GabrielaNowicki 918 Napisano sobota o 07:42 Nasz łódzki Omnibus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 535 Napisano sobota o 07:43 Przed chwilą, GabrielaNowicki napisał: Nasz łódzki Omnibus I poliglota,z maturą i studiami. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2047 Napisano sobota o 07:55 A przede wszystkim piękna i empatyczna dusza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7400 Napisano sobota o 07:57 Siwa, w celu ocieplenia wizerunku kup pieskom ze schroniska 10 worków dobrej karmy. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7400 Napisano sobota o 07:59 2 minuty temu, PandaCzerowna napisał: A przede wszystkim piękna i empatyczna dusza. Bardzo. Jej własne psy gdyby umiały mówić, to by powiedziały… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr-Mlem 145 Napisano sobota o 08:57 Czasami widać jak drze pi.zde na te psy. No łatwego losu to one nie mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saturninapiacha 6029 Napisano sobota o 09:03 1 godzinę temu, Szara mysz napisał: I poliglota,z maturą i studiami. Absolwentka stu szkół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2630 Napisano sobota o 09:05 Czym ją rozdrażniły larwy że watek padł, zbytm mocny live na tt, za dużo niewygodych pytań? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 220 Napisano sobota o 09:05 Przed chwilą, saturninapiacha napisał: Absolwentka stu szkół Człowiek orkiestra, teraz wzięła się za śpiew. Wyśpiewuje na live, chyba wypita, bo jakby inaczej. 3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3034 Napisano sobota o 09:06 Larwy ta rolka w_barlogu na insta to z wczorajszego lajwa? Odechcalo mi se swiat. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna stara 311 Napisano sobota o 09:12 O masz, ktoś mnie zacytował i nie zdążyłam. Ale najlepsze jest że śniła mi się siwa, powiedziała że jest w ciąży, choc nie planowała. Takie abstrakcje mi mózg wytworzył, po krótkim oglądaniu lajwa. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 535 Napisano sobota o 09:16 Pamiętacie jakies smaczki odnośnie tindera cesarzowej? Bo w tamtym czasie cos mnie ewidentnie ominęło, a wczoraj zerknelam na filmik Karol Krawczyk reaktywacja i ona mówi tam ze jej tinder płonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2583 Napisano sobota o 09:17 Wróciłam z shoppingu! Co prawda wróciłam już wczoraj, ale to było tak wykańczające przeżycie, że padłam na łóżko i wstałam dopiero teraz. Nie było dla mnie kjut dresów z Hello Kitty i Wicked, wszystkie ze mnie spadały. Ale pogadałam sobie z panem z Costy (no bo musiał zapytać, jaką chcę kawę), z panią z Nero (to samo), z Kerfura (dzień dobry, nie potwierdzenie niepotrzebne). Pomalowałam się, ale cała wyprawa była męcząca, bo nie było szatki i musiałam nosić kurtkę ze sobą i te zakupy i nie wiem...niby...brałam witaminy, ale jakoś mnie to przebolcowało. Przebodźcowało!! I chciałam kupić czipsy solone a wzięłam paprykowe.. powiem wam, że nie mam siły. I wiedziałyście, jakie wszystko jest drogie?? 1 2 14 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3034 Napisano sobota o 09:21 (edytowany) 4 minuty temu, biednakicia napisał: Wróciłam z shoppingu! Co prawda wróciłam już wczoraj, ale to było tak wykańczające przeżycie, że padłam na łóżko i wstałam dopiero teraz. Nie było dla mnie kjut dresów z Hello Kitty i Wicked, wszystkie ze mnie spadały. Ale pogadałam sobie z panem z Costy (no bo musiał zapytać, jaką chcę kawę), z panią z Nero (to samo), z Kerfura (dzień dobry, nie potwierdzenie niepotrzebne). Pomalowałam się, ale cała wyprawa była męcząca, bo nie było szatki i musiałam nosić kurtkę ze sobą i te zakupy i nie wiem...niby...brałam witaminy, ale jakoś mnie to przebolcowało. Przebodźcowało!! I chciałam kupić czipsy solone a wzięłam paprykowe.. powiem wam, że nie mam siły. I wiedziałyście, jakie wszystko jest drogie?? Gdybys poszla do lydla po kupon na dyche to bys dopiero byla przebolcowana. Wzelas cos cekawego? P.s. Wiem, ze jestes skromna osobom i nie wspomnialas, o tym, ze wszyscy Cie komplementowali. Edytowano sobota o 09:22 przez Busz3131 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 220 Napisano sobota o 09:25 5 minut temu, Szara mysz napisał: Pamiętacie jakies smaczki odnośnie tindera cesarzowej? Bo w tamtym czasie cos mnie ewidentnie ominęło, a wczoraj zerknelam na filmik Karol Krawczyk reaktywacja i ona mówi tam ze jej tinder płonie Jej tinder jest na profilu w_barłogu na insta, ale to tak z poprzedniego roku. Ogólnie siwa szuka stałego związku, ma 176 i nie chce na randce zastanawiać, czy urosła. Nie pójdzie na spacer jak ktoś nie ma na kawę, jest ogarnięta życiowo i finasowo i tego samego oczekuje. Dramat. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3034 Napisano sobota o 09:31 (edytowany) Nie szukam przygód. Naprawdę mam 176 cm wzrostu więc przy spotkaniu nie każ mi się zastanawiać czy urosłam.Szukam normalnego faceta. Minimalne wymagania: inteligencja, poczucie humoru,stabilność emocjonalna. Jestem niezależna i ogarnieta życiowo oraz finansowo. Tego samego oczekuję od partnera. Nie mam dzieci,nie chcę mieć i nie mam ochoty zajmować się cudzymi.Nie spotkam się z Tobą w parku bo nie masz akurat na kawe I nie piszę tygodniami,szybka weryfikacja P.s. ona wpisala, ze zna trzy jezyki francuski, angielski i uwaga hiszpanski. Edytowano sobota o 09:35 przez Busz3131 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saturninapiacha 6029 Napisano sobota o 09:32 13 minut temu, biednakicia napisał: Wróciłam z shoppingu! Co prawda wróciłam już wczoraj, ale to było tak wykańczające przeżycie, że padłam na łóżko i wstałam dopiero teraz. Nie było dla mnie kjut dresów z Hello Kitty i Wicked, wszystkie ze mnie spadały. Ale pogadałam sobie z panem z Costy (no bo musiał zapytać, jaką chcę kawę), z panią z Nero (to samo), z Kerfura (dzień dobry, nie potwierdzenie niepotrzebne). Pomalowałam się, ale cała wyprawa była męcząca, bo nie było szatki i musiałam nosić kurtkę ze sobą i te zakupy i nie wiem...niby...brałam witaminy, ale jakoś mnie to przebolcowało. Przebodźcowało!! I chciałam kupić czipsy solone a wzięłam paprykowe.. powiem wam, że nie mam siły. I wiedziałyście, jakie wszystko jest drogie?? O to super, spotkałaś dużo nowych osób, nikt nie chwalił twoich perfum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1001 Napisano sobota o 09:33 Straszna się robi, znowu będzie wielki zjazd chyba że ma mocne leki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1001 Napisano sobota o 09:37 4 minuty temu, Busz3131 napisał: Nie szukam przygód. Naprawdę mam 176 cm wzrostu więc przy spotkaniu nie każ mi się zastanawiać czy urosłam.Szukam normalnego faceta. Minimalne wymagania: inteligencja, poczucie humoru,stabilność emocjonalna. Jestem niezależna i ogarnieta życiowo oraz finansowo. Tego samego oczekuję od partnera. Nie mam dzieci,nie chcę mieć i nie mam ochoty zajmować się cudzymi.Nie spotkam się z Tobą w parku bo nie masz akurat na kawe I nie piszę tygodniami,szybka weryfikacja Takie rzeczy można wymagać TYLKO jak się samemu spełnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 535 Napisano sobota o 09:38 12 minut temu, Olejrycynowy napisał: Jej tinder jest na profilu w_barłogu na insta, ale to tak z poprzedniego roku. Ogólnie siwa szuka stałego związku, ma 176 i nie chce na randce zastanawiać, czy urosła. Nie pójdzie na spacer jak ktoś nie ma na kawę, jest ogarnięta życiowo i finasowo i tego samego oczekuje. Dramat. Tak płonął i nic nie wybrała 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2583 Napisano sobota o 09:40 3 minuty temu, saturninapiacha napisał: O to super, spotkałaś dużo nowych osób, nikt nie chwalił twoich perfum? O cholera.. zwróciłaś mi uwagę, że nie dostałam komplementów!! Ten pan z Costy wyglądał tak, jakby mi chciał coś powiedzieć, no ale nie powiedział pan motorniczy też mi nic nie powiedział ani pad w Sephorze. Teraz siedzę i rozmyślam nad życiem przez to... Ale to pewnie dlatego, że nie wypsikałam się perfumamy 40x, a tylko 2, bo mi się skończyły i poszłam m.in. kupić nowe. Do tego byłam u fryzjera podciąć hery, niestety nie robiłam air toucha. A do tego kupiłam sobie bransoletkę z pereł, spodnie i szklanki termiczne. I rzeczywiście wzięłam pół dnia urlopu (do odrobienia w weekend). 1 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2047 Napisano sobota o 09:42 7 minut temu, Busz3131 napisał: Jestem niezależna i ogarnieta życiowo Mówi to, pokazując jak nie radzi sobie z końcówką od mopa. Ten jej opis jest naładowany agresją i natarczywością. Jaki facet by na to się skusił? 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna stara 311 Napisano sobota o 09:43 8 minut temu, Busz3131 napisał: Nie szukam przygód. Naprawdę mam 176 cm wzrostu więc przy spotkaniu nie każ mi się zastanawiać czy urosłam.Szukam normalnego faceta. Minimalne wymagania: inteligencja, poczucie humoru,stabilność emocjonalna. Jestem niezależna i ogarnieta życiowo oraz finansowo. Tego samego oczekuję od partnera. Nie mam dzieci,nie chcę mieć i nie mam ochoty zajmować się cudzymi.Nie spotkam się z Tobą w parku bo nie masz akurat na kawe I nie piszę tygodniami,szybka weryfikacja P.s. ona wpisala, ze zna trzy jezyki francuski, angielski i uwaga hiszpanski. Fatalnie wygląda ten opis, jakaś taka agresja z niego przebija i nie zachęca, czyli cała siwa. 4 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 220 Napisano sobota o 09:43 3 minuty temu, Szara mysz napisał: Tak płonął i nic nie wybrała Nikt jej nie wybrał, więc przez kilka live wyśmiewała profile z tindera, aby reszta jej przyklasnęła, że tak, że to z chłopami jest problem, a nie z nią. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2303 Napisano sobota o 09:44 4 minuty temu, Szara mysz napisał: Tak płonął i nic nie wybrała Płonął, ale niestety żaden znany, bogaty architekt z dobrą furą nie chciał jej zaprosić na randkę do drogiej restauracji, stąd nie wypaliło... Księżniczka nadal czeka w szklanej wieży residąs, która nagrzewa się do 40 stopni w lecie, ale okapu ani klimy nie zamontuje bo NIE. It's a NO. 1 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2303 Napisano sobota o 09:46 1 minutę temu, panna stara napisał: Fatalnie wygląda ten opis, jakaś taka agresja z niego przebija i nie zachęca, czyli cała siwa. Ja jak byłam na tinderze, to odrzucałam wszystkie profile z opisem wymagań. Przecież i tak kliknie na tak, ten co chce. Resztę się zweryfikuje potem, ale poszło by szybciej gdyby zamiast opisu przyszłej partnerki napisał coś o sobie i mogłabym stwierdzić, czy do siebie na 1 rzut oka pasujemy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3034 Napisano sobota o 09:54 10 minut temu, PandaCzerowna napisał: Mówi to, pokazując jak nie radzi sobie z końcówką od mopa. Ten jej opis jest naładowany agresją i natarczywością. Jaki facet by na to się skusił? Tez tak to odbieram, mysle, ze pierwsze pytanie, jak juz ktos sie do niej odezwal to: Stac ce na steka? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna stara 311 Napisano sobota o 09:55 4 minuty temu, madziuszek napisał: Ja jak byłam na tinderze, to odrzucałam wszystkie profile z opisem wymagań. Przecież i tak kliknie na tak, ten co chce. Resztę się zweryfikuje potem, ale poszło by szybciej gdyby zamiast opisu przyszłej partnerki napisał coś o sobie i mogłabym stwierdzić, czy do siebie na 1 rzut oka pasujemy. No właśnie. W życiu nie byłam na tinderach i innych sympatiach, ale gdyby przyszło mi być, to jak najdalej od takich profili, pasywna agresja przebija i każdy umiarkowanie inteligentny człowiek to widzi. Ten opis to anty reklama, pełen wyższości i frusracji. 3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 535 Napisano sobota o 10:07 Jak to siwa na tinderze ukryla fakt że posiada dwie córeczki 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Phoenix_x2 178 Napisano sobota o 10:18 21 minut temu, panna stara napisał: No właśnie. W życiu nie byłam na tinderach i innych sympatiach, ale gdyby przyszło mi być, to jak najdalej od takich profili, pasywna agresja przebija i każdy umiarkowanie inteligentny człowiek to widzi. Ten opis to anty reklama, pełen wyższości i frusracji. Mi ten opis pachnie zgorzkniałą starą panną, która wyżej $r@ niż d00pe ma 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach