu dom burzą w ramach karym nie pomyślałem o tym aby wyburzyć siurkowi chacjende

Polecane posty

39 minut temu, kopanie po brzuchu napisał:

To myśl dalej :classic_biggrin:

Odrealnienie - LVL HARD :classic_biggrin:

6 minut temu, The Big Siur napisał:

widzisz zamiast kombinować z babcią komunistką jak tu nakraść mogłęś zrobic na buldożer teraz byś przynajmniej miał uczciwą pracę 

8 minut temu, The Big Siur napisał:

Wyglada na to, że tym 'odrealnionym' się jeszcze pogorszyło.

6 minut temu, kopanie po brzuchu napisał:

widzisz zamiast kombinować z babcią komunistką jak tu nakraść mogłęś zrobic na buldożer teraz byś przynajmniej miał uczciwą pracę 

Ale z tego co moi dziadkowie zgromadzili to mój ojciec z kolegą otworzyli pracownię architektoniczną - są jej właścicielami do dnia dzisiejszego plus moi starzy mają po dziadkach kilka nieruchomości. W jednej jest Żabka, w drugiej DOZ apteka w trzeciej już teraz nie wiem, ale to wszystko zarabia na siebie, więc nawet jakbym był takim pasożytem i żerował na rodzicach jak część okazów tutaj to i oni by dobrze żyli i ja bym dobrze żył :classic_cool:

Kara ma być w ramach prewencji, ale myślę że lepszy efekt dałoby fizyczne oznaczenie kryminalisty, tak że gdzie pójdzie to każdy by wiedział, że siedział i za co.

9 minut temu, The Big Siur napisał:

Ale z tego co moi dziadkowie zgromadzili to mój ojciec z kolegą otworzyli pracownię architektoniczną - są jej właścicielami do dnia dzisiejszego plus moi starzy mają po dziadkach kilka nieruchomości. W jednej jest Żabka, w drugiej DOZ apteka w trzeciej już teraz nie wiem, ale to wszystko zarabia na siebie, więc nawet jakbym był takim pasożytem i żerował na rodzicach jak część okazów tutaj to i oni by dobrze żyli i ja bym dobrze żył :classic_cool:

czy znasz termin "sprawiedliwość dziejowa"? 

Przed chwilą, kopanie po brzuchu napisał:

czy znasz termin "sprawiedliwość dziejowa"? 

Znam ale tak się zawsze pocieszają ci co zostali wyrũchani, ale to nie działa :classic_biggrin:

Przed chwilą, The Big Siur napisał:

Znam ale tak się zawsze pocieszają ci co zostali wyrũchani, ale to nie działa :classic_biggrin:

tak własciwie to działa za każdym razem. 

12 minut temu, kopanie po brzuchu napisał:

tak własciwie to działa za każdym razem. 

Niby kiedy zadziałało? Z mojej sytuacji wynika że nie działa właśnie :classic_biggrin:

Niby kiedy zadziałało? Z mojej sytuacji wynika że nie działa właśnie :classic_biggrin:

na przykład podczas rewolucji francuskiej, podczas powstania tajpingów w chinach i wielu innych sytuacjach. rozlew krwii jest wpisany w kod genetyczny człowieka i w pewnym momencie jest zawsze konieczny aby gatunek zaczął się odradzać jako nowy i silniejszy niż wcześniej. 

21 minut temu, kopanie po brzuchu napisał:

na przykład podczas rewolucji francuskiej, podczas powstania tajpingów w chinach i wielu innych sytuacjach. rozlew krwii jest wpisany w kod genetyczny człowieka i w pewnym momencie jest zawsze konieczny aby gatunek zaczął się odradzać jako nowy i silniejszy niż wcześniej. 

I jesteś przekonany że podczas takich zawieruch dokonuje się sprawiedliwość dziejowa? Bo mnie się wydaje że za każdym razem biedni i klasa średnia dostają po dũpie, a ci co byli ustawieni przed są też ustawieni po :classic_cool:

Edytowano przez The Big Siur

I jesteś przekonany że podczas takich zawieruch dokonuje się sprawiedliwość dziejowa. Bo mnie się wydaje że za każdym razem biedni i klasa średnia dostają po dũpie, a ci co byli ustawieni przed są też ustawieni po :classic_cool:

nie, lud dokonuje dzieła sprawiedliwości. 

8 minut temu, kopanie po brzuchu napisał:

nie, lud dokonuje dzieła sprawiedliwości. 

Nie ma żadnego dzieła sprawiedliwości :classic_biggrin: Jest podburzona tłuszcza, tak mądra jak najgłupszy osobnik wchodzący w jej skład. Po każdej rewolucji w czasach nam współczesnych “ludowi” zdawało się, że dokonuje sprawiedliwości a tak na prawdę władzę obejmowali cwaniaki i manipulatorzy :classic_cool:

1 minutę temu, The Big Siur napisał:

Nie ma żadnego dzieła sprawiedliwości :classic_biggrin: Jest podburzona tłuszcza, tak mądra jak najgłupszy osobnik wchodzący w jej skład. Po każdej rewolucji w czasach nam współczesnych “ludowi” zdawało się, że dokonuje sprawiedliwości a tak na prawdę władzę obejmowali cwaniaki i manipulatorzy :classic_cool:

nie prawda. każda rewolucja gdy już się kończyła rozpoczynała okres odbudowy, współpracy i realnego postępu. 

4 minuty temu, kopanie po brzuchu napisał:

nie prawda. każda rewolucja gdy już się kończyła rozpoczynała okres odbudowy, współpracy i realnego postępu. 

No tak. Gamonie się wyrzynali, a zamożni ludzie z głową na karku udawali się gdzieś gdzie bylo spokojnie żeby przeczekać :classic_biggrin: A potem jak już był okres odbudowy to wracali z pieniędzmi i i tak byli ustawieni :classic_cool:

Gdyby było tak jak twierdzisz, to razem ze starymi i dziadkami powinienem mieszkać w kawalerce w bloku popeerelowskim i jeździć do pracy komunikacją miejską, bo moi dziadkowie powinni wszystko stracić po 89 :classic_sleep:

Edytowano przez The Big Siur

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się