Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
GabrielaNowicki

W kamiennym krągu singielka po 40

Polecane posty

41 minut temu, Sowa z Mazur napisał:

W sumie z*wałciła moje poczucie estetyki. Mol*stuje moje oczy swemi donicami, piździochą zasysającą spodnie. I skutecznie penetruje uszy swem mlaskaniem. Także ten ... ponad godzinny BDSM

Siwa o stroju Grincha "Ja wem że bendom komentarze że stara baba i że  w krok mi włazy... Who cares" 🤣 czyli zrobiła to celowo z premedytacją. Moje pytanie brzmi czy to gdzieś można zgłosyC? 🤣

• Like 1
  • Haha 1

32 minuty temu, Hellena.De.Vil napisał:

musi byc wygodnie. bez gaci. ze szwem w filecie.

czy to znowu bestialska pralka skurczyła przebranie?

cesarzowa i sukces 😆 niezależność 😆

prekursorka znowu, żeby utrzymać się na językach upokarza się. dobrze, że to samotna singielka.bo tylko sobie robi wstyd.

a mogła się uczyć. być ambitna. szukać profesji gdzie by wzbudała szacunek. wybrała role cyrkowca. byleby na dyskonty, maczki i temu było 🙂

Jeśli ten prezent niespodzianka był od jakiegoś 🍆 to mam nadzieję że chłop zobaczył Siwą w stroju Grincha i się opamięta póki czas 🤣

• Haha 1

8 minut temu, Ta_z_1_ napisał:

Jeśli ten prezent niespodzianka był od jakiegoś 🍆 to mam nadzieję że chłop zobaczył Siwą w stroju Grincha i się opamięta póki czas 🤣

Wątpię, że to od 🍆 juz patrząc na samą zawartość 

• Like 1

3 minuty temu, GabrielaNowicki napisał:

22.50 jeju jak ona łysieje 🙆

Tak, androgenowe leczy olejkami eterycznymi…..nic się nie zmieniło.

2 godziny temu, Szara mysz napisał:

Kiedy ona jadła jakas zupę jakąkolwiek?🤦 Wy też myjecie reka deskę do krojenia,kiedy gąbka leży pod tuż obok?

Jakoś chyba na wiosnę robiła swoje słynne rosoły kolagenowe w crokpocie i wtedy zdaję się zrobiła z bulionu zupę tylko nie pamiętam jaką.

6 minut temu, Olejrycynowy napisał:

Tak, androgenowe leczy olejkami eterycznymi…..nic się nie zmieniło.

Te ciasne kucyki też raczej nie pomagają 

4 minuty temu, Phoenix_x2 napisał:

Te ciasne kucyki też raczej nie pomagają 

Tak i dodatkowo ona używa szamponu enzymatycznego, który źle wypłukiwany powoduje takie rogowacenie przy cebulce, co osłabia te włosy i wylatują jeszcze bardziej. Na takiej zasadzie jak noszenie np peelingu enzymatycznego przez cały czas. Jej jest potrzebne zlanie głowy kwasem salicylowym z estrogenami.

Jak chcecie zobaczyć Siwą, która udaje, że biega przynajmniej zażywa ruch to włączcie se 10 min vloga ONA UDAJE , ŻE BIEGA. Wtedy jeszcze przeszkadzał jej stanik nie trzymający dobrze tzytzkow.

13 minut temu, Olejrycynowy napisał:

Tak i dodatkowo ona używa szamponu enzymatycznego, który źle wypłukiwany powoduje takie rogowacenie przy cebulce, co osłabia te włosy i wylatują jeszcze bardziej. Na takiej zasadzie jak noszenie np peelingu enzymatycznego przez cały czas. Jej jest potrzebne zlanie głowy kwasem salicylowym z estrogenami.

Historia lubi sie powtarzac - siwa nie uczy sie na wlasnych bledach. Pamietacie fioletowy szampon, ktory trzymala na glowie po godzinie, zeby wygladac jak wiedzmin? Wszyscy jej pisali, ze spali sobie wlosy i skonczyla z dryzura na giermka. 🤣

• Thanks 2

2 godziny temu, madziuszek napisał:

Wera NADZORUJE wrzucanie filmiku na YT. I to również wlicza w czas pracy 😄 Nie mogę 😄 

2 godziny temu, madziuszek napisał:

Wera NADZORUJE wrzucanie filmiku na YT. I to również wlicza w czas pracy 😄 Nie mogę 😄 

To ta ciezka praca. Dzieje sie.

Edytowano przez Etoile

7 minut temu, Busz3131 napisał:

Historia lubi sie powtarzac - siwa nie uczy sie na wlasnych bledach. Pamietacie fioletowy szampon, ktory trzymala na glowie po godzinie, zeby wygladac jak wiedzmin? Wszyscy jej pisali, ze spali sobie wlosy i skonczyla z dryzura na giermka. 🤣

Taaaa kiedy szampon w rękach siwej staje się narzędziem zagłady 

• Haha 4

41 minut temu, kinga2208 napisał:

Jakoś chyba na wiosnę robiła swoje słynne rosoły kolagenowe w crokpocie i wtedy zdaję się zrobiła z bulionu zupę tylko nie pamiętam jaką.

Szarą kalafiorową, którą jadła chyba przez 2tyg... 

27 minut temu, Busz3131 napisał:

Pamiętam, tak samo mówiła że luksusowe kosmetyki nie powodują uczuleń i nie powodują pryszczy. 

Edytowano przez Kingeczka
  • Haha 1

Nie będę reklamować tanich kremików, ona takich współprac brać nie robi.

A po tygodniu wjechała Janda cała na biało.

Oglądam 2 sezon tego zakłamania bo ten 1 dawno temu widziałam.

I wychodzi na to ,że jest takim samym patusem jak zlex.

Bo trafił swój na swego i dlatego tak się 10 lat go trzymała jak rzep psiego ogona.

I tego wniosku damessa z wyższym wykształceniem nie załapała.

Zło przyciąga zło.

A potem łaziła z wykruszonymi kłakami ponad pół roku i szła w zaparte, że kłaki się od płukanek fioletowych które

hurtem nakładała nie zniszczyły.

I w swoim stylu wyśmiewała dziewczyny które jej o tym napisały.

Czekamy na blekotę z glacą jak lodowisko.

Wszystko opada jak się myśli o tym szaleństwie.

1 godzinę temu, Ta_z_1_ napisał:

Siwa o stroju Grincha "Ja wem że bendom komentarze że stara baba i że  w krok mi włazy... Who cares" 🤣 czyli zrobiła to celowo z premedytacją. Moje pytanie brzmi czy to gdzieś można zgłosyC? 🤣

Tak, tam gdzie ten wysoki budynek, który widać u Siwej przez okno 🤣🤣🤣

• Like 1
  • Haha 1

11 minut temu, ciekawska666 napisał:

Oglądamy w takim razie  trzeba mieć co pokomentować.

zapytaj jaki używa szampon 

1 godzinę temu, biednakicia napisał:

Znowu nie wiem, który moment 😄 jak oglądam te produkcje, to mój umysł dryfuje w inne rejony, broni się.

Ja wręcz galopowałam przez tego vloga, tak w skrocie scena w stroju grincza wyciąga coś z lodówki, widok jędrnego pupena siwej zwala z nóg i odbiera mowę, gratis szew wrzynajacy się w rowek, no mega sztos, zaje#%@cie No.

Live na tt i znowu rozmowy o serialach. Ciekawe czy lew był w szoku ile ona seriali pochłania w tygodniu. Ona nawet na wyjazdach te seriale ogladala. Np jechali na narty a wieczorem ona zalegala przed kompem cisnac kolejny serial.Szczerze nie znam nikogo kto tyle czasu spedza na oglądaniu. 

• Like 1

16 minut temu, Czarnula40 napisał:

Tak, tam gdzie ten wysoki budynek, który widać u Siwej przez okno 🤣🤣🤣

Lokalizacja mieszkania to chyba nie przypadek tylko przeznaczenie. To są znaki, które siwa jeszcze nie dostrzega. Może kiedyś znowu jej mgła opadnie i styki jej się połącza.

6 minut temu, Karolajnaaaaa napisał:

Ale nudy, niech ktoś ją wkurffffi 😆

Ale ona ma źrenice wywalone, aż poleciałam do łazienki zerknąć na moje😵

• Like 1
  • Thanks 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!