Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Podawajcie przykłady skąpstwa i chytrości,

Polecane posty

5 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

No nie ma typ pojęcia o realiach jeżeli on był przekonany , że Orlen jest tani, bo wystarczy porównać ceny z innymi sklepami i chyba tylko papierosy są w tej samej cenie. Podwoziem po wódkę kogoś to płacił prawie pięć dych za flaszkę, a ta sama wódka w sklepie kosztuje trzy dychy tak dla porównania i śmiałem się pół dnia jak z frajera , bo na każdym produkcie przepłacił 😁

Tja oni to stolycy jeżdżą na obiady tak tak 😁

A i w stolycy zdarzało mi się jeść w McDonaldzie 🤣

19 minut temu, The Big Siur napisał:

Po co właściciel stacji benzynowej miałby mieszkać na poddaszu tej stacji? Poza tym byłeś ty kiedyś na stacji Orlenu, że piszesz takie rzeczy? Gdzie tam niby ten właściciel miałby mieszkać?

Pomieszczenia mieszkalne mogą być na górze, a taki właściciel może mieć ze dwa domy w innej lokalizacji. Jesteś tępy że trzeba ci tłumaczyć proste rzeczy 😁

Przed chwilą, The Big Siur napisał:

W takim wypadku stacja benzynowa też jest last choice :classic_cool:

Cóż, najwyraźniej masz choojowe stacje w okolicy 🤷‍♀️

1 minutę temu, Pokraka napisał:

I słusznie, niech sobie nie myśli. 😜

Sakatka wygląda apetycznie, kusi mnie by zrobić coś ala tą szube ale muszę dojeść rybę faszerowaną z niedzieli najpierw 😝

Wyślę ci moją. Śledź, to śledź, doopy nie urywa i szuszy po tym jak cholera 🤣

1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Dużo ludzi bo ciągle jest ruсh nawet jak w nocy byłem po paliwo.

No bo to stacja, ludzie kupują benzynę i biorą żarcie przy okazji :classic_cool:

Kto normalny na hasło - jemy na mieście wybiera jedzenie na stacji benzynowej gdzie jest drogo i jakość średnia jak w alternatywie masz zylion różnych barów i knajp gdzie zjesz smaczniej i ciekawiej za taką samą albo mniejszą kasę 

1 minutę temu, parabatai napisał:

A i w stolycy zdarzało mi się jeść w McDonaldzie 🤣

A stolyce ja lepiej znam niż tutaj ci co deklarują jak rezydują w stolycy i też jadłem 😁

1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Pomieszczenia mieszkalne mogą być na górze, a taki właściciel może mieć ze dwa domy w innej lokalizacji. Jesteś tępy że trzeba ci tłumaczyć proste rzeczy 😁

To ty jesteś tępy i nie ogarniasz jakiej wysokości kwotę trzeba wyłożyć, żeby zbudować stację benzynową. Jak ktoś ma tyle to stać go na to żeby na stacji nie mieszkać :classic_cool: Nie wspominając o tym że stacja benzynowa nie jest budynkiem mieszkalnym i mieszkać tam nie wolno :classic_cool:

5 minut temu, The Big Siur napisał:

Gdzie w dużym mieście masz lokale gastronomiczne obok stacji benzynowych? No chyba że McDonalda akurat albo KFC postawią. Gdzie masz te lokale jak jedziesz gdzieś drogą krajową i jest stacja przy drodze?

Na wsiach nawet są i w małych miasteczkach takie lokale. Wyjdź spod kamienia to zobaczysz jak realia wyglądają.

2 minuty temu, parabatai napisał:

Cóż, najwyraźniej masNz choojowe stacje w okolicy 🤷‍♀️

Nie wiem jak w Twojej okolicy, ale w mojej regularne bary i restauracje serwują lepsze żarcie niż to na stacjach benzynowych. Więc mogę idąc Twoim tropem napisać, że masz najwyraźniej choojowe restauracje w okolicy, skoro na mieście stołujesz się na stacji benzynowej :classic_biggrin:

• Haha 1

Przed chwilą, przewr(l)otna napisał:

Wyślę ci moją. Śledź, to śledź, doopy nie urywa i szuszy po tym jak cholera 🤣

Dzięki 😊

Dzis w pracy miałam taką ochotę, że prawie poszłam do Lidla po śledzika na raz. Powstrzymałam się jednak bo myślę: a zaraz zaczną gadać,  że w ciąży jestem 😜

1 minutę temu, The Big Siur napisał:

To ty jesteś tępy i nie ogarniasz jakiej wysokości kwotę trzeba wyłożyć, żeby zbudować stację benzynową. Jak ktoś ma tyle to stać go na to żeby na stacji nie mieszkać :classic_cool: Nie wspominając o tym że stacja benzynowa nie jest budynkiem mieszkalnym i mieszkać tam nie wolno :classic_cool:

Ty udar mózgu miałeś że trzeba ci tłumaczyć rzeczy proste 😄 Nie rozumiesz że na górze mogą być pomieszczenia mieszkalne , a właściciel może mieć dom albo dwa w innej lokalizacji 😁 A gdzie on zamieszka to już w jego gestii i lata mi to 😄

2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Na wsiach nawet są i w małych miasteczkach takie lokale. Wyjdź spod kamienia to zobaczysz jak realia wyglądają.

Ale mówimy o mieście. Większym albo dużym. To w dużym mieście jak chcesz sobie zjeść na mieście to nie udajesz się w tym celu na stację benzynową, chyba że przy okazji tam jesteś, bo benzynę kupujesz :classic_cool:

2 minuty temu, The Big Siur napisał:

Nie wiem jak w Twojej okolicy, ale w mojej regularne bary i restauracje serwują lepsze żarcie niż to na stacjach benzynowych. Więc mogę idąc Twoim tropem napisać, że masz najwyraźniej choojowe restauracje w okolicy, skoro na mieście stołujesz się na stacji benzynowej :classic_biggrin:

Ty i te twoje przechwałki mitomańskie grzybku 😁

Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał:

Ty udar mózgu miałeś że trzeba ci tłumaczyć rzeczy proste 😄 Nie rozumiesz że na górze mogą być pomieszczenia mieszkalne , a właściciel może mieć dom albo dwa w innej lokalizacji 😁 A gdzie on zamieszka to już w jego gestii i lata mi to 😄

Gdzie na tej górze? Ty byłeś kiedyś na Orlenie, Circle K, BP, Łukoilu czy jakiejkolwiek stacji benzynowej? Poza tym kto zatwierdzi projekt stacji benzynowej z pomieszczeniami mieszkalnymi? Masz ty rozum?

Ale mówimy o mieście. Większym albo dużym. To w dużym mieście jak chcesz sobie zjeść na mieście to nie udajesz się w tym celu na stację benzynową, chyba że przy okazji tam jesteś, bo benzynę kupujesz :classic_cool:

Nie pisałem o mieście wróć się i przeczytaj ze zrozumieniem co było pisane tumanie bez szkoły 😄

7 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

A stolyce ja lepiej znam niż tutaj ci co deklarują jak rezydują w stolycy i też jadłem 😁

Jam jest rodowita warszawianka i kto mi teraz skoczy? 🤣🤣🤣

Ty i te twoje przechwałki mitomańskie grzybku 😁

To moja wina że ty i parabatai piszecie brednie, że w dużym mieście najlepiej można zjeść na stacji benzynowej? To albo z domu nie wychodzicie poza te wyprawy na stację albo nie macie pojęcia jak się żyje w dużym mieście :classic_cool:

Gdzie na tej górze? Ty byłeś kiedyś na Orlenie, Circle K, BP, Łukoilu czy jakiejkolwiek stacji benzynowej? Poza tym kto zatwierdzi projekt stacji benzynowej z pomieszczeniami mieszkalnymi? Masz ty rozum?

Widocznie tak skoro są takie stacje i lokale obok. Poszukaj sobie w necie jak to wygląda, bo nie chce mi się tłumaczyć tępakowi rzeczy które każdy ogarnia.

Przed chwilą, parabatai napisał:

I w mieście gdzie są setki burgerowni, restauracji i barów koreańskich, wietnamskich, japońskich, włoskich itp. itd. jako najlepszy lokal do zjedzenia na mieście wybierasz Orlen? :classic_biggrin:

5 minut temu, The Big Siur napisał:

Ale to jest prywatne ristorante tyle ze na terenie Orlenu, czy to coś zmienia? 😁🤣

1 minutę temu, parabatai napisał:

Sądziłem że inny rejon, bo nie jesteś przesiąknięta tą manierą z Wawki 😜😁

Przed chwilą, Pokraka napisał:

Dzięki 😊

Dzis w pracy miałam taką ochotę, że prawie poszłam do Lidla po śledzika na raz. Powstrzymałam się jednak bo myślę: a zaraz zaczną gadać,  że w ciąży jestem 😜

A Ty myślisz, że ja sama te śledzie od zera robiłam? 😜 Wzięłam z lodówki sklepowej pojemnik sałatki śledziowe, dokupiłam słoik z mieszanką ( groszek, kukurydza, marchew) znieszałam razem, dodałam koperek. Buraczki swojskie (stary robił kilka słoików) fetę i żółty ser miałam i tak się mi to wszystko zrobiło 🤭

I w mieście gdzie są setki burgerowni, restauracji i barów koreańskich, wietnamskich, japońskich, włoskich itp. itd. jako najlepszy lokal do zjedzenia na mieście wybierasz Orlen? :classic_biggrin:

Nie 😜😂

Widocznie tak skoro są takie stacje i lokale obok. Poszukaj sobie w necie jak to wygląda, bo nie chce mi się tłumaczyć tępakowi rzeczy które każdy ogarnia.

Gdzie są te Orleny z mieszkaniami nad stacją niby? Ty byłeś chociaż na jednym czy tak jak z tymi ptakami drapieżnymi co ich niby nie ma przy drogach ekspresowych gadasz chociaż pojęcia nie masz? :classic_biggrin:

Sądziłem że inny rejon, bo nie jesteś przesiąknięta tą manierą z Wawki 😜😁

Musisz się wyzbyć stereotypowego myślenia 😁

2 minuty temu, parabatai napisał:

Ale to jest prywatne ristorante tyle ze na terenie Orlenu, czy to coś zmienia? 😁🤣

Gdzie masz prywatną restaurację na terenie stacji benzynowej Orlenu?

Edytowano przez The Big Siur

Coś do picia można wziąć okazyjnie podczas tankowania zamiast krążyć po mieście i stać w korkach. I nikt nie twierdził że Orlen to najlepszy lokal nie przekłamuj faktów mitomanie 😁 

Przed chwilą, The Big Siur napisał:

Gdzie masz prywatną restaurację na terenie stacji benzynowej?

Tu gdzie mieszkam 😄 i to nie Warszawa, zupełnie inny rejon Polski 😁

2 minuty temu, The Big Siur napisał:

Gdzie są te Orleny z mieszkaniami nad stacją niby? Ty byłeś chociaż na jednym czy tak jak z tymi ptakami drapieżnymi co ich niby nie ma przy drogach ekspresowych gadasz chociaż pojęcia nie masz? :classic_biggrin:

Wszędzie i jak wyjdziesz kiedyś spod kamienia to w szoku będziesz 😁

Przed chwilą, parabatai napisał:

Tu gdzie mieszkam 😄 i to nie Warszawa, zupełnie inny rejon Polski 😁

To jest to dla mnie nowość, bo nigdy na żadnym Orlenie gdzie tankowałem nie mieli restauracji którą ktoś prywatnie prowadził nie w ramach bufetu Orlenu :classic_cool:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się