Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

42 minuty temu, madziuszek napisał:

Z komentarzy:

"Osobiście nie stać mnie na większość tych droższych rzeczy jakie kupujesz, jak torebki z Hermesa, ale mimo mojego budżetu i własnych możliwości nie widzę problemu z hulami jakie pokazujesz i oglądam je z przyjemnością. Wartości jakie dają mi Twoje filmy są nieocenione, ze względu na to jaką mądrą i ciepłą jesteś kobietą. Dla mnie są cenne również z wielu innych powodów... Przychodzę tu jak do przyjaciółki, takiej z którą można szczerze pogadać i poczuć się lepiej po całym dniu. Masz w sobie coś takiego, że uwielbiam na Ciebie patrzeć, słychać Cię i często czerpię inspiracje do życia, w jaki sposób radzić sobie w kryzysie życiowym i depresji. Oglądam Cię dla własnej przyjemności i zawsze czekam na nowy dzień z Twojego życia. Rozśmieszasz mnie, bawisz, razem płaczemy i czytamy podobne książki. Jak zawsze pozdrawiam ciepło. ❤"

Powiedzcie proszę, że to któraś z was, a nie na serio 😄 

Inspiracje do życia? Ale czym tam się można zainspirować... Bo niektóre youtuberki też niby siedzą w domu ale przynajmniej sprzątają, gotują... Coś tam można u nich posłuchać i się zmotywować. A u Siwej? Wiecznie zmęczonej pedantki i autorki ebooka króy daje radość (zwłaszcza larwom🤣)?

7 godzin temu, Kingeczka napisał:

Zastanawiam się czy dla loluta ciągle podnoszenie nie jest szkodliwe, zawsze słyszałam że psy nie lubią tulenia i podnoszenia, a lolut jeszcze ma coś z nogą nie tak i do tego gruby jest musi mu mocno to gnieść we wnętrzności.

Ten pies ma przechlapane. Szkoda. Jak była malutka to taka fajna wesoła była. Dalej jest fajna ale wygląda jakby cały czas cierpiała.

• Thanks 1

26 minut temu, Ta_z_1_ napisał:

Ten pies ma przechlapane. Szkoda. Jak była malutka to taka fajna wesoła była. Dalej jest fajna ale wygląda jakby cały czas cierpiała.

Widziałam kilka starszych filmów z małą Lolą (miała tam chyba roczek) to był zupełnie inny piesek, wesoły, ruchliwy, a teraz jest leniwy jak pańcia i wygląda cały czas jakby spał.

• Like 1

3 minuty temu, kinga2208 napisał:

Widziałam kilka starszych filmów z małą Lolą (miała tam chyba roczek) to był zupełnie inny piesek, wesoły, ruchliwy, a teraz jest leniwy jak pańcia i wygląda cały czas jakby spał.

Nie jest leniwa, psy pies nie jest leniwy. Ma problem zdrowotny i emocjonalny. Siwa ją utuczyła i zaniedbała. Może nie celowo, ale z głupoty, robi jej krzywdę.

49 minut temu, PandaCzerowna napisał:

To może być na serio. Znam kobiety które mogą traktować Siwą poważnie. Dla dziewczyny pracującej w żabce (bez urazy), która ma olewającego ją faceta z piwnym brzuchem, mającej nudne i monotonne życie z którego nie jest zadowolona, taka Siwa wydaje się kobietą sukcesu i luksusowo żyjącą. A co więcej Siwa jest jej bliższa niż kobieta wykształcona, z karierą i pasjami. Bo taka jest dla niej trudniejsza w odbiorze. A Siwa to ona sama, ale w wersji w której się poszczęściło i spadło z nieba to o czym marzy.

Mogą to być również kobiety mieszkające w małych miasteczkach lub na wsi i pracujące nawet w biurze (jakieś MOPSY itp.), które zarabiają najniższą krajową i w domach im się nie przelewa do tego mają facetów, którzy też albo niewiele zarabiają albo np. siedzą na bezrobotnym. Dla nich Siwa też może jawić się jako osoba zamożna (paczkomat, posiadłość ziemska, wieczne zakupy i przyjemności (droższe żarcie na dowóz, wyjazdy na wibracje) , która sama decyduje o sobie. 

2 minuty temu, PandaCzerowna napisał:

Nie jest leniwa, psy pies nie jest leniwy. Ma problem zdrowotny i emocjonalny. Siwa ją utuczyła i zaniedbała. Może nie celowo, ale z głupoty, robi jej krzywdę.

Z wrodzonej głupoty, ale też przekory wobec wielokrotnych napomnień weta, z braku empatii wobec zwierzęcia, ze stawiania swoich potrzeb zawsze na pierwszym miejscu, nawet kosztem zdrowia innych - czyli jak dla mnie celowo.

• Like 1

4 minuty temu, PandaCzerowna napisał:

Wiem, że siwa ją utuczyła i to przez to, ale napisałam jak to wygląda na filmikach.

43 minuty temu, Ta_z_1_ napisał:

Inspiracje do życia? Ale czym tam się można zainspirować... Bo niektóre youtuberki też niby siedzą w domu ale przynajmniej sprzątają, gotują... Coś tam można u nich posłuchać i się zmotywować. A u Siwej? Wiecznie zmęczonej pedantki i autorki ebooka króy daje radość (zwłaszcza larwom🤣)?

Zauważyłam, że ona znowu się udziela w komentarzach pod różnymi nickami, więc może ona napisała ten elaborat dziękczynny? 

16 minut temu, Syreni śpiew napisał:

Z wrodzonej głupoty, ale też przekory wobec wielokrotnych napomnień weta, z braku empatii wobec zwierzęcia, ze stawiania swoich potrzeb zawsze na pierwszym miejscu, nawet kosztem zdrowia innych - czyli jak dla mnie celowo.

Dlatego uważam że powinny być regulacje prawne odnośnie posiadanych zwierząt. To komediodramat że każdy może przynieść do domu jakiekolwiek żywe stworzenie chce, niezależnie od tego czy nadaje się do opieki nad nim i czy nie będzie robić mu krzywdy. Siwa powinna mieć zakaz posiadania zwierząt.

• Like 2

1 godzinę temu, madziuszek napisał:

Z komentarzy:

"Osobiście nie stać mnie na większość tych droższych rzeczy jakie kupujesz, jak torebki z Hermesa, ale mimo mojego budżetu i własnych możliwości nie widzę problemu z hulami jakie pokazujesz i oglądam je z przyjemnością. Wartości jakie dają mi Twoje filmy są nieocenione, ze względu na to jaką mądrą i ciepłą jesteś kobietą. Dla mnie są cenne również z wielu innych powodów... Przychodzę tu jak do przyjaciółki, takiej z którą można szczerze pogadać i poczuć się lepiej po całym dniu. Masz w sobie coś takiego, że uwielbiam na Ciebie patrzeć, słychać Cię i często czerpię inspiracje do życia, w jaki sposób radzić sobie w kryzysie życiowym i depresji. Oglądam Cię dla własnej przyjemności i zawsze czekam na nowy dzień z Twojego życia. Rozśmieszasz mnie, bawisz, razem płaczemy i czytamy podobne książki. Jak zawsze pozdrawiam ciepło. ❤"

Powiedzcie proszę, że to któraś z was, a nie na serio 😄 

Gdzie niby siwa ma torebkę Hermes? Karolina zrobiła ostatnio film o drogich torebkach, i szczerze jak nie oglądam jej, to ten film obejrzalam do konca i ma on wartościowe przeslanie. 

16 minut temu, GabrielaNowicki napisał:

Zauważyłam, że ona znowu się udziela w komentarzach pod różnymi nickami, więc może ona napisała ten elaborat dziękczynny? 

Wcale by mnie to nie zdziwiło, tam w głowie jest taki wicher, że wszystko jest mozliwe.

8 minut temu, evoiva napisał:

Wcale by mnie to nie zdziwiło, tam w głowie jest taki wicher, że wszystko jest mozliwe.

Mnie po prostu pasuje ten elaborat do jej możliwości intelektualnych, a widziałam, że się odpalila z kilu kont, więc ta megalomańska rozprawka jest w jej guście i możliwościach. Została wychwalona dokładnie tak samo jak o sobie mówi i myśli. 

• Like 1

1 godzinę temu, Ta_z_1_ napisał:

Nie inspiruje Cie laska, ktora ma problem z zakladaniem butow,? 🤣

Edytowano przez Busz3131
  • Thanks 1
  • Haha 1

28 minut temu, evoiva napisał:

Gdzie niby siwa ma torebkę Hermes? Karolina zrobiła ostatnio film o drogich torebkach, i szczerze jak nie oglądam jej, to ten film obejrzalam do konca i ma on wartościowe przeslanie. 

Odpowiadam. Siwa ma torebkę Hermesa... w marzeniach.

• Haha 1

4 minuty temu, Busz3131 napisał:

Nie inspiruje Cie laska ktora ma problem z zakladaniem butow,? 🤣

Ja tam jeszcze jestem w stanie się schylić 🤣 brzuch ani tzytzuszki mi aż tak tego nie utrudniają 🤣

• Like 1

13 minut temu, GabrielaNowicki napisał:

Mnie po prostu pasuje ten elaborat do jej możliwości intelektualnych, a widziałam, że się odpalila z kilu kont, więc ta megalomańska rozprawka jest w jej guście i możliwościach. Została wychwalona dokładnie tak samo jak o sobie mówi i myśli. 

A WOW i Dorota się pojawiają?

• Like 1

53 minuty temu, PandaCzerowna napisał:

Mam wrażenie, że Lolut zblokował się, gdy Pancia sprowadziła Rózię.

Potem kapęła się, że Lolutek nie zbiera sympatii widzów, na jaką liczyła więc  skupiła się na faworyzowaniu Rózi.

Róziu to, Róziu tamto.. zrobiła wszystko, żeby poróżnić te psy i wytworzyć w nich rywalizację o jej względy. 

Rózia się stara, ale Lolut odpuścił.

To tylko pogorszyło sprawę.

Ps. Nie znam się na psach, jestem kociarą, ale to moje obserwacje. 

• Like 2

Zresztą nie ukrywajmy.... Siwa na lajwach Lolę przetrzymuje ile tylko może żeby tylko z nią nie pójść na siku a tu nagle musi mieć buty które można tylko wsunąć i wybiec z domu? 😅 No bez jaj 🤣

6 minut temu, madziuszek napisał:

Kto kupuje czekoladę za 150zł? ... Z Dubaju... Masakra.

Z tiktok szopu... 🤣

4 minuty temu, !GA napisał:

Mam wrażenie, że Lolut zblokował się, gdy Pancia sprowadziła Rózię.

Potem kapęła się, że Lolutek nie zbiera sympatii widzów, na jaką liczyła więc  skupiła się na faworyzowaniu Rózi.

Róziu to, Róziu tamto.. zrobiła wszystko, żeby poróżnić te psy i wytworzyć w nich rywalizację o jej względy. 

Rózia się stara, ale Lolut odpuścił.

To tylko pogorszyło sprawę.

Ps. Nie znam się na psach, jestem kociarą, ale to moje obserwacje. 

Moim zdaniem Lola zwyczajnie nie ma siły bo tusza jej przeszkadza. Co chwila na lajwach słychać jak kaszle. Dodatkowo Siwa ostatnio przyznała się że robiła badania i Lola ma coś z nóżką. Nie chciała powiedzieć jak ta choroba się nazywa ale powiedziała że w przeszłości może doprowadzić do gnicia kości i amputacji nóżki.

• Like 1

8 minut temu, Ta_z_1_ napisał:

Moim zdaniem Lola zwyczajnie nie ma siły bo tusza jej przeszkadza. Co chwila na lajwach słychać jak kaszle. Dodatkowo Siwa ostatnio przyznała się że robiła badania i Lola ma coś z nóżką. Nie chciała powiedzieć jak ta choroba się nazywa ale powiedziała że w przeszłości może doprowadzić do gnicia kości i amputacji nóżki.

W takim razie dziwnie brzmią słowa Siwej: Lolutku, ja bym ci dała smaczki, ale pan doktor nie pozwolił...

No tak, dałaby...

Poza tym myślę, że ten pies ją irytuje, wbrew temu, co stara się pokazać. 

Kiedyś mówiła, że nie lubi nadmiernie jazgotliwych, szczekających psów. 

Byłam zdziwiona, że zdecydowała się na tą rasę. 

Edytowano przez !GA

46 minut temu, evoiva napisał:

Teraz jest wysyp tych filmów na yt, jest jakas moda na tytuły, że ''dobra luksusowe'' upadaja, coś tam i każda teraz jest mądra.

Wg mnie jak laska ma 20 takich torebek to to się nudzi w pewnym wieku i mozna se tak popitolić do kamery, a te bidne, co ich nigdy nie było staC się cieszą, że wreszcie te bogate poszły po rozum do głowy i juz będą sobie równe. Nie, nie będą. karolina dalej te szanele będzie miała, jak coś jej wpadnie w oko to sobie kupi i nagra film, że to chwilowa słabość. Jak się coś bardzo chce mieć, czy dlatego że nas yt zaprogramował, czy dlatego, że "bo tak", to żaden piękny przekaz nie pomoże. Ja mam kilka droższych torebek i teraz też uważam, że trochę to bez sensu było. Ale wtedy chciałam i kupiłam. Torebki dalej lubię, wybieram tańsze, ale tych droższych nie oddam na dary, nie wyrzucę i nie spalę i nie będę robić kazań młodzieży, żeby lepiej odkładali na rachunki za prąd.

Siwa robi cyrk - wydzyce, mam leniwe psy, a moze chodzenie sprawia loli bol? Ale nie martwce se, steki i smaczki jom uleczom. 

P.s. biala robi gdzie popadnie, to tez nie chce jej sie wychodzic na spacery. 

Edytowano przez Busz3131

1 minutę temu, Busz3131 napisał:

Siwa robi cyrk - wydzyce, mam leniwe psy, a moze chodzenie sprawia loli bol? Ale nie martwce se, steki i smaczki jom uleczom. 

Amputacja nogi się będzie nieźle klikać ;/

• Like 1

23 minuty temu, madziuszek napisał:

Kto kupuje czekoladę za 150zł? ... Z Dubaju... Masakra.

Fenomenem tych czekolad jest nadzienie - połączenie greckiego ciasta Katafi i kremu pistacjowego. Stacjonarnie pewnie są tańsze - w moim mieście jedna kawiarnia sprzedaje tą czekoladę w okresie przedświątecznym. W życiu nie dałabym tyle na czekoladę.

• Like 1

Ja to lubię jeść takie regionalne potrawy/dziwadła jak jestem w podróży. Wtedy nawet jak coś kosztuje dużo, to warto przymknąć oko dla doświadczenia, wiedzy, fajnych wspomnień. Zakolak jak dla mnie odwalił akcję roku z zamawianiem czekolad w systemie "promocyjnym" na kilometr śmierdzacy przekrętem, w dodatku przez chiński sklep. Moje dzieci (podstawówka) by się na to nie nabrały.

• Like 3

8 minut temu, biednakicia napisał:

Amputacja nogi się będzie nieźle klikać ;/

I do tego pustak zrobi z tego swojom tragedie. ☹️

• Sad 2

3 minuty temu, kinga2208 napisał:

Fenomenem tych czekolad jest nadzienie - połączenie greckiego ciasta Katafi i kremu pistacjowego. Stacjonarnie pewnie są tańsze - w moim mieście jedna kawiarnia sprzedaje tą czekoladę w okresie przedświątecznym. W życiu nie dałabym tyle na czekoladę.

A kupilabys za małe klapki na zimę za 500zl? A naklejki hello kitty na Buze? A białe "futro" z wypadającym włosiem? A króliczka dla psa do ruch*Ania  nawet jak to pisze to czuję cringe 🤣

• Like 2
  • Haha 2

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się