Hellena.De.Vil 2058 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, Wsedno napisał: Wy tez nigdy nie obieracie pieczarek? ja nie obieram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2058 Napisano 6 godzin temu buuu nie załapałam się na lajwa a tak pięknie go zareklamowałyście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plus 777 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, panna stara napisał: Krnąbrny bachor się uruchomił. Teraz to sobie myślę, że leon to i tak za mało kasy od niej dostał. Za życie z taką furiatką, powinien mieć odszkodowanie wypłacane co miesiąca do końca życia. Mam wrażenie, że ona jak potrzebuje się powyżywać, powyzywać, to odpala lajwa. No dzisiaj była wyjątkowo w formie Już sobie wyobrażam co musiało się dziać podczas ataku ze szpadlem. 1 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2557 Napisano 6 godzin temu 44 minuty temu, Syreni śpiew napisał: Może jej się czarna pała rozładowała. Albo ładowarkę zgubiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 938 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Plus napisał: No dzisiaj była wyjątkowo w formie Już sobie wyobrażam co musiało się dziać podczas ataku ze szpadlem. Coś jest nie tak, że się tak odpala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2557 Napisano 6 godzin temu 26 minut temu, Wsedno napisał: Wy tez nigdy nie obieracie pieczarek? Ja tam obieram bo wiem na czym rosną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2557 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, panna stara napisał: Krnąbrny bachor się uruchomił. Teraz to sobie myślę, że leon to i tak za mało kasy od niej dostał. Za życie z taką furiatką, powinien mieć odszkodowanie wypłacane co miesiąca do końca życia. Mam wrażenie, że ona jak potrzebuje się powyżywać, powyzywać, to odpala lajwa. On to powinien mieć płacone szkodliwe 10 lat z takim człowiekiem to musiało być wyzwanie, a za kwarantannę i ten okres zamknięcia i sam na sam tylko z nią order cierpliwości i wytrzymałości. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2814 Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, evoiva napisał: Albo ładowarkę zgubiła Moze wkladala odwrotnie albo pomylila dziury? 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5464 Napisano 5 godzin temu 54 minuty temu, Mi a napisał: Ale się odpaliła na sam koniec o komentarzu o… maśle;) na Mazurach siwa powiedziała we vlogu, że nie kupiła masła bo była promka 3za2. Ktoś nie skumał o co jej chodzi i jej napisał, że… jak jest promka to można kupić jedno masło. A jej chodziło o to, że przez promkę nie było już masła tylko margaryna. Moim zdaniem to był nawet śmieszny komentarz, a ta robi z siebie ofiarę, że ona musi takie rzeczy tłumaczyć, że chce gadać z ludźmi na swoim poziomie. Ktoś jej napisał na livie, że margaryna jest ok i że to jest mit, że jest niezdrowa. I siwa znowu się odpaliła, że nie o tym gada. Życie z nią to musiała być katorga. Jak nie potrafi sie wypowiedzieć o co jej chodzi to może mieć pretensje tylko do siebie. Niech sie nauczy precyzyjnie wypowiadac bo nikt sie nie bedzie domyslac o co jej chodzi. Sama powiedziała, ze nie kupila masła bo była promka 3 za 2 więc co ma za problem? Rozmowa z nią to musi być jakiś matrix. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plus 777 Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, evoiva napisał: On to powinien mieć płacone szkodliwe 10 lat z takim człowiekiem to musiało być wyzwanie, a za kwarantannę i ten okres zamknięcia i sam na sam tylko z nią order cierpliwości i wytrzymałości. Myślała, że złapała pana boga za nogi, pandemia, kwarantanna, Leon z daleka od wszelkiego zła, a tu taki psikus, odjechał, aż się kurzyło w siną dal.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7366 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, evoiva napisał: On to powinien mieć płacone szkodliwe 10 lat z takim człowiekiem to musiało być wyzwanie, a za kwarantannę i ten okres zamknięcia i sam na sam tylko z nią order cierpliwości i wytrzymałości. Pomidor myślał, że przy celebrytce będzie miał lekkie, dostatnie życie. Okazało się że trafił do wariatkowa, siwa baba jaga żre, śpi do południa, a jak wstanie oczekuje obsługi i wdzięczności. 3 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5464 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 39 minut temu, Hellena.De.Vil napisał: ja nie obieram Ja obieram. Kiedyś nawet nie wiedziałam, że można nie obierac. Jak się o tym dowiedziałam to probowalam się przełamać ale nie dam rady. Kiedy widze mikro resztki ziemi pod kapeluszem ( a myje każda z osobna nie jak siwa, ktora tylko oplukuje ) to nie wytrzymuje i biorę się za obieranie. I ta skórka, no nie. Chyba że muszą być mega swieze ale i tak ciężko moim zdaniem dokładnie je domyc. To już wolę te 5 min poswiecic na obieranie. Ale ja z tych co kazda żyłeczke i wszystko co mi sie nie podoba z szynki wykrajam. Więc ma mnie nie patrz. Edytowano 5 godzin temu przez Etoile 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 938 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Dobra _Dusza napisał: Pomidor myślał, że przy celebrytce będzie miał lekkie, dostatnie życie. Okazało się że trafił do wariatkowa, siwa baba jaga żre, śpi do południa, a jak wstanie oczekuje obsługi i wdzięczności. I nie można było mieć znajomych, wypadów z nimi, spotkań, tylko przymusowo czuwać non stop przy niej w chatce czarownicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7366 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kingeczka napisał: I nie można było mieć znajomych, wypadów z nimi, spotkań, tylko przymusowo czuwać non stop przy niej w chatce czarownicy. Siw baba jaga lubi mieć parobka na podorędziu, stale do dyspozycji, żeby w razie czego móc wysłać go do kfc w środku nocy. To całodobowa opieka nad wariatką. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plus 777 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dobra _Dusza napisał: Siw baba jaga lubi mieć parobka na podorędziu, stale do dyspozycji, żeby w razie czego móc wysłać go do kfc w środku nocy. To całodobowa opieka nad wariatką. Podejrzewam, że nawet po Gorące Kubki musiał jeździć jak się damie zachciało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7366 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Plus napisał: Podejrzewam, że nawet po Gorące Kubki musiał jeździć jak się damie zachciało To wszystko może być słodkie i fajne w związku. Wtedy kiedy obie strony są symetryczne, uważne na siebie. U Siwej nie ma żadnej symetrii, żadnej uważności na drugiego człowieka, jest ONA. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plus 777 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Dobra _Dusza napisał: To wszystko może być słodkie i fajne w związku. Wtedy kiedy obie strony są symetryczne, uważne na siebie. U Siwej nie ma żadnej symetrii, żadnej uważności na drugiego człowieka, jest ONA. Oj tak, najważniejsze jest zaspokojenie jej potrzeb i tak idzie przez życie z tym przeświadczeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6508 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Plus napisał: Oj tak, najważniejsze jest zaspokojenie jej potrzeb i tak idzie przez życie z tym przeświadczeniem. Coraz bardziej koślawo, coraz głośniej sapiąc, w coraz obszerniejszych ciuchach Szerokiej drogi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7366 Napisano 5 godzin temu Smutna, egoistyczna baba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapustapusta 631 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Plus napisał: Oj tak, najważniejsze jest zaspokojenie jej potrzeb i tak idzie przez życie z tym przeświadczeniem. Ale akurat tak się składa, że nikt poza nią tego przeświadczenia nie podziela. Dlatego idzie przez życie zupełnie sama 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 938 Napisano 5 godzin temu Okropne to było jak się tym czarnym wibrem chwaliła, naprawdę musi być zakompleksiona, na kim to niby miało zrobić wrażenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plus 777 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kingeczka napisał: Okropne to było jak się tym czarnym wibrem chwaliła, naprawdę musi być zakompleksiona, na kim to niby miało zrobić wrażenie? Na Siutku? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monpiee 256 Napisano 5 godzin temu Pamiętam jak na Mazurach zamówiła te jeansy i narzekała, że za krótkie ale zostawiła bo szła chla ć i je ubrała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2557 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, Kingeczka napisał: Okropne to było jak się tym czarnym wibrem chwaliła, naprawdę musi być zakompleksiona, na kim to niby miało zrobić wrażenie? Tylko na jakim robi wrażenie jak rubaszna syngelka 40 plus opowiada o czarnej zabawce do nocnych zabaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7366 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Kingeczka napisał: Okropne to było jak się tym czarnym wibrem chwaliła Plastik pewnie od chińczyka, bez atestów, rakotwórczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 938 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, evoiva napisał: Tylko na jakim robi wrażenie jak rubaszna syngelka 40 plus opowiada o czarnej zabawce do nocnych zabaw Nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 938 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dobra _Dusza napisał: Plastik pewnie od chińczyka, bez atestów, rakotwórczy. Z temu bo tanio. To już lepiej banana albo ogórka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7366 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Kingeczka napisał: Z temu bo tanio. Ba, za darmo, w ramach współpracy. Powinna zademonstrować na filmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 35 Napisano 4 godziny temu Bezwstydnica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7366 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Anna Milska napisał: Bezwstydnica. Miała trudne dzieciństwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach