Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
SzefowaSzefów

Co myśleć o facecie który na pierwszą randkę proponuje spacer

Polecane posty

4 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

nie sprawdziłeś czy będzie otwarta ? 🤯

To ona wybrała miejsce. Czekała na zewnątrz bo za późno wyjechałem a potem zabłądziłem w mieście.

2 godziny temu, SzefowaSzefów napisał:

No dla mnie już nie kandydat. Można iść na spacer ale nie w taką pogodę. Dla mnie to nie wyraz romantyzmu tylko zwykłego skąpstwa. Ewentualnie jeszcze przyszła mi do głowy myśl, że może nie chce się pokazywać ze mną publicznie bo może nie jest tak wolny za jakiego się deklaruje. Szukanie kobiety po najmniejszej linii oporu. Mam chodzić jak jakaś nastolatka i marznąć to dziękuję ale posiedzę w domu.

Też mi się wydaje, że spacer To JakNajbardziej pokazywanie się z kimś publicznie : ) (swoją drogą wiesz ilu znajomych ja spotkałam na swoim pierwszym romantycznym spacerze, na którym mimo wszystko się krępowałam i nie chciałam nikogo spotkać? 🙂

Też czasem chyba nie rozumiem ludzi. Zarówno kobiet, jak i mężczyzn. 

Myślę, że to wina programowania naszych mózgów (mężatka pisząca na forum musi być k..., facet - musi być skąpcem, bo nie zaprosił na wystawną kolację, tylko na spacer, młoda siksa na utrzymaniu rodziców - musi być divką, a mlody/stary żonaty/kawaler piszący na forum musi być a) incelem b) szuka kochanki). To tak w skrócie. 

Jesteśmy pełni dumy i pychy. Wszystko nas obraża. Wszystko nas rani. Do wszystkiego mamy problem. Ale żeby "ruszyć tak dupę" z miejsca i coś w życiu zmienić, to nie. Z tym, że tego nie robimy, nie mamy problemu. 

Chyba jednak spotkanie się odbędzie. Napisałam mu wprost dlaczego uważam, że spacer to kiepski pomysł i gdzie bym chciała żebyśmy poszli. I że jeśli nadal obstawia, że na pierwsze spotkanie najlepszy jest spacer to musimy je przesunąć na wiosnę. Odpisał że chętnie pójdzie na kawę a po kawie do kina jeśli nie będę miała go dosyć 🙂

10 minut temu, SzefowaSzefów napisał:

Chyba jednak spotkanie się odbędzie. Napisałam mu wprost dlaczego uważam, że spacer to kiepski pomysł i gdzie bym chciała żebyśmy poszli. I że jeśli nadal obstawia, że na pierwsze spotkanie najlepszy jest spacer to musimy je przesunąć na wiosnę. Odpisał że chętnie pójdzie na kawę a po kawie do kina jeśli nie będę miała go dosyć 🙂

no widzisz

3 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

no widzisz

No widzę, ale nie rozumiem facetów po co tak utrudniać. Wszystko trzeba Wam mówić dosłownie, żeby dotarło i nie działają żadne aluzje 🤦🏼‍♀️

Przed chwilą, SzefowaSzefów napisał:

No widzę, ale nie rozumiem facetów po co tak utrudniać. Wszystko trzeba Wam mówić dosłownie, żeby dotarło i nie działają żadne aluzje 🤦🏼‍♀️

ile można wam tłuc do głowy że faceci są prości xD

5 minut temu, SzefowaSzefów napisał:

Ludzie nie czytaja w naszych myślach. Jesli chcesz, zeby inni zgadywali Twoje oczekiwania to będziesz wiecznie zawiedziona. Czy to w zwiazku czy w życiu ogolnie.

2 godziny temu, Hobbi(s)tka napisał:

Też mi się wydaje, że spacer To JakNajbardziej pokazywanie się z kimś publicznie : ) (swoją drogą wiesz ilu znajomych ja spotkałam na swoim pierwszym romantycznym spacerze, na którym mimo wszystko się krępowałam i nie chciałam nikogo spotkać? 🙂

Też czasem chyba nie rozumiem ludzi. Zarówno kobiet, jak i mężczyzn. 

Myślę, że to wina programowania naszych mózgów (mężatka pisząca na forum musi być k..., facet - musi być skąpcem, bo nie zaprosił na wystawną kolację, tylko na spacer, młoda siksa na utrzymaniu rodziców - musi być divką, a mlody/stary żonaty/kawaler piszący na forum musi być a) incelem b) szuka kochanki). To tak w skrócie. 

Jesteśmy pełni dumy i pychy. Wszystko nas obraża. Wszystko nas rani. Do wszystkiego mamy problem. Ale żeby "ruszyć tak dupę" z miejsca i coś w życiu zmienić, to nie. Z tym, że tego nie robimy, nie mamy problemu. 

zapomniałaś o gejach 😄

kto traktuje kobiety jak ludzi ten gej!

1 godzinę temu, SzefowaSzefów napisał:

alleluja!

jak utrudniać?

to właśnie te niedomówienia i aluzje to utrudnianie

Jak mu powiedziałaś wprost to od razu zaskoczyło

6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

zapomniałaś o gejach 😄

kto traktuje kobiety jak ludzi ten gej!

Jakiś czas temu ktoś kto zupełnie nie zna mojego życia... a zresztą. Nieważne. 

Widzisz jaki zgodny chłopak 😊

Ja byłam dziś na spacerze, lodowate dlonie i trudno zebrać myśli z zimna 😕

1 godzinę temu, Hypedotella napisał:

Widzisz jaki zgodny chłopak 😊

Ja byłam dziś na spacerze, lodowate dlonie i trudno zebrać myśli z zimna 😕

a masz rękawiczki porządne?

czasem te takie ładniutkie to w ogóle nie trzymają ciepła

Ja byłem jeszcze rundę na rowerze zrobić 🙂

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!