Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Podawajcie przykłady skąpstwa i chytrości,

Polecane posty

3 minuty temu, przewr(l)otna napisał:

A Ty myślisz, że ja sama te śledzie od zera robiłam? 😜 Wzięłam z lodówki sklepowej pojemnik sałatki śledziowe, dokupiłam słoik z mieszanką ( groszek, kukurydza, marchew) znieszałam razem, dodałam koperek. Buraczki swojskie (stary robił kilka słoików) fetę i żółty ser miałam i tak się mi to wszystko zrobiło 🤭

Zastanawiam sie gdzie kupić śledzia marynowanego z beczki takiego co się o kuter rybacki ocierał. 😝😂  Nie lubię śledzi w majtasach, a takie głównie sprzedają w sklepach. 

Chyba mrozy idą, że nam takie zachcianki. 😜

1 minutę temu, The Big Siur napisał:

To jest to dla mnie nowość, bo nigdy na żadnym Orlenie gdzie tankowałem nie mieli restauracji którą ktoś prywatnie prowadził nie w ramach bufetu Orlenu :classic_cool:

Widocznie akurat na tej wsi gdzie masz starą stodole nie mają 😁

4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Wszędzie i jak wyjdziesz kiedyś spod kamienia to w szoku będziesz 😁

No to ty kuurwa musisz spod tego kamienia wyjść, bo standardowy Orlen to jest parterowy budynek ksysiu i nie ma tam żadnych mieszkalnych poddaszy. Wiem bo mam kartę Orlenowską i tankuję prawie wyłącznie na Orlenach. A pozostałe stacje (Circle K, BP, itd.) tak samo są budowane według jednego projektu jako parterowe budynki bez mieszalnych poddaszy. Nie wiem, może na zpod karpaciu mają Orleny z poddaszami, jak tam dotrę to obejrzę :classic_biggrin:

Edytowano przez The Big Siur

Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał:

Widocznie akurat na tej wsi gdzie masz starą stodole nie mają 😁

No akurat samochód tankuję w mieście cepie, więc nie trafiłeś :classic_biggrin:

Przed chwilą, The Big Siur napisał:

No to ty kuurwa musisz spod tego kamienia wyjść, bo standardowy Orlen to jest parterowy budynek ksysiu i nie ma tam żadnych mieszkalnych poddaszy. Wiem bo mam kartę Orlenowską i tankuję prawie wyłącznie na Orlenach. A pozostałe stacje (Circle K, BP, itd.) tak samo są budowane według jenego projektu jako parterowe budynki bez mieszalnych poddaszy. Nie wiem, może na zpod karpaciu mają orleny z poddaszami, jak tam dotrę to obejrzę :classic_biggrin:

Ty masz kartę chyba z netu tak jak foto auta czyjeś z ulicy i oczywiście może to być budynek z piętrem. 

Przed chwilą, The Big Siur napisał:

No akurat samochód tankuję w mieście cepie, więc nie trafiłeś :classic_biggrin:

ty nie masz samochodu cepie o czym rozmawiać z tobą jak ty nic nie wiesz 😁

3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Ty masz kartę chyba z netu tak jak foto auta czyjeś z ulicy i oczywiście może to być budynek z piętrem. 

Ale już pisałem że w avatarze jest fota z netu a nie mojego samochodu, żeby drażnić .kreetynów jak ty :classic_biggrin:

1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

ty nie masz samochodu cepie o czym rozmawiać z tobą jak ty nic nie wiesz 😁

No w przeciwieństwie do ciebie mam, tankuję i wiem jak stacja benzynowa wygląda i że nikt tam nie mieszka na stałe :classic_cool:

6 minut temu, Pokraka napisał:

Zastanawiam sie gdzie kupić śledzia marynowanego z beczki takiego co się o kuter rybacki ocierał. 😝😂  Nie lubię śledzi w majtasach, a takie głównie sprzedają w sklepach. 

W necie na pewno mają tego typu produkty...

No w przeciwieństwie do ciebie mam, tankuję i wiem jak stacja benzynowa wygląda i że nikt tam nie mieszka na stałe :classic_cool:

Tak tak tak  masz jak zrobiłeś na ulicy komuś fotę auta to masz. 😁

1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

W necie na pewno mają tego typu produkty...

Wpisz sobie w wyszukiwarce stacja orlen i kilknij żeby wyszukało zdjęcia to zobaczysz jak stacje orlen wyglądają i nie będziesz głuupot wypisywał :classic_biggrin:

6 minut temu, Pokraka napisał:

To normalne o tej porze roku. Ja też nabrałam większego apetytu na jedzenie. To znaczy, jemy więcej dań na ciepło.

5 minut temu, The Big Siur napisał:

Ale już pisałem że w avatarze jest fota z netu a nie mojego samochodu, żeby drażnić ...ów jak ty :classic_biggrin:

Już dawno było pisane że kłamiesz, bo nie miałeś nawet dowodu rejestracyjnego 😁

3 minuty temu, The Big Siur napisał:

Orleny nie mają pokoi i innych barów niz ich Stop Cafe, ale istnieją stacje benzynowe z motelem, np Okoń w Orzysz 

• Thanks 1

Tak tak tak  masz jak zrobiłeś na ulicy komuś fotę auta to masz. 😁

Ale to jest fotka z netu baranie, nikomu na ulicy nie robiłem zdjęcia auta. Poza tym to na zdjęciu to jest Fabia drugiej generacji, której nigdy nie miałem. Miałem pierwszą generację w kolorze zielonym, teraz mam trzecią w kolorze żółtym, także tylko marka, model, kolor i typ nadwozia się zgadzają 

Wpisz sobie w wyszukiwarce stacja orlen i kilknij żeby wyszukało zdjęcia to zobaczysz jak stacje orlen wyglądają i nie będziesz głuupot wypisywał :classic_biggrin:

Lecz paranoję bo jeszcze gotów jesteś ogłosić, że ci się trojaczki urodziły tępaku 😁

Przed chwilą, Pokraka napisał:

Orleny nie mają pokoi i innych barów niz ich Stop Cafe, ale istnieją stacje benzynowe z motelem, np Okoń w Orzysz 

No ale to jest motel, a nie mieszkanie właściciela nad budynkiem stacji na poddaszu 

18 godzin temu, Żaba Monìka napisał:

A moze rzeczywiscie zanieczyszczamy planete i wlasne srodowisko rozbuchanym przemyslem, wycinka drzew na pastwiska, śmieciami i róznego rodzaju odpadami? Moze nasza planeta nie jest z gumy i ma ograniczone zasoby, ktore dla profitow wykorzystujemy nie myslac o konsekwencjach?

Nikt chyba nie twierdzi, że nie. Ale kwestia polega na tym, że zachodnia Europa to mróweczka na mapie świata. Zarżnie się ekonomicznie przez obostrzenia klimatyczne, a przeciętny jej obywatel zostanie sprowadzony do niewolnika, zarabiającego ledwo na chleb i zamkniętego w trójkącie dom - praca - sklep, co jest jednym z zamysłów i to nie są teorie spiskowe (nie masz się ruszać z miejsca, to ci do niczego niepotrzebne). Podczas gdy jedyni prawdziwi truciciele pozostaną całkowicie poza zasięgiem i dalej będą robić zatruty śmietnik z planety i wycinać lasy (Chiny, Indie, Rosja, USA). Uzyskamy tyle, że padniemy gospodarczo, a syf jak był, tak będzie, a nawet większy, bo przecież w/w zależy na upadku gospodarczym Europy i przejęciu sterów.

Edytowano przez ZłyKróliczek

4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Lecz paranoję bo jeszcze gotów jesteś ogłosić, że ci się trojaczki urodziły tępaku 😁

Ja mam leczyć paranoję bo ty nie wiesz jak stacje orlenu wyglądają?

A co do dzieci, to nie trojaczki a bliźniaczki, i jeszcze trochę, bo to 16 tydzień widmok, ale rozmnożyć się, w przeciwieństwie do ciebie rozmnożę :classic_biggrin:

4 minuty temu, The Big Siur napisał:

Ale to jest fotka z netu baranie, nikomu na ulicy nie robiłem zdjęcia auta. Poza tym to na zdjęciu to jest Fabia drugiej generacji, której nigdy nie miałem. Miałem pierwszą generację w kolorze zielonym, teraz mam trzecią w kolorze żółtym, także tylko marka, model, kolor i typ nadwozia się zgadzają 

Baranie ale ty nie masz auta żadnego ani prawka i to już było dawno ustalone. Później żonę wymyśliłeś i pracę na uczelni 😁Lecz ten chory łeb, bo krzywde sobie zrobisz.😁

Ja mam leczyć paranoję bo ty nie wiesz jak stacje orlenu wyglądają?

A co do dzieci, to nie trojaczki a bliźniaczki, i jeszcze trochę, bo to 16 tydzień widmok, ale rozmnożyć się, w przeciwieństwie do ciebie rozmnożę :classic_biggrin:

To była kpina że trojaczki ogłosisz ty tępy uju , bo kto niby miałby urodzić skoro wymyśliłeś żonę której nie ma 😁

Baranie ale ty nie masz auta żadnego ani prawka i to już było dawno ustalone. Później żonę wymyśliłeś i pracę na uczelni 😁Lecz ten chory łeb, bo krzywde sobie zrobisz.😁

Ale kto to ustalił? Bo posądzasz mnie jednocześnie o kradzież amoniaku z uczelni i o to że pracę na uczelni zmyśliłem widmok. Czyli z twojego bełkotu wynika że realnie kradnę amoniak w wymyślonej pracy. I kto tutaj się powinien leczyć? :classic_biggrin:

Promyczek na tym CPN, którego nie ma chyba od 20 lat (?), ale wiadomo, że promyk żyje w latach 90-tych mentalnie, miał jeszcze za nic nie płacić, bo piwo miała mu stawiać jego randka 😄 A że nie ma czym dojechać, to jeszcze miała łapać stopa jak prostytutka przy drodze, a on ukryty w rowie miał wyskakiwać w ostatniej chwili, zaskakując kierowcę 😄

Mogę przysiąc tym wszystkim tu zaniedbanym mężatkom w średnim wieku, tworzącym ten uroczy haremik, że to prawda 😉

Edytowano przez ZłyKróliczek

5 minut temu, The Big Siur napisał:

No ale to jest motel, a nie mieszkanie właściciela nad budynkiem stacji na poddaszu 

Pomieszczenia mieszkalne , a właściciel może mieć dom w innej miejscowości. Rozumiesz już amebko ?😁

To była kpina że trojaczki ogłosisz ty tępy uju , bo kto niby miałby urodzić skoro wymyśliłeś żonę której nie ma 😁

Ja mam realną żonę i będę miał realne dzieci, a tobie, nawet jakbyś wymyślił, że masz babę to i tak nikt by nie uwierzył promyku :classic_laugh: :classic_laugh: :classic_laugh:

Ale kto to ustalił? Bo posądzasz mnie jednocześnie o kradzież amoniaku z uczelni i o to że pracę na uczelni zmyśliłem widmok. Czyli z twojego bełkotu wynika że realnie kradnę amoniak w wymyślonej pracy. I kto tutaj się powinien leczyć? :classic_biggrin:

Pewnie myślisz już nad tym skąd skombinować 2-osobowy wózek dziecięcy xD

Pomieszczenia mieszkalne , a właściciel może mieć dom w innej miejscowości. Rozumiesz już amebko ?😁

Widać że nie wiesz co to znaczy motel i nic nie kumasz :classic_cool:

O kradzieżach z pracy sam się sprzedałeś i można podejrzewać że siedzisz na cieciówie , bo przecież ty nie masz żadnych kwalifikacji. 

Oczywiście, że na stacjach nie ma żadnych mieszkań 😄 Plus nie chodzi o to, czy na stacji nie można dobrze zjeść, bo często można (na przykład smaczne kanapki itp.), ale o to, że nie zaprasza się na randkę w takie miejsca jak stacje, czy bistra przy stacjach, bo trzeba czuć kontekst.

• Thanks 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się