Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Rym Cym +

pogoda jak w horrorze dziś...

Polecane posty

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

pewnie, ze nie jest starym geejem, bo przystojny i mlody facet xD mlodszy ode mnie xD

poznalismy sie kiedys na imprezie XD

przyznałeś tylko że starym nie, tylko młodym, a reszta się zgadza - to rzeczywiście całkowicie zmienia postać rzeczy :classic_biggrin:

2 minuty temu, The Big Siur napisał:

przyznałeś tylko że starym nie, tylko młodym, a reszta się zgadza - to rzeczywiście całkowicie zmienia postać rzeczy :classic_biggrin:

moj kolega nie jest geejem, a ruuchal lepsze laski niz wy kiedykolwiek xD

i nic sie ine zgadza oczywiscie, beke z was mam w ogole, ze takie bajeczki wymyslacie xD

34 minuty temu, Rym Cym + napisał:
  • mgła
  • deszcz
  • zimno
  • posępne niebo, szybko przemieszczające się gęste chmury
  • świszczący, porywisty wiatr
  • bujające się łyse drzewa.

...

bez kitu dziś można u mnie silent hill nagrywać xD

aż chyba ze steama sobie kupię re2 remade.

W sam raz na spacer na randke 😁

moj kolega nie jest geejem, a ruuchal lepsze laski niz wy kiedykolwiek xD

i nic sie ine zgadza oczywiscie, beke z was mam w ogole, ze takie bajeczki wymyslacie xD

To po co dzieli mieszkanie ze śmierdzącym menelem z Polski?

nie jestem smierdzacym menelem z polski, tylko ladnie pachnacym i przystojnym mlodym chlopakiem, i pisalem, ze jestesmy dobrymi przyjaciolmi i znamy sie od dawna, poznalismy sie na imprezie i duzo razem balowalismy 😄

po to, zebym nie mieszkal w namiocie xD

1 minutę temu, Hypedotella napisał:

W sam raz na spacer na randke 😁

randkę owszem, ale pod kocem 😉

dzisiaj sie tak wysmarowalem dezodorantami i wypsikalem perfumami, bo wczoraj plywalem w rzece i fajnie mi ... 😄

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

nie jestem smierdzacym menelem z polski, tylko ladnie pachnacym i przystojnym mlodym chlopakiem, i pisalem, ze jestesmy dobrymi przyjaciolmi i znamy sie od dawna, poznalismy sie na imprezie i duzo razem balowalismy 😄

no... namiot nie jeden postawiłeś by nie spać w lesie...fakt.

• Haha 1

No ale co on ma z tego? Jaką on ma korzyść z tego, że nie mieszkasz w namiocie?

zadnego nie postawilem, koledzy z ktorymi gralem kiedys w zespole mi rozstawili dwa namioty w lesie i sobie mieszkalem 3 lata, i co zazdro? xD

teraz mieszkam sobie w domu i mam wielkie wygodne wyro i ide wieczorem chyba do pubu na kawke a potem wykuurwiam na trip maszerowac, a wy do spania bo rano do pracy a ja bede sobie podziwial piekne angielskie widoki w tym czasie i dotlenie sobie pluca haha 😄

x

a co to trzeba miec ze wszystkiego korzysci, haha beka, jestesmy dobrymi kolegami a ja bylem bezdomny, a on mial wolny pokoj to sobie mieszkam, i nic ci do tego, i od nie jest polaczkiem tylko anglikiem, a oni maja fajniejsza mentalnosc od ciebie czy srymcym xD

x

a co to trzeba miec ze wszystkiego korzysci, haha beka, jestesmy dobrymi kolegami a ja bylem bezdomny, a on mial wolny pokoj to sobie mieszkam, i nic ci do tego, i od nie jest polaczkiem tylko anglikiem, a oni maja fajniejsza mentalnosc od ciebie czy srymcym xD

Normalni ludzie zazwyczaj nie biorą chorych psychicznie meneli z ulicy żeby im dawać mieszkanie i płacić za nich, stąd wiem, że pomijasz pewne istotne acz dla ciebie mocno niewygodne elementy w tej opowieści :classic_cool:

Normalni ludzie zazwyczaj nie biorą chorych psychicznie meneli z ulicy żeby im dawać mieszkanie i płacić za nich, stąd wiem, że pomijasz pewne istotne acz dla ciebie mocno niewygodne elementy w tej opowieści

x

no widzisz, to nienormalni ludzie sa fajniejsi, a ja nie jestem chorym psychicznie menelem widocznie, tylko fajnym mlodym i madrym chlopakiem, a wy nie mozecie tego zaakceptowac, bo was doopa piecze xD

Normalni ludzie zazwyczaj nie biorą chorych psychicznie meneli z ulicy żeby im dawać mieszkanie i płacić za nich, stąd wiem, że pomijasz pewne istotne acz dla ciebie mocno niewygodne elementy w tej opowieści

x

no widzisz, to nienormalni ludzie sa fajniejsi, a ja nie jestem chorym psychicznie menelem widocznie, tylko fajnym mlodym i madrym chlopakiem, a wy nie mozecie tego zaakceptowac, bo was doopa piecze xD

Mądrym młodym chłopakiem któremu niedługo czterdziestka stuknie i który w tym czasie nawet liceum nie dał rady skończyć? Ciekawe :classic_laugh:

moj kolega ma schizofrenie paraonidalna i od brytyjskiego rzadu dostaje prawie 6000zl miesiecznie na zycie, do tego council dal mu chatke, a ze nie ma dziewczyny i dzieci to ja sobie mieszkam 😄

jakby mial zone i dziecko to bym sie musial wyniesc xD

ja w Polsce tez mialem schizofrenie i mi polski rzad nic nie dal, a tutaj moj kolega jest anglikiem i ma za darmo pelno kasy co miesiac i dach nad glowa xd

Przed chwilą, The Big Siur napisał:

Mądrym młodym chłopakiem któremu niedługo czterdziestka stuknie i który w tym czasie nawet liceum nie dał rady skończyć? Ciekawe :classic_laugh:

dopiero 30 lat mi stukla, do 40 jeszcze daleko xD

a szkole olalem, bo wolalem wyleciec do anglii niz zyc w polsce wsrod takich jak ty, a ze cale zycie chodzilem do szokly jezykowej to nie mialem nigdy problemow z angielskim, haha 😛 bujaj sie ^^

wszystko by było pięknie, a kolega byłby okazem filantropa i dobrodusznika jakich mało, gdyby nie fakt, że sam przyznałeś otwarcie, że to twój chłopak i "w uk to normalne", jak sam opisywałeś...

także gdyby nie ten szczegół, oraz wiele innych geejowskich przygód które tu opisywałeś, ktoś mógłby ci uwierzyć, a tak... peszek xD

• Thanks 1

dopiero 30 lat mi stukla, do 40 jeszcze daleko xD

a szkole olalem, bo wolalem wyleciec do anglii niz zyc w polsce wsrod takich jak ty, a ze cale zycie chodzilem do szokly jezykowej to nie mialem nigdy problemow z angielskim, haha 😛 bujaj sie ^^

I dlatego że nie miałeś problemów z angielskim to Anglicy ci mówili Your English is good ? :classic_laugh:

ogolnie wlasnie dlatego wyjechalem z polski bo tam dla polakow mam schizofrenie a tutaj w uk jestem normalny dla ludzi 😄

widocznie nie potrafie zyc normalnie wsrod polakow, haha 😄

nic takiego nie opisywalem, a ty rymcym jestes jakims randomem, moze raz cos napisalem dla zartow, zebyscie mi dali spokoj, ale widze ze to nic nie dalo, wiec nie mam zamiaru drugi raz przyznawac sie do waszych urojen i wymyslonych historyjek xD

ale was piecze, ze tak musicie wymyslac bajeczki xdd uuu xdd

nic takiego nie opisywalem, a ty rymcym jestes jakims randomem, moze raz cos napisalem dla zartow, zebyscie mi dali spokoj, ale widze ze to nic nie dalo, wiec nie mam zamiaru drugi raz przyznawac sie do waszych urojen i wymyslonych historyjek xD

ale was piecze, ze tak musicie wymyslac bajeczki xdd uuu xdd

no... z pięć, sześć razy opisałeś swoje geejowskie przygody... za każdym dla żartów, że jesteś gay for pay... xD

ty sam siebie wkręcasz, czy innych próbujesz w wała robić? 😆 

Edytowano przez Rym Cym +

ty sobie wkrewcasz, moze raz napisalem, jak mi pisali bajeczki ze w birmingam robilem loda arabom, i to salowa mnie atakowala, bo tak to nic takiego nigdy nie pisalem, jeszcze do waszego kolka spieerdolenia dolaczyl praavik przeemo po tym jak rzekomo skrzywdzilem jego przyjaciolke, hahah

ty sobie wkrewcasz, moze raz napisalem, jak mi pisali bajeczki ze w birmingam robilem loda arabom, i to salowa mnie atakowala, bo tak to nic takiego nigdy nie pisalem, jeszcze do waszego kolka spieerdolenia dolaczyl praavik przeemo po tym jak rzekomo skrzywdzilem jego przyjaciolke, hahah

jak płakałeś na forum, że cię duupa piecze po akcji ze śniadymi kolegami, którzy dali ci papierosy za anala też już nie pamiętasz? 😆 

dobra nie będę się więcej pastwić nad tobą, ale następnym razem nie rób pamiętnika z forum, taka rada, skoro lubisz się potem wypierać swojej prostytucji.

mieszkalem kiedys ze starszym angolem kilka miechow jak byla zima, to fakt, ale nic o zadnych gejoskich seeksach nigdy nie pisalem bo nigdy nic takiego sie w moim zyciu nie wydarzylo hahah

a nawet jesli bylaby to prawda, to i tak  beka, bo przynajmniej ja nadal mialbym wtedy seeks a wy nie, hahah

ehe, nigdy nic takiego nie bylo o sniadych kolegach, a to byla akcja z anglikami normalnymi, i sie zrobila awantura. bo za duzo alkoholu wypilismy, a ja ucieklem stamtad w ogole, co ty wymyslasz, wez leki bo juz od tej mitomanii i urojen ci sie totalnie miesza, nigdy nie bylem i nie jestem prostytutkom, wy zaklamane polaczki mendy xD

tak oczywiscie ze bierze, on juz od wielu lat bierze leki, a poznalismy sie 4 lata temu  xD

jak mieszkalem w namiocie to czasem zostawalem u inego na weekend xD

pamietam jak raz w sobote sie budze a tam na podlodze wszedzie pelno pelnych puszek piwa stella artois hahah pod kanapa chyba z 15 puszek mialem XDD

Pamiętam dwa homo tematy DRITY PHILL'A XDD... oba na 100% on.

1. Jak pisał, że mu Alf zrobił zajeebistego loda

2. Jak pisał że czuje się zgwaałcony po tej akcji za papierosy

xDDD

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

tak oczywiscie ze bierze, on juz od wielu lat bierze leki, a poznalismy sie 4 lata temu  xD

jak mieszkalem w namiocie to czasem zostawalem u inego na weekend xD

pamietam jak raz w sobote sie budze a tam na podlodze wszedzie pelno pelnych puszek piwa stella artois hahah pod kanapa chyba z 15 puszek mialem XDD

To dobrze, pytam ponieważ znam kilka osób ze schizofrenią paranoidalną i wiem co się może dziać bez przyjmowania leków. 

z dwa lata temu mnie kumpel James przygarnal do siebie jak mial swoj pub i byl menadzerem obiektu i u niego mieszkalem, potem jak sie musialem wyniesc i kolega tez, bo go wyjeebali to sie tu wprowadzilem xD bk

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się