KochamElcie<3 85 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, LIBEDziak napisał: Pamiętam dwa homo tematy DRITY PHILL'A XDD... oba na 100% on. 1. Jak pisał, że mu Alf zrobił zajeebistego loda 2. Jak pisał że czuje się zgwaałcony po tej akcji za papierosy xDDD to nie bylo moje konto, tylko prawdopodobnie srun z mecikalu sie podszywal Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To dobrze, pytam ponieważ znam kilka osób ze schizofrenią paranoidalną i wiem co się może dziać bez przyjmowania leków. no mi w Polsce tez w psychiatryku stwierdzili schizofrenie paranoidalna kiedys, bo nie chcialem isc do pracy tylko wolalem siedziec w domu i grac w gry, ale nie biore lekow od dawna i nic mi sie nie dzieje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 4 godziny temu ja juz nawet specjalnie fajek nie pale, a tyton zawsze dostaje za darmo od ludzi buahah beka z was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 112 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To dobrze, pytam ponieważ znam kilka osób ze schizofrenią paranoidalną i wiem co się może dziać bez przyjmowania leków. no, filip nie bierze niestety i efekty widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 4 godziny temu no jakie efekty widac, jestem normalny i sie normalnie zachowuje, to wy macie cos nie tak pod kopula, bo wymyslacie ciagle bajeczki i wmawiacie mi prostytucje jak tam srym cym aka sawicki, czemu nie masz juz swojego seeksy avatara z wytykajacym jezykiem, czyzby moderacja tez miala juz dosc twojej pospolitej geby ze dostajesz bana na dzien dobry za wrzucenie swojej oblesnej mordy? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 112 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, LIBEDziak napisał: Pamiętam dwa homo tematy DRITY PHILL'A XDD... oba na 100% on. 1. Jak pisał, że mu Alf zrobił zajeebistego loda 2. Jak pisał że czuje się zgwaałcony po tej akcji za papierosy xDDD no i ze dwa miechy temu rżnie głupa że nie pamięta jak pisał, że babcia i matka zaczynają się domyślać, że on i Alf to kochankowie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 4 godziny temu nie dosc ze robicie ze mnie meska prostytutke to i menela ze schizofrenia, ladnie to tak polacy katolicy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 753 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, Rym Cym + napisał: no, filip nie bierze niestety i efekty widać Znałeś kogoś ze schizofrenią paranoidalną z podkreśleniem paranoidalnej bo inne rodzaje schizofrenii są jakby lżejszą formą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 4 godziny temu ja siedzialem 6 tygi w psychiatryku mi stwierdzili schizofrenie paranoidalna, bo kiedys poszedlem do psychiatry i mowilem, ze slysze glosy w glowie, i rok pozniej jak wyladowalem znowu u lekarza, bo bylem nerwowy podobno to schizofrenia paranoidalna, a psychiatra u ktorego sie leczylem stwierdzil, ze za krotko siedzialem w szpitalu i co najwyzej mam psychoze, ale wy oczywiscie wszyscy wiecie wszystko najlepiej, bo macie prace i szefa to juz od razu alfa i omega, a rymcym czerpie swoja madrosc zyciowa z filmikow na jutube, a doktor wsiur sie jara, bo jezdzi jakas stara skoda, to u mnie w miasteczku co drugi samochod to jakies nowe bmw z salonu jedzie albo jakies porsche macany czy range rovery XDD i nowych merolach nie wspomne XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 112 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Znałeś kogoś ze schizofrenią paranoidalną z podkreśleniem paranoidalnej bo inne rodzaje schizofrenii są jakby lżejszą formą jest taki jeden chłopak w okolicy, ze zdiagnozowaną schizą, nie wiem jaką dokładnie... pracuje w jakimś zakładzie dla niepełnosprawnych i jest z zachowania jak taki filip właśnie, dziecinny, nieporadny, z tym wyjątkiem, że on nie ma problemu z pracą, matka się nim opiekuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 4 godziny temu ja sobie teraz robie przemeblowanie w pokoju i sprzatam, bo znowy sobie wyobrazam, ze jutro Katiuszka do mnie wpadnie i do takiego burdelu bym jej nie chcial przyjac XD oczywiscie ze nie wpadnie ale to moja sila motywacyjna XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 4 godziny temu a mna sie nikt nie opiekuje i daje sobie rade bez pracy i bez szefa i nie potrzebuje lekow do zycia, a dziecinny tez nie jestem, bo codziennie koresponduje duzo z sysadminami co maja swoje rodziny i dzieci i znaja sie na serwerach i komputerach i oni mnie lubia i szanuja i pisza, ze jestem madry gosc, to wy macie jakis problem i manie wyzszosci bo macie prace hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 4 godziny temu dzisiaj jeden klient wynajal u nas vps na rok, i wiecie do kogo idzie kasa, do mnie na moje konto xD fajnie co na razie nasz dedykowany serwer moze wynajac 30-40 vps XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 4 godziny temu najgorsze co mnie spotyka i najwieksza choroba, to ze codziennie mysle o Katiuszce, ktora mnie nienawidzi i juz nigdy jej nie spotkam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Rym Cym + napisał: mgła deszcz zimno posępne niebo, szybko przemieszczające się gęste chmury świszczący, porywisty wiatr bujające się łyse drzewa. ... bez kitu dziś można u mnie silent hill nagrywać xD aż chyba ze steama sobie kupię re2 remade. Tam lekko kropilo trochę mi paczka z durexy zmokla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 4 godziny temu haha ja czekam na konsole i mi kumel z niemiec napisal ze nie wiem czyt nie bede musial placic jeszcze 50 dolarow podatek od cla do DHL, podobno do krajow Europy tak jest z Chin, ale w UK nie wiem jak jest ehh masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, Rym Cym + napisał: dziecinny, nieporadny Dzisiaj to temat rzeka mąż kuzynki ma serwis laptopów niby firma działalność a atarii 2600 nie umiał podłączyć do tv i stwierdził że zepsute wyrzucając na śmietnik albo 11lat ni jest w stanie zalać jej formy i mają psy jak kamik z agatką. Nie zdziwił bym się jak po pracy dragon ball z ogląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 4 godziny temu Teraz zrobisz prawo jazdy opłacisz zus to jesteś wielki zaradny facet lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 4 godziny temu ta a ja jestem sysadminem, linuxy sruxy BSD mam w malym palcu do tego ucze sie obsluge serwerow, a tu mnie beda jakies pracusie ponizali i mi wmawiali choorby psychiczne i prostytucje, masakra co za bezczelnosc, mozna 5000 razy powtarzac ze to nieprawda, ale oi i tak beda wymyslali i sie czepiali ze kiedys raz napisalem dla zartow ze to prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 4 godziny temu 24 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: ja siedzialem 6 tygi w psychiatryku mi stwierdzili schizofrenie paranoidalna, bo kiedys poszedlem do psychiatry i mowilem, ze slysze glosy w glowie, i rok pozniej jak wyladowalem znowu u lekarza, bo Dokładnie może ci wpíepszyli bo w papierach już było nawet nikt od zera nie przebadal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 16 napisał: Dokładnie może ci wpíepszyli bo w papierach już było nawet nikt od zera nie przebadal jak potrzebowalem pomocy bo wiedzialem, ze cos ze mna nie gra w chooy i nie daje rady sobie z wlasna psychika to bylem u lekarza, a potem jak mi sie po tabletkach polepszylo to lekarze ksiazkowo do mnie ale papiery trzymaja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 4 godziny temu tutaj w uk taki lezak to moglby sobie wziac benefita ze bezrobotny i by dostawal hajs i jeszcze housing benefit by mu koszta lokum oplacal, a w polsce to do pracy albo zdychaj a w kolo same doktory wsiury i srymcyme, co jak nie pracujesz i nie masz szefa to jestes chory, a i tak bogacze jak beda chcieli to wprowadza znowu lockdown i wszyscy zdechna xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 4 godziny temu Jaka jest szansa że działające atarii co grałem z kuzynka ostro po 20latach w szafie nieużywane przestało działać. Tamte urządzenia to hardware czołg cyny wtedy nie żałowano tylko ile fabryka dała. Moje PlayStation 2 z 2002r nadal działa w setup 40k. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 4 godziny temu 31 minut temu, Rym Cym + napisał: jest taki jeden chłopak w okolicy, ze zdiagnozowaną schizą, nie wiem jaką dokładnie... pracuje w jakimś zakładzie dla niepełnosprawnych i jest z zachowania jak taki filip właśnie, dziecinny, nieporadny, z tym wyjątkiem, że on nie ma problemu z pracą, matka się nim opiekuje. Ostatnio oglądałem tiktoka typ nie umiał pudełka gry ps5 odpakowac wszystko porwal nawet folie okładki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 4 godziny temu I tacy ludzie teraz mają dziewczyny pracując gdzieś tam w zabce wielcy faceci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 4 godziny temu XD nie zapomnij ze maja prawko i jezdza starymi skodami XD to moj chrzestny w Polsce jezdzi skoda, ale on ma za darmo firmowe i za benzyne tez nie placi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: XD nie zapomnij ze maja prawko i jezdza starymi skodami XD to moj chrzestny w Polsce jezdzi skoda, ale on ma za darmo firmowe i za benzyne tez nie placi xD No i jesteś facet wtedy chooj że szczoteczka do zębów sobie dope myjesz bo nie wiesz do czego służy wczoraj dopiero ewolujac od małpy. Imidz jest lachon jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Pochwa w pochwie 16 napisał: No i jesteś facet wtedy chooj że szczoteczka do zębów sobie dope myjesz bo nie wiesz do czego służy wczoraj dopiero ewolujac od małpy. Imidz jest lachon jest. moj chrzestny jakos ma dwa samochody, pelno mieszkan ktore wynajmuje, prace i tez nie ma lachona, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 753 Napisano 3 godziny temu 47 minut temu, Pochwa w pochwie 16 napisał: Tam lekko kropilo trochę mi paczka z durexy zmokla. No i ty mi chcesz wciskać. I live in Warsaw. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 419 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: No i ty mi chcesz wciskać. I live in Warsaw. xd Co? Znowu się wsypał, że Warszawę widział na szkolnej wyciecze tylko, albo i to nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raper spod żabki 7 Napisano 3 godziny temu To prawda, w takie dni łapie samoistnie doła, mimo , że nic złego się nie wydarzyło. Zwłaszcza, że w mojej pracy dużą część jestem właśnie w plenerze, więc jak nie ma pogody a teraz przez najbliższe minimum 4-5 miesięcy się taka zapowiada to chodzę wiecznie zdołowany nieszcześliwy z deprechą i smutkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach