Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Co sądzicie, szczerze o takim cliche z cyklu

Polecane posty

15 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Bardzo dobrze mi sie wczoraj spalo, Tobie tez radze mniej sie przejmowac co kto o Tobie napisal.

W ogole splywa to po mnie, ale skoro ktoś wnikliwie bada sprawe to ja na to jak na lato. Mi tez znakomicie sie spało  

9 minut temu, The Big Siur napisał:

Wiem na pewno, że biologicznie Ty masz dwa razy tyle, bo umysłowo i emocjonalnie to zgodzę się że masz 12 :classic_biggrin:

Czy odwrotnie? 😁

1 minutę temu, Hypedotella napisał:

Czy odwrotnie? 😁

Speaking of: Ty się w tym Los Angeles urodziłaś?

10 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Bananowe dzieci balujące za hajs ojca zawsze się dziwią ze przeciętny człowiek spędza czas wolny na sprzątanie. One nie muszą tego robić bo zawsze do domku przychodziła pani ukrainka i ogarniała. Wtedy można sobie żyć i jeździć po świecie nie mając na głowie kredytu czy obowiązków. I jeszcze można innych w międzyczasie pouczać i szydzić ze nie moga sobie pozwolic na beztroskie zycie. Przeciętny człowiek musi godzić wszystkie obowiązki. Zwłaszcza gdy posiada dzieci. Myślę że nikomu normalnego nie muszę tłumaczyć że związek przeciętnych ludzi nie wygląda jak miesiąc miodowy po x latach. Ludzie zaś oderwani od realiów jak nasza klitusia zawsze będa niezaspokojeni bo żyja fantazjami o nieprzeciętności a takie życie dotyczy tylko majętnych. Takie są fakty. To chyba najbardziej zakłamana i fałszywa osoba tutaj. Wielka oredowniczka nie hejtowania z której jad i poczucie lepszości wylewa się w każdym zdaniu. Idz bananowcu prostować banany i śnij dalej o wpjerdalaniu kawioru przy blasku księżyca bo sobota to dzień intymności.

czy to nie jest nieco podobne do tego, co Ty robisz tu od pra-pra-wieków? 😎 z tą różnicą,  że Ty masz o to żal i zawiść, że ktoś ma, a Ty nie...i czy nie zaczyna sie od Ciebie i Twej paczki z kafe? 😜

To moze zacznij to pouczanie od siebie i swej przyklaskujacej kafe paczki z pretensjami do calego swiata ( byle nie do siebie )👋😎

Edytowano przez Hypedotella

nie czarujmy się, każdy kto tutaj przesiaduje to zwyczajny przegryw w życiu realnym. nikt zarobiony, mający hobby, zainteresowania, ciekawą prace, znajomych, a przede wszystkim partnera/parntnerke, nie siedziałby na tak przegrywskim forum. Bo jeszcze można popisać coś na forum tematycznym, jakimś motoryzacyjnym, komputerowym, sportowym, cokolwiek co łączy ludzi jakaś pasja, ale tutaj? to jest gadanie bzdet trzy po trzy, samo bredzenie i piszą to same zdesperowane osoby , które sa własnie przegrywami

Przed chwilą, Raper spod żabki napisał:

nie czarujmy się, każdy kto tutaj przesiaduje to zwyczajny przegryw w życiu realnym. nikt zarobiony, mający hobby, zainteresowania, ciekawą prace, znajomych, a przede wszystkim partnera/parntnerke, nie siedziałby na tak przegrywskim forum. Bo jeszcze można popisać coś na forum tematycznym, jakimś motoryzacyjnym, komputerowym, sportowym, cokolwiek co łączy ludzi jakaś pasja, ale tutaj? to jest gadanie bzdet trzy po trzy, samo bredzenie i piszą to same zdesperowane osoby , które sa własnie przegrywami

Nie czarujcie się :classic_cool:

6 minut temu, Hypedotella napisał:

W ogole splywa to po mnie, ale skoro ktoś wnikliwie bada sprawe to ja na to jak na lato. Mi tez znakomicie sie spało  

Aha, i dlatego zakladasz o tym temat, rozumiem.

• Haha 1

14 minut temu, The Big Siur napisał:

Speaking of: Ty się w tym Los Angeles urodziłaś?

Niektórzy rodzą się w Pcimiu dolnym a mają większe pojęcie o ludziach i świecie.

2 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Nie wydaje mi się. Ty zaprzeczasz faktom i wmawiasz ludziom ze kłamią z automatu ze maja partnera i jakiekolwiek życie podczas gdy to swieta prawda. Ja prawdę przyjmuje do wiadomości i nie wpieram ludziom ze sa samotni bo ich wizja życia nie pasuje do mojej. Ty bezustannie starasz się naginać rzeczywistośc aby ci pasowała do własnych wyobrażeń przy jednoczesnym promowaniu peace and love co jest groteskowe. Zal i zawiść? Bynajmniej. Gratuluję jeśli życie cie rozpieszcza ze możesz sobie pozwolić na wspaniale chwile beztroski bo to fajne ale ty nie rozumiesz ze jestes wyjątkiem. I to że ty zyjesz inaczej w związku nie oznacza automatycznie ze cudze związki są be albo nie ma ich w ogóle bo odbiegają od twoich wyśrubowanych norm. Jesteś infantylna i fałszywa. Kolo důpy mi latasz i ty i twoje życie serio. Mnie zenuje sam fakt że jesteś hipokryta do potęgi ntej. Skoncz pozować i badz sobą. Nie stać cie na to. Wiem. 

Nie czytam tego nawet, bo kazdy Cie tu juz dobrze zna i wie co jestes za jedna, tak, ze zawiedziesz sie sadzac , ze kogos tu w ogole obchodza Twe wymysły 😁

Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Niektórzy rodzą się w Pcimiu dolnym a mają większe pojęcie o ludziach i świecie.

To nie to - chcę po prostu coś ustalić bapka :classic_smile:

1 godzinę temu, The Big Siur napisał:

No właśnie jak to ogłosiłem, to któraś t tutejszych niewiast rzuciła, że to pewnie 4 tydzień, i jak ostatnio z żoną liczyliśmy, to sobie pomyślałem - mamy wiedźmę na kafeterii, bo ze wszystkich znaków na niebie i ziemi wynika że to był właśnie 4 tydzień :classic_cool:

Stara w ciąży? Gratulacje siur.

Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Stara w ciąży? Gratulacje siur.

Podziękował :classic_smile:

22 minuty temu, The Big Siur napisał:

W którym miejscu mądruję się o pobycie w USA? Uważasz że jak leciałem do Kanady to nie miałem prawa wiedzieć jakie są procedury jak się leci do USA? Akurat to każda rozgarnięta osoba wtedy wiedziała, bo do Kanady nie trzeba się już było ubiegać o wizę jak się miało paszport biometryczny, tylko jak Cię wpuszczali to dostawałaś półroczną wizę turystyczną, a do USA trzeba było przejść całą procedurę wizową przed wylotem, i nawet jak byliśmy wtedy nad Niagarą i chcieliśmy sobie przejść na amerykańską stronę tylko zobaczyć amerykańską część wodospadu, to okazało się że no way, bo bez wizy nie przepuszczają :classic_cool:

Madrowales o sie na temat jak to sie niby zyje w USA. 

Przed chwilą, Hypedotella napisał:

Madrowales o sie na temat jak to sie niby zyje w USA. 

Kiedy się niby tak mądrowałem? Przy jakiej okazji?

16 minut temu, Raper spod żabki napisał:

Dokladnie tak. 😎

Dokladnie tak. 😎

Napisała osoba która na tym forum kłóciła się sama ze sobą na pustych topikach do 3 nad ranem :classic_laugh:

14 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Aha, i dlatego zakladasz o tym temat, rozumiem.

Wlasnie dlatego. 😎

1 minutę temu, The Big Siur napisał:

Napisała osoba która na tym forum kłóciła się sama ze sobą na pustych topikach do 3 nad ranem :classic_laugh:

widzę, że pojechał Ci po rajtach uswiadamiajac fakty 😁

Przed chwilą, The Big Siur napisał:

To wszystko to są prowokacje. Chociaż założę się że jak tu ktos wspomniał osoba ta przeżywa jakiś kryzys emocjonalny a tymi prowokacjami próbuje jedynie sobie pomóc. Dlatego nie ma sensu chyba dobijać czlowieka bo jeszcze se żyły podetnie dla większej dramaturgii. Po co dokładać roboty ratownikom medycznym.

6 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Nie liczyłam na nic innego. Jesteś zwykłym tepakiem który po prostu sprawia dobre wrażenie poczatkowe. No lepiej późno niż wcale soł. Dziwię się że chce ci się ciągnąć te niesmieszna parodie. Lecz nie mój cyrk ani małpy tym bardziej. Ale życie cie kopnie w jaja i sobie przypomnisz słowa wjeczorno kiedyś. Łona bet? Bajbaj pozdrawiam serdecznie

Hehe

pojechał Ci po rajtach ? 😁

Ale to jest Tosziro który bał się jak do niego z roboty dzwonili czemu nie przyszedł i chował się pod biurko więc nie wiem w jaki sposób miałby mi po czymkolwiek cokolwiek :classic_biggrin:

Ludzie wchodzą tutaj też dla rozrywki. On popełnia podstawowy błąd logiczny. To tak jak powiedzieć, że każdy kto jest w ZOO to zwierzę. A są jeszcze zwiedzający :classic_cool:

2 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Pusty śmiech do 4 ścian psychiatryku umysłowego. 

I kto to pisze 😁

I kto to pisze 😁

Ja. Podobno nie czytasz mojego bełkotu misiu. Ale tak to juz jest ze za wszystko w życiu czeba zapłacić identycznym. Soł indzoj.

7 minut temu, The Big Siur napisał:

Ale to jest Tosziro który bał się jak do niego z roboty dzwonili czemu nie przyszedł i chował się pod biurko więc nie wiem w jaki sposób miałby mi po czymkolwiek cokolwiek :classic_biggrin:

Ludzie wchodzą tutaj też dla rozrywki. On popełnia podstawowy błąd logiczny. To tak jak powiedzieć, że każdy kto jest w ZOO to zwierzę. A są jeszcze zwiedzający :classic_cool:

Nie chce mi się w to wierzyć 😁 ja siedzę, bo obecnie leżakuję.  Poza tym jestem poniekad przegrywem 😁

6 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Ja. Podobno nie czytasz mojego bełkotu misiu. Ale tak to juz jest ze za wszystko w życiu czeba zapłacić identycznym. Soł indzoj.

Nie chce mi sie, to nudne jak flaki z olejem. Wlasnie zaplaciłam za "zbanowany" od uprzejmych koleżanek, które udają takie dobre i miłe oraz prawdomówne. Mowi Ci to cos? 😎

Poza tym widocznie - jak mawia- przewrolona trafilo na podatny grunt 😎

Nie ma obowiazku tloczyc sie akurat do moich tematow 😎

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się