Kingeczka 973 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Busz3131 napisał: Gabaryty jeszcze mozna przelknac, ale jej wrednego chatakteru juz sie nie da. Ona jest jedna z tych osob, ktore charakter maja wypisany na twarzy. Charakter też, ale długie walory straszą nawet zanim się odezwie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 184 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Busz3131 napisał: Gabaryty jeszcze mozna przelknac, ale jej wrednego chatakteru juz sie nie da. Ona jest jedna z tych osob, ktore charakter maja wypisany na twarzy. Plus nałogi ma zarysowane na twarzy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2973 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, Kingeczka napisał: Charakter też, ale długie walory straszą nawet zanim się odezwie. Ona ich uzywa jak wahadelek, moze hipnotyzowac dwie ofiary jednoczesnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5510 Napisano 16 godzin temu 1 godzinę temu, kinga2208 napisał: Jak najbardziej mogłaby kogoś poznać na jakiś warsztatach, spotkaniach z tematyki, która ja interesuje czyli te wszystkie taroty, ajuwerda, ziołolecznictwo itp co tam prezentuja na Wibracjach. Dziwię się, że ona nie chodzi na takie zajęcia w Łodzi lub nie jeździ na jakieś kursy do Wawy. Bo ona szuka bogatego biznesmena a nie szamana. To że się tym interesuje nie znaczy że wezmie jakiegoś oszoloma. Jej facet ma byc jednocześnie znawca ziół jak i palaczem fajek tak jak ona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5510 Napisano 16 godzin temu 1 godzinę temu, biednakicia napisał: Mam wyobrażenie, że jak jakiś facet chodzi na warsztat z ziołolecznictwa czy ajurwedy, tarota, to musi mieć nierówno. Ona też ma ale powątpiewam, czy by takiego chciała. Albo geje na to chodzą. Zgadzam się. Ona sama z jednej strony pije oleje, ziółka a z drugiej wcina gotowce i kopci faje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 869 Napisano 16 godzin temu Ona ma szansę na faceta, który tak ja ona ma ocierające się krągi w kręgosłupie, pustkę między uszami i wtórny astygmatyzm połączony z kurzą ślepotą. Jego pasją będzie zbieranie kuponów z Lidla na tanie piwo, a ulubione zajęcie to leżenie w spankolocie ze swoją wpływową influenserką Madame Rąsią. Wspólny dzień będą zaczynac od postawienia sobie tarota, z najważniejszym pytaniem dnia, czy aby na pewno mogą opuścić fjuton i podążyć do kuchni, czy jednak zamówić undon do łóżka. W święta razem będą przezywać gorączkę 37 stopni, a w sylwestra będą klepać w bęben, w rytm kibla wciągającego fekalia. 1 8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 184 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Etoile napisał: Zgadzam się. Ona sama z jednej strony pije oleje, ziółka a z drugiej wcina gotowce i kopci faje. No i piję wiadrami alkohol, żadne suplementy nie zneutralizują ani nie zniwelują formaldehydu i innych substancji z petów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 36 Napisano 15 godzin temu 3 godziny temu, weronikazgierska napisał: No ja już też Tindera usunęłam bo mam trochę podobnie a poza tym to doświadczenie mi pokazało że chyba jeszcze za wcześniej dla mnie na związek. Jestem po rozwodzie i jakoś chyba nie czuje jeszcze takiej potrzeby, może się boję- nie wiem. Mieliście ślub Kościelny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 869 Napisano 15 godzin temu 30 minut temu, Anna Milska napisał: Mieliście ślub Kościelny? Truman, a ty miałaś dziś rozwolnienie? Powiedz mi musisz być taka wredną, wścibską i oceniająca dewotą! Przychodzimy tu się pośmiać, poplotkować, a ty ciągle psujesz nam atmosferę i czekasz kiedy to możesz się do kogoś przypier*dolic. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1242 Napisano 15 godzin temu 49 minut temu, Etoile napisał: Bo ona szuka bogatego biznesmena a nie szamana. To że się tym interesuje nie znaczy że wezmie jakiegoś oszoloma. Jej facet ma byc jednocześnie znawca ziół jak i palaczem fajek tak jak ona. Akurat na tym robi się niezła kasę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 973 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, GabrielaNowicki napisał: Truman, a ty miałaś dziś rozwolnienie? Powiedz mi musisz być taka wredną, wścibską i oceniająca dewotą! Przychodzimy tu się pośmiać, poplotkować, a ty ciągle psujesz nam atmosferę i czekasz kiedy to możesz się do kogoś przypier*dolic. Trumna to trollica. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2616 Napisano 15 godzin temu 5 godzin temu, Busz3131 napisał: Nie szukam przygód. Naprawdę mam 176 cm wzrostu więc przy spotkaniu nie każ mi się zastanawiać czy urosłam.Szukam normalnego faceta. Minimalne wymagania: inteligencja, poczucie humoru,stabilność emocjonalna. Jestem niezależna i ogarnieta życiowo oraz finansowo. Tego samego oczekuję od partnera. Nie mam dzieci,nie chcę mieć i nie mam ochoty zajmować się cudzymi.Nie spotkam się z Tobą w parku bo nie masz akurat na kawe I nie piszę tygodniami,szybka weryfikacja P.s. ona wpisala, ze zna trzy jezyki francuski, angielski i uwaga hiszpanski. Ona ten opis chyba robiła na fali serialu jelołstąn i fascynacji sukowatą bohaterką Befff. Trzy języki jessss of kors ten hiszpański to pewnie na takim poziomie że dogadałaby się tylko w San Ecobar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 973 Napisano 15 godzin temu (edytowany) Sokrates br....od.aty bez kropk na tiktoku. to chłop dla siwej!!!!też lubi bose stopy i uziemienienie. Edytowano 15 godzin temu przez Kingeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 77 Napisano 15 godzin temu 2 godziny temu, biednakicia napisał: Mam wyobrażenie, że jak jakiś facet chodzi na warsztat z ziołolecznictwa czy ajurwedy, tarota, to musi mieć nierówno. Ona też ma ale powątpiewam, czy by takiego chciała. Albo geje na to chodzą. Jakby jej się trafił bogaty ekscentryk z takimi zamiłowaniami, to pewnie by go nie odrzuciła , albo chociaż znalazłaby kumpla wśród tych gejów z którym mogłaby się pokazać na mieście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnula40 379 Napisano 15 godzin temu 4 godziny temu, weronikazgierska napisał: No bo Siwa postrzega siebie jak 25-letnią hotówę. Dlatego myśli że młody, przystojny, zaradny i bogaty facet się nią zainteresuje. Tak się nie stało więc jad, agresja i zjazd emocjonalny. Na spotkaniach faceci pewnie oczekiwali 25 latki a tu przychodzi kulejąca zaniedbana matka...także tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2616 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Anna Milska napisał: Mieliście ślub Kościelny? Konkordatowy Edytowano 14 godzin temu przez evoiva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2616 Napisano 14 godzin temu 10 minut temu, Czarnula40 napisał: Na spotkaniach faceci pewnie oczekiwali 25 latki a tu przychodzi kulejąca zaniedbana matka...także tak Tak się zastanawiam co może mieć w głowie koleś , który widzi nadchodząca, kulejąca, zdyszana siwa 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6597 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, evoiva napisał: Tak się zastanawiam co może mieć w głowie koleś , który widzi nadchodząca, kulejąca, zdyszana siwa Obstawiam, że adrenalina uderza do głowy i pojawia się klasyczna reakcja "walcz(ze sobą samym) lub uciekaj" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2616 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, Syreni śpiew napisał: Obstawiam, że adrenalina uderza do głowy i pojawia się klasyczna reakcja "walcz(ze sobą samym) lub uciekaj" Jak na horrorach głośne - uciekajjjjj. To musi być szok niezły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 526 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 37 minut temu, evoiva napisał: Ona ten opis chyba robiła na fali serialu jelołstąn i fascynacji sukowatą bohaterką Befff. Trzy języki jessss of kors ten hiszpański to pewnie na takim poziomie że dogadałaby się tylko w San Ecobar Ja natomiast mysle ze powypiciu 2 butli wina i okadzeniu Edytowano 14 godzin temu przez Szara mysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnula40 379 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, evoiva napisał: Jak na horrorach głośne - uciekajjjjj. To musi być szok niezły. Run bitch, run hahahaha 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 869 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Czarnula40 napisał: Run bitch, run hahahaha Run bitch, run basic bitch 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6597 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Czarnula40 napisał: Run bitch, run hahahaha A ona za nim w krowbojkach z ostrogami jak rozjuszony zaganiacz bydła. Kolorowe doczepiane warkocze niczym lasso, już, już prawie dosięgają nieszczęśnika. Otwiera się trzecie oko, dzeje się magia pożądania. Strzeżcie się, powiadam wam, przed zwodniczymi syrenami z Łodzy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 526 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 6 godzin temu, panna stara napisał: Fatalnie wygląda ten opis, jakaś taka agresja z niego przebija i nie zachęca, czyli cała siwa. Wypisz wymaluj cesarzowa-pycha,arogancja, wywyższanie się,nakazy i zakazy. Wszystko w tym opisie jest na nie, nie szukam ,nie mam ochoty ,nie spotkam się...ciekawe połączenie nienormalna ogarnieta zyciowo szuka normalnego faceta Edytowano 14 godzin temu przez Szara mysz 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 184 Napisano 14 godzin temu (edytowany) Jej opis powinien brzmieć :jestem dużą babą, leczącą się psychiatrycznie i w terapii od kilku lat jem i zmieniam psychotropy tak jak Pawełki na liony w szufladzie ze słodyczami. Cukier to jednen z moich nałogów, palę słodkie powietrze, pije, a o kompulsywnych zakupowach, jedzeniu, nie wspomnę, bo to się wlicza w moje zaburzenia o których już pisałam wcześniej. Jeśli jesteś bogatym, przystojnym facetem, ogarniętym życiowo tak jak ja to napisz do mnie. Weronisia Edytowano 14 godzin temu przez Olejrycynowy 1 1 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babciacija 2529 Napisano 14 godzin temu Reklama Siwej na tinderze jak zwykle z błędami. Przecinki i kropki „zlepione”. Jak kiedyś w gałaganie czy w odpowiedziach na komentarze czy esruka. Wam też tak klawiatura zlepia? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agulagul 170 Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, evoiva napisał: Ona ten opis chyba robiła na fali serialu jelołstąn i fascynacji sukowatą bohaterką Befff. Trzy języki jessss of kors ten hiszpański to pewnie na takim poziomie że dogadałaby się tylko w San Ecobar Ten francuski niby poważnie wpisała ale już hiszpański to o wiszące bimbaly jej chodziło to miało być zachętą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2973 Napisano 13 godzin temu Ja mysle, ze powinna byc bardziej precyzyjna w swoim opisie: Hej naprawde mam 176cm wzrostu i 95kg wagi (ciagle rosnie), moje zaiteresowania to moje zaburzenia: PTSD, ADHD, WWO, epizody depresyjne i moj ulubiony astygmatyzm. Partnerowi moge zaoferowac czeste zmiany nastrojow, histerie oraz zabawy szpadlem. 1 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiew 1774 Napisano 13 godzin temu 7 godzin temu, biednakicia napisał: Wróciłam z shoppingu! Co prawda wróciłam już wczoraj, ale to było tak wykańczające przeżycie, że padłam na łóżko i wstałam dopiero teraz. Nie było dla mnie kjut dresów z Hello Kitty i Wicked, wszystkie ze mnie spadały. Ale pogadałam sobie z panem z Costy (no bo musiał zapytać, jaką chcę kawę), z panią z Nero (to samo), z Kerfura (dzień dobry, nie potwierdzenie niepotrzebne). Pomalowałam się, ale cała wyprawa była męcząca, bo nie było szatki i musiałam nosić kurtkę ze sobą i te zakupy i nie wiem...niby...brałam witaminy, ale jakoś mnie to przebolcowało. Przebodźcowało!! I chciałam kupić czipsy solone a wzięłam paprykowe.. powiem wam, że nie mam siły. I wiedziałyście, jakie wszystko jest drogie?? No całe szczęście, że wrocyłas. Bo myślałam, że Ce może poniosło i przysnęłas w prajmanim w kombinezonie grincza. W ogóle, że Ce staC na dwie kawy, to powiem Ci, SZOKERS. ZAZDROSZCZĘ Natomiast chodzenie po sklepach z kurtką, a jeszcze pewnie masz kurtkę dla biednych ludzy ( bo wydajesz na kawki ) faktycznie jest wykańczające. Pisze Cy zatem, że jesteś bardzo silna i bardzo zaradna i nie wiem, jak to zrobyłas. Ps. A kupylas coś bardziej na mormon łajf, czirliderkę czy bejzik bicz ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2616 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Szara mysz napisał: Ja natomiast mysle ze powypiciu 2 butli wina i okadzeniu Napisz mi co to jest na tym Twoim avku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach