Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

3 minuty temu, Olejrycynowy napisał:

Mi polecił psycholog książkę”toksyczni rodzice”, ale to nie była terapia tylko konsultacja, miałam ich 5 dotyczących jednego problemu. 

Mnie też terapeutka poleciła (na ostatniej sesji!) kilka wartościowych wg niej tytułów. Najpierw jednak zapytała, czy w ogóle jestem zainteresowana sięganiem po tego typu lektury. Jakby mi coś kazała kupować, czytać, a potem o tym rozmawiać, to bym w te pędy zmieniła terapeutę. Wszelkie ćwiczenia albo dostawałam ustnie, albo na kartce, to były konkretne zadania, a nie omawianie książki. WTF.

I jeszcze czekolada z Dubaju okazała się scamem, co zobaczymy jutro na filmie😊 szok normalnie, jak to bylo? Jedna 170zl, dwie 160zl, a trzy 150zl? 

• Haha 2

19 minut temu, Syreni śpiew napisał:

Mnie też terapeutka poleciła (na ostatniej sesji!) kilka wartościowych wg niej tytułów. Najpierw jednak zapytała, czy w ogóle jestem zainteresowana sięganiem po tego typu lektury. Jakby mi coś kazała kupować, czytać, a potem o tym rozmawiać, to bym w te pędy zmieniła terapeutę. Wszelkie ćwiczenia albo dostawałam ustnie, albo na kartce, to były konkretne zadania, a nie omawianie książki. WTF.

Ona chodzi do tej szamanki z zielarskiego. Weszłam kiedy na jej live i opowiadała jak to przyszły jej klientki na terapię i płakały, ale ona dała im herbatki, uściska powiedziała, że wszystko będzie dobrze, wszytko się uda i wyszły zadowolone. Na prawdę to są słowa tej szamanki.

8 minut temu, Karolajnaaaaa napisał:

I jeszcze czekolada z Dubaju okazała się scamem, co zobaczymy jutro na filmie😊 szok normalnie, jak to bylo? Jedna 170zl, dwie 160zl, a trzy 150zl? 

Wcale niepodejrzane. 😄Tylko szypki mózg mógł się na to nabrać. Poza tym może się nie znam, ale dobrą drogą czekoladę to się w Belgii kupuje. Mogłaby się wybrać na jarmark do Brukseli, byłby kontent na vlogmasy. A wróć, pewnie by wsiadła w samolot do Berlina, o ile w ogóle dotarłaby na lotnisko.

1 minutę temu, Olejrycynowy napisał:

Ona chodzi do tej szamanki z zielarskiego. Weszłam kiedy na jej live i opowiadała jak to przyszły jej klientki na terapię i płakały, ale ona dała im herbatki, uściska powiedziała, że wszystko będzie dobrze, wszytko się uda i wyszły zadowolone. Na prawdę to są słowa tej szamanki.

Na grubo. Przypomnisz, jak się ta nawiedzona baba nazywa? Kiedyś ją na insta obczajałam, taka ruda wiedźma, ale zapomniałam nazwy.

5 minut temu, Syreni śpiew napisał:

Na grubo. Przypomnisz, jak się ta nawiedzona baba nazywa? Kiedyś ją na insta obczajałam, taka ruda wiedźma, ale zapomniałam nazwy.

Ziolazycia

Przed chwilą, Syreni śpiew napisał:

Dzięki 😄 

Już jej łysa nie obserwuję, czym tylko powierdziła nasze podejrzenia

• Like 1

1 minutę temu, Syreni śpiew napisał:

Dzięki 😄 

"Ruda wiedzma" zrobilas mi dzień😂

• Haha 1

1 minutę temu, Olejrycynowy napisał:

Już jej łysa nie obserwuję, czym tylko powierdziła nasze podejrzenia

Jakie podejrzenia? Chyba nie jestem w temacie. Może zazdrosna że tamta ma lepsze zycie od niej i lepiej wyglada choc jest po 50 tce.

Edytowano przez Etoile

Przed chwilą, Etoile napisał:

"Ruda wiedzma" zrobilas mi dzień😂

I wiedźma, i ruda, no to... 😄 I takiemu komuś powierzać swoje zdrowie psychiczne, jeeeezu... 

• Haha 1

15 minut temu, Syreni śpiew napisał:

Wcale niepodejrzane. 😄Tylko szypki mózg mógł się na to nabrać. Poza tym może się nie znam, ale dobrą drogą czekoladę to się w Belgii kupuje. Mogłaby się wybrać na jarmark do Brukseli, byłby kontent na vlogmasy. A wróć, pewnie by wsiadła w samolot do Berlina, o ile w ogóle dotarłaby na lotnisko.

Przecież ona kiedyś na lajwie kłóciła się, że prawdziwy Ronaldo i Messi robią bitwy na tiktoku. Jak jej pisali, że to ściema, to ludzi od głu*pich wyzywała i że uja wiedzą 😂😂😂😂

• Haha 4

Przed chwilą, GabrielaNowicki napisał:

Przecież ona kiedyś na lajwie kłóciła się, że prawdziwy Ronaldo i Messi robią bitwy na tiktoku. Jak jej pisali, że to ściema, to ludzi od głu*pich wyzywała i że uja wiedzą 😂😂😂😂

IQ w dolnej granicy normy. Albo na granicy 😄 Bez kitu.

• Like 1
  • Thanks 1

11 godzin temu, madziuszek napisał:

Dokładnie.

Nie kupiłam masła -> wcale nie oznacza, że nie kupiła, bo nie było. Zdanie, że nie kupiła, bo była promocja w ogóle, z punktu widzenia logiki nie ma żadnego sensu.

Z drugiej strony, każdy czasami stosuje skróty myślowe. Tylko że trzeba być jakimś agresywnym furiatem żeby reagować agresją na to, że ktoś nas nie zrozumiał.

Ale w jej przypadku to nie dziwi, pewnie dawno nie rozmawiała na żywo z drugim człowiekiem i zapomniała jak to jest 

1 godzinę temu, Etoile napisał:

Jakie podejrzenia? Chyba nie jestem w temacie. Może zazdrosna że tamta ma lepsze zycie od niej i lepiej wyglada choc jest po 50 tce.

Że to właśnie ta wiedźma jest jest terapeutką. 
teraz kazała jej kupić książkę i żeby się razem uczyć, pewnie o olejach, bo o czym z panią z zielarskiego? Taka terapia wszystko się zgadza, bo nic nie działa.

Ja się odważyłam skomentować jakiś filmik na tt, który ktoś wstawił dla beki i o zgrozo jaki na mnie wylał się hejt, że jak tak mogę, że co mnie obchodzi l, że kupuje obciachowe piżamki w wieku 40 lat. I uwaga dostałam pocisk po, którym będę się zbierać i chyba muszę iść na terapię, że nie mam najbystrzejszego wyrazu twarzy. I to tylko dlatego, że wyraziłam swoją opinię na temat tego, że baba w wieku 40 lat kupuje piżamki w hello kitty i ma zamiar wychodzić w nich do ludzi 😂 nie wierzę już w ludzkość 

• Like 3
  • Thanks 1

11 minut temu, Olejrycynowy napisał:

Że to właśnie ta wiedźma jest jest terapeutką. 
teraz kazała jej kupić książkę i żeby się razem uczyć, pewnie o olejach, bo o czym z panią z zielarskiego? Taka terapia wszystko się zgadza, bo nic nie działa.

Tylko czemu przestala ją obserwowac? 

7 minut temu, Luna01091995 napisał:

Ja się odważyłam skomentować jakiś filmik na tt, który ktoś wstawił dla beki i o zgrozo jaki na mnie wylał się hejt, że jak tak mogę, że co mnie obchodzi l, że kupuje obciachowe piżamki w wieku 40 lat. I uwaga dostałam pocisk po, którym będę się zbierać i chyba muszę iść na terapię, że nie mam najbystrzejszego wyrazu twarzy. I to tylko dlatego, że wyraziłam swoją opinię na temat tego, że baba w wieku 40 lat kupuje piżamki w hello kitty i ma zamiar wychodzić w nich do ludzi 😂 nie wierzę już w ludzkość 

To pokazuje jakie oglupione i zaslepione mogą być kobiety. Bronią nieporadne Goebel nieroba, który poza mniemaniem wyższości nie ma nic. Odkąd odszedł lef poziom wszelali poszedł w dół ale ...ki z szypkim muskiem dalej biją brawo i doceniają zaradność totalnie nieporadnej baby. Ba są w stanie stawać w szranki z logicznymi argumentami powtarzając nic nueznaczace słowa swej lysiejacej guru

• Thanks 1

Przed chwilą, arbuz napisał:

Mam nadzieję, że łysek wziął z Mazur swój kultowy kask. Czekam na strój grincha i kask do tego. Tak, Weroniczko załóż go będzie ci Ceplej, bo w końcu jest oCeplany😹

I z flachą wina pod pachą na hulajnodze 😂

16 minut temu, Luna01091995 napisał:

To są latające małpy siwej;) pod vlogiem jak tylko pojawi się jakiś „hejt” to zaraz przylatuje mama dorotka i inne jej alter ego i siwej i zaczyna się bombardowanko;)

• Like 2

Przed chwilą, Luna01091995 napisał:

Pocieszę 😀 ja już byłam ofermą, patologią 😂😂😂 ludzie chyba wyzywają innych tymi nazwami, którymi ktoś ich obsypał 😂

Żeby mieć nienajbystrzejszy wyraz twarzy (a wiemy jaki ma cesarzowa) to chyba trzeba wyglądać jak wyschnięty bobek po roku 😂

• Like 1

52 minuty temu, Etoile napisał:

Tylko czemu przestala ją obserwowac? 

przestała już obserwowac pania od kursow z ameryki. 

myśle, że to podobny przypadek 😄

Cesarzowa zaciera ślady, szybko, gdy larwy wyłapią smaczki 😄

13 godzin temu, Luna01091995 napisał:

Obczaiłam go i to chyba jakiś młody gościu 🤔 jakby zainteresował się Siwą to by był cud albo chłop ślepy 😂

Może szuka matki zastępczej hahaha

3 godziny temu, Karolajnaaaaa napisał:

Dobrze jej tak. To karma za łakomstwo.

8 minut temu, Czarnula40 napisał:

Może szuka matki zastępczej hahaha

Dobrze lawry wyczaiły, że jest tak dziecko i pani też jakaś z kontem prywatnym. Ja bym ich zostawiła w spokoju. Pewnie jak koleś pracuje w sklepie to siedzi na różnych lajwach z nudów i tyle jak miliony ludzi.

5 godzin temu, Sowa z Mazur napisał:

🍅🍅🍅🍅🍅 

Off topik

Dzięki za polecenia telefonów kilka wątków temu. Jest Samsung 😀

Samsungi najlepsze 👍👍👍🫶🫶🫶

• Like 1

1 godzinę temu, Hellena.De.Vil napisał:

przestała już obserwowac pania od kursow z ameryki. 

myśle, że to podobny przypadek 😄

Cesarzowa zaciera ślady, szybko, gdy larwy wyłapią smaczki 😄

Ona sama mówi, że nie obserwuje miejsc w które chodzi, widocznie w tych przypadkach się zreflektowała. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się