KochamElcie<3 85 Napisano 3 godziny temu a ja tam lubie taka pogode xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: No i ty mi chcesz wciskać. I live in Warsaw. xd Czasy są świetne tyle samic pokazuje wszystko na datezony onlyfansach xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 3 godziny temu a ja nie chcialbym takiej co pokazuje sie na datezonach albo onlyfansy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 2 godziny temu 58 minut temu, KochamElcie<3 napisał: moj chrzestny jakos ma dwa samochody, pelno mieszkan ktore wynajmuje, prace i tez nie ma lachona, niestety Bo to trzeba umiejętności nagonic gadać trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 2 godziny temu 23 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: a ja tam lubie taka pogode xD Ja też wolę taką niż lato ale wiało aż mi kaptur skladalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 2 godziny temu (edytowany) tzn on ma dziecko i wiele kobiet mial i podobno ma powodzenie, ale co z tego jak w mieszkaniu pusto, nie ma lachona, niestety to najgorsze co moze byc, lezak miec wlasne mieszkanie, a zadnej samicy Edytowano 2 godziny temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 2 godziny temu ja mialem tyle okazji na lachona lezak, niedawno Katiuszka, ktora az po mnie przyjechala, zeby mnie ze soba zabrac, a ja nawet to zjeebalem, dlaczego lezak, dlaczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: a ja nie chcialbym takiej co pokazuje sie na datezonach albo onlyfansy Oglądasz zdjęcia no fajny lachon już cie biorą uczucia miłości a tu lesba albo wariatka co typów bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 2 godziny temu ja to nawet zdjec nie ogladam, dla mnie wystarczy, ze dziewczyna jest mila i troche zainteresowania wykazuje, a ja juz bym slub bral, a te potem spieerdalaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 2 godziny temu Internet spowodował że zupełnie przecietniara rude włosy wali czadow w dope bo taka desperacji na rynku matrymonialne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 2 godziny temu ja to nigdzie lezak nie mam profilu na zadnych social mediach, randkowych, appki ale nawet jakbym mial to i tak bym nikogo nie znalazl juz tyle co ja mialem okazji na lachona czy to real czy net a ja ciagle sam musze byc jakis przeklety po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 163 Napisano 2 godziny temu 45 minut temu, Pochwa w pochwie 16 napisał: Internet spowodował że zupełnie przecietniara rude włosy wali czadow w dope bo taka desperacji na rynku matrymonialne Co internet ma do tego, że baby się umawiają z atrakcyjnymi chłopami a nie chcą się z wami umawiać? Bo ja pamiętam czasy sprzed internetu i wtedy też jak ktoś był shrekiem to nie miał powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, The Big Siur napisał: Co internet ma do tego, że baby się umawiają z atrakcyjnymi chłopami a nie chcą się z wami umawiać? Bo ja pamiętam czasy sprzed internetu i wtedy też jak ktoś był shrekiem to nie miał powodzenia Wtedy same pisały teraz nie mam nawet nigdzie zdjęcia w social media Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 1 godzinę temu ze mna sie baby chcialy umawiac, kiedys jak mialem fejsa, to mnie nawet jeden lachon 11/10 na randke wyciagnal na lyzwy, a mi sie nie podobalo i chooy ale ja juz od dawna nie mam zadnych fejsow srejsow, a w realu nie mam gdzie poznawac bab i kolezanek, a zagadywac mi sie do lachona bo ma fajna doope czy cycki to mi sie nie chce x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmm my ding ding dоng 2 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 16 napisał: Wtedy same pisały teraz nie mam nawet nigdzie zdjęcia w social media na youtube masz przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mmm my ding ding dоng napisał: na youtube masz przecież Nie na yt mam tylko litere Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 1 godzinę temu Dzisiaj tak przystojny byłem po powrocie z hipermarket kurde a lachona brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 1 godzinę temu do mnie tez kiedys jedna fajna laska pisala na youtube, i buziaczki mi wyslala i wyciagnela mnie na randke, i nic z tego nie wyszlo w ogole ja prdl moze to dlatego ze moj ojciec wczesnie zmarl jak mialem 3 lata i cale zycie mnie matka wychowala, dlatego nie daje sobie rady z lachonami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach