Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Jestem Jaka Jestem

Dałoby radę odbić faceta kobiecie, która jest ode mnie mniej atrakcyjna? Jak myślicie?

Polecane posty

25 minut temu, kiii napisał:

Na miejscu wyglądało zdradzał?

Ona kochanka jest świadoma bzyka żonę potem ją, czy odwrotnie.

Bzyka dwie na raz i musi wybrać. Pasuje nie wybiera? Jak ma dwie po co?

Ale ja się nie piszę na bycie tą trzecią i na żadne trójkąty 🙄 Chcę go przekonać, że to, że zostawi żonę, to nic wielkiego. I tak któraś z nas będzie cierpieć. Teraz cierpię tylko ja. A ona to co, jakaś święta krowa? Ona pocierpieć w życiu nie może? Nie mam już w sobie litości dla nikogo, odkąd sama doświadczam cierpienia 🙄

Przed chwilą, marawstala napisał:

Nie wiem, póki co problem mnie nie dotyczy : )

Też nie mam tym doświadczenia.

Raz w tygodniu czy dwa razy idzie spuścić regularnie z kija.

Ciekawe co gada jej. Ona czeka.

1 minutę temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Ale ja się nie piszę na bycie tą trzecią i na żadne trójkąty 🙄 Chcę go przekonać, że to, że zostawi żonę, to nic wielkiego. I tak któraś z nas będzie cierpieć. Teraz cierpię tylko ja. A ona to co, jakaś święta krowa? Ona pocierpieć w życiu nie może? Nie mam już w sobie litości dla nikogo, odkąd sama doświadczam cierpienia 🙄

Straszne. 

Myślałaś o jakiejś terapii? 

• Like 1

Skąd będziesz miała pewność ją nie bzyka, ciebie tak.

Nie dajesz dopóki nie rozwiedzie?

Facet bierze kota w worku?

Są wolni jednak do zbliżenia dochodzi.

3 minuty temu, kiii napisał:

Skąd będziesz miała pewność ją nie bzyka, ciebie tak.

Nie dajesz dopóki nie rozwiedzie?

Facet bierze kota w worku?

Są wolni jednak do zbliżenia dochodzi.

On raczej nie jest z tych co bzyka dwie naraz. Może sprawdzić jak jest ze mną, i jeśli by stwierdził, że lepiej niż z nią, to na pewno szybko by tamto zakończył.

• Haha 1

On raczej nie jest z tych co bzyka dwie naraz. Może sprawdzić jak jest ze mną, i jeśli by stwierdził, że lepiej niż z nią, to na pewno szybko by tamto zakończył.

Okropny trollizm i prowokacja 😁

13 minut temu, BabaZBlokadąPisania napisał:

Straszne. 

Myślałaś o jakiejś terapii? 

Sama idź, bo widzę, że masz jakieś newyleczone problemy w głowie. Czyżby facet Cię opuścił?

Widzę, że Wy tutaj macie jakieś dziwne uprzedzenia do innych ludzi i wszystkich wrzucacie do jednego wora. Ja tu piszę o facecie z zasadami.(!!!) I wierzę, że akurat on jakieś ma. Mam tylko nadzieję, że przez te sztywne zasady nie zamknie się na znajomość ze mną. Chciałabym, żeby zrozumiał, w jakiej sytuacji się znalazł. 😐

10 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Od razu nie?  Trochę później jak przyjedzie do żony.

Czyli przerwa 1 godzinkę?

Jak ją bzyka 2 x dziennie, ciebie będzie 3x

Jestem jaka jestem może byś dała dla swoich fanów nową fotkę xD

A Ty tam się nie śmiej niedorozwoju (piszę o tym w czepku). 😏 Myślicie że wszyscy faceci są tacy sami? Niektórzy mają jakieś zasady, i właśnie o takiego mi chodzi. Niestety wypuściłam go bezmyślnie z rąk, chociaż był już prawie mój! 😐 Ale może wszystko da się jeszcze zmienić. 🥰 Życie potrafi być nieprzewidywalne i czasem to jest właśnie piękne 😌

49 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

A jeśli ci wyskoczy z tekstem że ona mu daje scat?

Gdybym ja był zakochany, to ja bym nie wyobrażał sobie bycia z inną.

8 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

A Ty tam się nie śmiej niedorozwoju (piszę o tym w czepku). 😏 Myślicie że wszyscy faceci są tacy sami? Niektórzy mają jakieś zasady, i właśnie o takiego mi chodzi. Niestety wypuściłam go bezmyślnie z rąk, chociaż był już prawie mój! 😐 Ale może wszystko da się jeszcze zmienić. 🥰 Życie potrafi być nieprzewidywalne i czasem to jest właśnie piękne 😌

Myślę że nikt się nie żeni bez powodu a możesz żyć w iluzji że będziesz miała męża za sex raz w tygodniu... 

Edytowano przez Pochwa w pochwie 17,2

30 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Widzę, że Wy tutaj macie jakieś dziwne uprzedzenia do innych ludzi i wszystkich wrzucacie do jednego wora. Ja tu piszę o facecie z zasadami.(!!!) I wierzę, że akurat on jakieś ma. Mam tylko nadzieję, że przez te sztywne zasady nie zamknie się na znajomość ze mną. Chciałabym, żeby zrozumiał, w jakiej sytuacji się znalazł. 😐

Nie obawiasz się, że jak zastąpi żonę Tobą, to za jakiś czas Ciebie zastąpi kolejną babką? :classic_wink:

8 minut temu, Siurentajski napisał:

Nie obawiasz się, że jak zastąpi żonę Tobą, to za jakiś czas Ciebie zastąpi kolejną babką? :classic_wink:

Najlepsze twoje podejście gdzie twoja szuka po.luchawki. czy to stara czy jaka byle była.

Otwór to otwór reszta nie ważna.

Edytowano przez kiii

24 minuty temu, kiii napisał:

Najlepsze twoje podejście gdzie twoja szuka po.luchawki. czy to stara czy jaka byle była.

Otwór to otwór reszta nie ważna.

Ale gôwno wiesz i dorabiasz sobie jakieś ograniczone teorie na swoim poziomie :classic_cool:

Moja baba ma psiapsiółkę z którą utrzymuje kontakty intymne jeszcze zanim mnie poznała. O to się rozpadło jej poprzednie małżeństwo, że jej poprzedni mąż przyłapał ją in flagranti z tą przyjaciółką. A w wakacje ta przyjaciółka wzięła swoją przyjaciółkę i tak, zdarzyło się że bawiliśmy się w czwórkę, co nie znaczy, że z moją żoną sypiamy z byle jakimi babami, bo obie te panie to ładne, inteligentne i zadbane babki :classic_biggrin:

11 minut temu, Siurentajski napisał:

Ale gôwno wiesz i dorabiasz sobie jakieś ograniczone teorie na swoim poziomie :classic_cool:

Moja baba ma psiapsiółkę z którą utrzymuje kontakty intymne jeszcze zanim mnie poznała. O to się rozpadło jej poprzednie małżeństwo, że jej poprzedni mąż przyłapał ją in flagranti z tą przyjaciółką. A w wakacje ta przyjaciółka wzięła swoją przyjaciółkę i tak, zdarzyło się że bawiliśmy się w czwórkę, co nie znaczy, że z moją żoną sypiamy z byle jakimi babami, bo obie te panie to ładne, inteligentne i zadbane babki :classic_biggrin:

Ta jeszcze ma pasiapsi. Tu na forum same psiapsi. Psa psi. Psia jego mać jesteś.

Edytowano przez kiii

Siurek pasiapsi  psiapsi tylko marzą aby sobie odbyty wylizać.

Takie damy.

27 minut temu, kiii napisał:

Siurek pasiapsi  psiapsi tylko marzą aby sobie odbyty wylizać.

Takie damy.

A ty niby skąd masz o tym wiedzieć jak miałeś w życiu tylko jedną grazynę-dziewicę? Jak ktoś lubi odbyt lizać to niech liże. I nas takie akcje żadnej ze stron nie kręcą. Jak ciebie to kręci, a widać że tak, to pogadaj ze swoją grażyną, może się zgodzi :classic_laugh:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się